V neděli se odehraje další charitativní on-line turnaj. Zúčastní se sestry Williamsovy, Šarapovová a další hvězdy

30. 4. 2020, 13:36
Aktuality 13
Po Mutua Madrid Open Virtual Pro, který dnes vyvrcholí semifinálovými a finálovými souboji, se v neděli pro dobrou věc odehraje další virtuální tenisový turnaj. Charitativní akce s názvem "Stay at Home Slam" se zúčastní slavné sestry Serena a Venus Williamsovy, Maria Šarapovová, Naomi Ósakaová, Kei Nišikori a další hvězdy jako třeba zpěvák Seal. Vítěz získá milion dolarů.

Na rozdíl od virtuálního madridského turnaje se budou konat pouze zápasy čtyřhry a k tomu poslouží hra Mario Tennis Aces na konzoli Nintendo Switch.

Týmy budou tvořit jeden hvězdný tenista a další velká osobnost. Po boku Sereny Williamsové by měla bojovat topmodelka Gigi Hadidová, k její starší sestře Venus se připojí hráč amerického fotbalu DeAndre Hopkins, Maria Šarapovová nastoupí s modelkou a podnikatelkou Karlie Klossovou a Madison Keysová zkusí své štěstí se zpěvákem Sealem.

Dalšími již potvrzenými týmy jsou Kei Nišikori + Steve Aoki, Kevin Anderson + Ryan Tannehill, Taylor Fritz + Addison Raeová a Naomi Ósakaová + Hailey Bieberová.

Každý z účastníků dostane 25 tisíc dolarů, které může věnovat libovolné charitě, vítězný tým navíc obdrží šek na milion dolarů, ten poté daruje vybrané nadaci.

Turnaj je na programu v neděli, začátek je naplánován na 22:00 našeho času. Soutěž bude vysílána živě na Facebooku. Moderovat a komentovat ji budou bývalý úspěšný tenista John McEnroe a youtuberka Justine Ezariková.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

13
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Zbyecne zatizeni site...
Reagovat
Fandina
Hraje se i kvůli sázkám.
Reagovat
Vlk-v-trave
Tim hur...:)
Reagovat
Fandina
Proč myslíš? Sázkovky ze svých zisků dotují sportovní turnaje.
Reagovat
Vlk-v-trave
Dotuji je z penez hazarderu:)
A to hlavne proto, aby je nezakazali, a zustali plus minus "transparentni". Ikdyz sam mechanismus teto cinnosti velebit nebudu, tak nekde v koutku vlci duse chapu, ze to je asi lepsi nez na to uvalit totalni prohibici, ponevaz pak by se sazelo nekde v tzv. "undergroundu".
Sazet na nejake online pareni tenisu me prijde proste pofiderni, ano tezko si predstavit, zeby najednou zmizela poptavka na hazard...jasne, ale tak nejak aby to nebylo za kazdou cenu...
...je to jen vlci pohled, ktery muze drazdit...hlavne milovniky sazeni:)

V kazdem pripade to zakoncim slavnym citatem Ceskeho Genia a Klasika:

"Varuj se hazardu, vzpomen si na Jardu."

:)
Reagovat
Fandina
Jenže sázkovky jsou výdělečný podnik, odvádí se z toho daně státu a také sponzorují různé sportovní soutěže a nevím co ještě. Tak to nesleduji. Jen vidím v tom smysl, že když se nehraje před diváky, tak pro sázkovky to smysl má.
Reagovat
paddy
není to náhodu ze zákona? že musí přispívat
další věc je obyčejný marketing, který se logicky váže ke sportu. V divadle asi nebude plakát s Fortunou :)
Reagovat
Fandina
To je ale jedno, jestli musí ze zákona přispívat. Ten zákon neznám. A pokud říkáš marketing, tak zase, každé vyvěšení plakátu kdekoli, znamená příjem pro toho, kdo akci pořádá.
Reagovat
Fandina
A samozřejmě, když není na co sázet, když se nic neděje, nemusí být zisk a pak se ani na sport nemusí najít peníze. Je to všechno provázané. Proto je pro sázkovku a potažmo i pro pořadatele soutěží dobré, když je na co sázet. Špatné je to pro jedince, který prosází majlant.
Reagovat
smazaný uživatel
bude menej penazi na profesionalny sport,to mi nevadi
Reagovat
smazaný uživatel
v pripade problemov zabavny priemysel konci medzi prvymi,to musi byt kazdemu jasne
Reagovat
Fandina
To bezesporu.
Reagovat
paddy
Píše se někde, že tyto "hvězdy" věnují vlastní peníze?
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist