V Itálii a Argentině je stav vyrovnaný

26. 4. 2008, 21:08
Aktuality 1
Stejně jako duel mezi Izrealem a Českem je stav barážových utkání vyrovnaný i v Argentině a Itálii, kde hrají Němky respektive Ukrajinky. Favortiky své zápasy vyhrály, nejvíce se však na postup nadřela Italka Schiavoneová - s Ukrajinkou Korycsevouvou na kurtu strávila více jak tři hodiny.
Francesca Schiavoneová měla důvod k oslavám, svou Ukrajinskou soupeřku udolala po více jak třech hodinách (autor: Fedcup.com)

Stav 1-1 je po prvním dnu v Argentině, kde hrají Němky. O nerozhodný stav se postaraly v Buenos Aires týmové jedničky. Jak domácí Gisela Dulková, tak Martina Müllerová své zápasy hladce vyhrály a v neděli je čeká vzájemný souboj.

Vyrovnáno je také v antukovém utkání mezi Itálií a Ukrajinou. Domácí tým poslala do vedení Francesca Schiavoneová, která se však s 59. hráčkou světa Mariyou Korrycsevovou hodně natrápila - první set prohrála a v druhém zápas vyrovnala až po úspěšném tiebreaku. Ve třetí sadě podávala Ukrajinka za stavu 5-4 na vítězství, Schiavoneová se však vzpamatovala a po více jak tříhodinovém maratonu vyhrála 3-6 7-6 7-5.

O vyrovnání se postarala ukrajinská jednička Aljona Bondarenková. Ta měla situaci usnadněnou, protože proti ní nenastoupila domácí dvojka Flavia Pennettaová, která letos na antuce získala už dva tituly. Kvůli bolestem třísel ji musela nahradit Karin Knappová, která ukrajinské jedničce nestačila a prohrála dvakrát 3-6.

Nerozhodný stav je i v Izraeli, kde hrají Češky. Neblíže jsou po prvním dnu záchraně v elitní Světové skupině Francouzky, které v Japonsku oba zápasy vyhrály.

FED CUP: Světová skupina I - playoff o udržení:

Čína - Francie 0-2 po prvním dnu
Moritaová (Jap) - Mauresmová (Fra) 0-6 2-6
Sugijamaová (Jap) - Razzanová (Fra) 1-6 5-7

Izrael - Česko 1-1 po prvním dnu:
Pchengová (Čín) - Kvitová (ČR) ... 2-6 6-3 6-0
Obzilerová (Izr) - Šafářová (ČR) ... 6-0 3-6 6-4

Argentina - Německo 1-1 po prvním dnu:
Dulková (Arg) - Lisicki (Něm) 6-2 6-2
Craverová (Arg) - M. Müllerová (Něm) 1-6 0-6

Itálie - Ukrajina 1-1 po prvním dnu:
Schiavoneová (Itá) - Korrycevová (Ukr) 3-6 7-6(0) 7-5
Knappová - A. Bondarenková (Ukr) 3-6 3-6

TenisPortal.cz, Luboš Zabloudil

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist