V Indianapolisu postupují nasazení tenisté

17. 7. 2008, 08:25
Aktuality 0
ATP INDIANAPOLIS - Všichni tři nasazení tenisté, kteří ve středu bojovali, nebo měli usilovat, o postup do čtvrtfinále, uspěli. Turnajová dvojka Gilles Simon postoupil přes Beckera a pětka Tommy Haas si poradil s Isnerem. Obhájce titulu, třetí nasazený Rus Dmitrij Tursunov, postoupil bez boje.
Tommy Haas

Jako první do čtvrtfinále postoupil druhý nasazený Gilles Simon. Francouzský tenista ve druhém kole vyřadil Němce Benjamina Beckera, kterému po ztrátě druhé sady nepovolil ve třetím setu ani game. O postup do semifinále se Simon utká s turnajovou pětkou Tommym Haasem z Německa, jenž porazil domácího Johna Isnera.

Bez boje prošel druhým kole obhájce titulu Dmitrij Tursunov z Ruska. Jeho soupeř, domácí Američan Wayne Odesnik, k zápasu nenastoupil kvůli zranění zad.

V Indianapolisu si na tvrdém povrchu tenisté rozdělí celkem 525.000 dolarů.

ATP INDIANAPOLIS (USA, tvrdý p., 525.000 dolarů) - středeční výsledky:

Dvouhra - 2. kolo:
Simon (2-Fr.) - Becker (Něm.) 7:5, 3:6, 6:0, Tursunov (3-Rus.) - Odesnik (USA) bez boje, Haas (5-Něm.) - Isner (USA) 6:3, 6:4, Capdeville (Chile) - Sirianni (Austr.) 6:3, 6:4.

Čtyřhra - 1. kolo:
Damm, Vízner (2-ČR) - Sanchai Ratiwatana, Sonchat Ratiwatana (Thaj.) 7:5, 6:3.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist