V Riu hrát nebudeme, oznámili López a Thiem

12. 5. 2016, 15:49
Aktuality 16
Španělský tenista Feliciano López vynechá srpnové olympijské hry v Riu de Janeiro, aby se mohl připravit na následné betonové turnaje ve Spojených státech. Čtyřiatřicetiletý vítěz čtyř turnajů ATP, který měl nominaci téměř jistou, to dnes oznámil na sociálních sítích. Bez udání důvodu se vzdal účasti na olympiádě i Rakušan Dominic Thiem.
Profily hráčů
Feliciano López

"Bylo to složité rozhodnutí," uvedl 23. hráč světa López, který pod pěti kruhy startoval už dvakrát. Před čtyřmi lety v Londýně měl medaili na dosah, ale po boku Davida Ferrera skončil v deblové soutěži čtvrtý.

"Oboje (olympijské) hry mi umožnily prožít nezapomenutelné chvíle. Teď doufám, že jiní hráči, kteří třeba ještě neměli možnost reprezentovat Španělsko na olympiádě, si budou moci prožít to samé. Všem jim budu v Riu držet palce," uvedl López.

pva, TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

16
Přidat komentář
FulnekUltras
už OH většinou příliš neznamenají - spíš je berou jako cosi archaického navíc, co jim zbytečně nabourává sezónu. Přičemž hrdé vlastenectví se už dávno ztratilo kdesi v kýčovitě rozplizlém multikultisvětě.
Reagovat
Tornes
Podepisuji. Třeba takový Pete, to byly časy...
Reagovat
Alois_Mlok
Myslíš Samprase? Zrovna ten dával nepokrytě najevo, že tenis na Olympiádu nepatří.
Reagovat
Tornes
Jo, přesně o tom jsem mluvil.
Reagovat
svetova.dvojka
Hrdé vlastenectví znamená inklinaci k nacismu, Hitler byl také vlastenec, celá ta zrůdná ideologie se opírala o tzv. nacionalismus, je moc dobře ,že se tohle podařilo rozbít...
Reagovat
George_Renel
Píšeš naprostou kravinu a pleteš si pojmy s dojmy.
Reagovat
smazaný uživatel
ze se tu nedavno psalo jak ten 1111 je jako mimo atd. nebudu ani opakovat. No a koukam, ze dalsi blazen pribyl;D))) A to jeste neni ani cerven...
Tak nakonec si myslim, ze je fajn, ze ti stari matadori proste timhle daji moznost tem mladochum...
Reagovat
smazaný uživatel
lopez je starý sukničkář a ví že na medaili to nebude a virus ZIKA si odvézt nechce na památku proto to raději přenechá jimému španělskému matadorovi
Reagovat
a.magerova
Šak je ženatý... :-P
Reagovat
Kozoroh
Že nebudou hrát v Riu hráči jako Isner, Lopez nebo pravděpodobně i Thiem podle mě souvisí i s tím, že po organizační stránce budou OH v Riu nejhorší za poslední desítky let. Stačí se podívat na zprávy, co všechno je tam opožděné, nedostavěné nebo špatně udělané. Bude z toho blázinec.
Reagovat
a.magerova
Aha.... tak proto dělá Roger teď takové obstrukce, jakože jo jo jo a nakonec bohužel ne.... ;-)
Reagovat
24tomas
Thiem? Můžu poprosit o nějaký odkaz?
Reagovat
Kozoroh
http://abcnews.go.com/Sports/wireStory/austrian-tennis-standout-dominic-thiem-skip-olympics-39066174
http://www.menstennisforums.com/2-general-messages/710945-thiem-not-fan-olympics.html
Reagovat
24tomas
Aha, děkuju. Tak trochu tipuju, že plánuje dítě a nechce riskovat nákazu.
Reagovat
24tomas
Nezdá se mi, že by se takhle rozhodl jen kvůli kolizi s turnajem v domácím Kitzbühelu. A moje resumé zní tak, že by to neměla být velká škoda. Koneckonců do medailových bojů může reálně zasáhnout stejně až za čtyři roky :)
Reagovat
smazaný uživatel
To nehrá ziadnu rolu.

Proste su pre hracov dolezitejsie body, resp. oblubené turnaje (Isner, Thiem)...Samozrejme OH su aj zle načasované.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist