Uzdravená Mauresmová je ve čtvrtfinále

15. 8. 2008, 08:51
Aktuality 0
Bývalá světová jednička Amelie Mauresmová z Francie postoupila v Cincinnati už do čtvrtfinále. Belgičanku Yaninu Wickmayerovou porazila 6-3 a 6-1. Její další soupeřkou bude domácí Vania Kingová.
Amelie Mauresmová

Amelie Mauresmová udělala v Cincinnati další důležitý krok ve svém návratu po zranění, kvůli kterému nehrála od konce června. Na prvním turnaji od Wimbledonu je mezi nejlepšími osmi poté, co Wickmayerová dovolila uhrát jen čtyři gamy.

"Jak jsem říkala (po prvním zápase), zkouším prostě najít správný rytmus, a to se mi dnes podařilo," řekla spokojená Francouzka po utkání. "Jsem ráda, že jsem na kurtu nemusela trávit moc času."

V boji o semifinále ji čeká Američanka Vania Kingová, která si poradila s krajankou Jameou Jacksonovou 6-1 6-4.

Petra Cetkovská, která v Cincinnati vypadla ve druhém kole, se s turnajem rozloučila i ve čtyřhře. Spolu s Ruskou Voskobojevovou nestačily na nejvýše nasazený pár Hsieh/Švedovová, kterému podlehly 5-7 4-6. Dál jde naopak pár Zahlavová-Strýcová/Woehrová, který nad dvojicí Savčuková/Senogluová zvítězil 1-6 6-4 10-4.

 

 

Výsledky - Cincinnati:

Dvouhra - 2. kolo:
Mauresmová (5-Fr.) - Wickmayerová (Belg.) 6:3, 6:1, Kingová - Jacksonová (obě USA) 6:1, 6:4, Wozniaková (6-Kan.) - Vakulenková (Ukr.) 6:2, 6:3.

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Zahlavová-Strýcová, Woehrová (3-ČR/USA) - Savčuková, Senogluová (Ukr./Tur.) 1:6, 6:4, 10:4, Hsieh Su-wej, Švedovová (1-Tchaj-wan/Kaz.) - Cetkovská, Voskobojevová (ČR/Rus.) 7:5, 6:4.

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist