V Miami nebude hrát ani Serena

21. 3. 2021, 22:18
Aktuality 7
Serena Williamsová je další hvězdou, která se odhlásila z nadcházejícího turnaje v Miami. Někdejší světová jednička se omluvila kvůli nedávno prodělanému zákroku v ústní dutině.
Profily hráčů
Serena Williamsová (© AFP)

"Miami je pro mne výjimečný turnaj, protože je to můj domov," napsala v prohlášení Williamsová, jež bydlí na Floridě v Palm Beach Gardens. "Je mi líto, že letos neuvidím zdejší neuvěřitelné fanoušky, ale těším se, že se brzy vrátím," dodala 39letá Američanka, jež v Miami získala rekordních osm titulů.

Williamsová naposledy hrála na Australian Open, kde v semifinále podlehla pozdější šampionce Naomi Ósakaové z Japonska a opět tak nedosáhla na rekordní 24. grandslamovou trofej.

Serena je zatím jedinou hráčkou Top 20, jež se z Miami odhlásila. Z elitní padesátky budou chybět Karolína Muchová, Barbora Strýcová, Donna Vekičová, Anastasia Pavljučenkovová a Su-Wei Hsieh.

To mužský pavouk bude mnohem mít citelnější ztráty, už dříve přišel o pět grandslamových šampionů Novaka Djokoviče, Rafaela Nadala, Rogera Federera, Dominica Thiema a Stana Wawrinku. Z Top 20 na Floridu nedorazí sedm tenistů, z Top 100 se omluvilo již 30 hráčů.

Ženy v Miami se začnou hrát v úterý 23. března, turnaj mužů začne o den později.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

7
Přidat komentář
ttopi
Ta už je jak Nadal. Potřebuje ještě ten 1 GS, tak obětuje ostatní turnaje smile
Reagovat
FulnekUltras
potřebuje dva, ale neudělá už ani jeden - i kdyby se LGBT, BLM a spol. na hlavu postavily smile
Reagovat
Alien
Néééééé!
Reagovat
sojka1
Minnie turnaj.... :-))
Reagovat
Vlk-v-trave
Ovsem bude hrat CoCo:)
Reagovat
blixa
Která CoCo ?
Reagovat
Vlk-v-trave
ta nasa preci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist