V Ostravě jsou ve čtvrtfinále tři domácí tenisté

30. 4. 2009, 20:18
Aktuality 0
CHALLENGER OSTRAVA - Loňský vítěz ostravského challengeru Jiří Vaněk i další český tenista Jan Hájek dnes zvládli zápasy druhého kola a doplnili Lukáše Rosola ve čtvrtfinále.
Jiří Vaněk

Jiří Vaněk zatím úspěšně kráčí za obhajobou loňského prvenství na turnaji Prosperita Open v Ostravě. Hráč, kterému v žebříčku ATP patří 123. místo, v dnešním druhém kole zdolal Němce Dietera Kindelmanna 6-4 6-3 a v challengeru dotovaném 50 tisíci dolarů postoupil do čtvrtfinále. V něm se utká s Chorvatem Dodigem.

Stejného výsledku už dosáhl také Jan Hájek, který dnes porazil Brazilce Ricarda Mella a v pátek se utká s Lukaszem Kubotem. Přemožitel nasazené jedničky Marcose Baghdatise potvrdil výbornou formu i dnes, když si hladce poradil s Jihoafričanem Kevinem Andersonem, jemuž povolil jen čtyři hry.

Vítězně prochází turnajem i nasazená čtyřka Olivier Rochus. Belgický daviscupový reprezentant a 125. hráč světa zvládl dohrávku včerejšího duelu a Slováka Dominika Hrbatého nakonec porazil dvakrát 6-4.

- CHALLENGER OSTRAVA (Česko, antuka, 50.000 dolarů) -
čtvrteční výsledky (28. 04. 2009)

Dvouhra - 2. kolo:
J. Vaněk (5-ČR) - Kindlmann (Něm.) 6-4 6-3
J. Hájek (ČR) - R. Mello (Braz.) 6-4 6-2
O. Rochus (4-Belg.) - Hrbatý (SR) 6-4 6-4
I. Dodig (Chorv.) - Horečný (SR) 6-1 6-1
Kubot (Pol.) - K. Anderson (JAR) 6-3 6-1

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist