V Buenos Aires uvidí finále domácích tenistů

23. 2. 2008, 21:25
Aktuality 0
Do finále antukového turnaje v argentinském Buenos Aires se probili dva domácí tenisté - nejvýše nasazený David Nalbandian hladce porazil krajana Chelu a Acasuso si ve třech setech poradil s Italem Filippem Volandrim.
Nenasazený José Acasuso vyzve v boji o titul v Buenos Aires jedničku Nalbandiana

David Nalbandian v Argentině plní roli turnajové jedničky a zatím si vynahrazuje špatné výsledky z úvodu sezony. Dnes porazil krajana Juana Ignacia Chelu 6-2 6-1 a poprvé si v Buenos Aires zahraje o titul.

Nalbandianovým soupeřem bude další Argentinec - José Acasuso. Ten si dnes už pošesté ze sedmi vzájemných střetnutí poradil s Italem Volandrim. Pětadvacetiletý Acasuso vyhrál ve třech setech 4-6 6-4 6-4.

Acasuso si finále v Buenos Aires zahraje znovu po sedmi letech, kdy při premiéře na turnaji v argentinské metropoli prohrál až ve finále v tu dobu s druhým hráčem světa, Gustavem Kuertenem 1-6 3-6.

Nalbandian bude usilovat o osmý titul v kariéře, Acasuso o čtvrtý.

ATP Buenos Aires - výsledky 6. dne:

Dvouhra - semifinále:
Acasuso (Arg) - Volandri (8-Itá) 4-6 6-4 6-4
Nalbandian (1-Arg) - Chela (4-Arg) 6-2

Čtyřhra - čtvrtfinále:
Calleri/Horna (Arg/Per) - Čermák/Friedl (2-ČR) 7-5 6-2

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist