V semifinále v Newportu vyzve Isner krajana Harrisona

13. 7. 2012, 22:12
Rozhovory 8
Finále v americkém Newportu si zahraje jeden z domácích tenistů. V pátečních čtvrtfinálových duelech postoupili oba Američané. S Johnem Isnerem prohrál 4-6 6-7 Izak van der Merwe a Ryanu Harrisonovi vzdal v průběhu zápasu Němec Becker.
John Isner

Úřadující šampion Newportu John Isner si zajistil účast v letošním semifinále páteční výhrou 6-4 7-6 nad kvalifikantem Izakem van der Merwem. První set dvou dobře servírujících tenistů rozhodl brejk Isnera ve třetí hře. Ve druhé sadě nikdo z hráčů servis neztratil a v tie-breaku zvítězila turnajová jednička 7-2.

"Když se na kurtu potkají dva dobře podávající hráči, není to zrovna nejhezčí tenis," řekl Isner. "Přesně takový zápas jsem čekal. Vím, že jsem mohl hrát lépe a více agresivněji, ale s výsledkem musím býát spokojený," dodal Američan, který dnes v zápase trefil 12 es.

John Isner v Newportu usiluje o svou první úspěšnou obhajobu titulu na okruhu ATP v kariéře a o třetí finále v tomto roce. Američan letos zatím nezískal žádný titul; ve finále v Indian Wells prohrál s Federerem a v Houstounu nestačil na Mónaca.

Zastavit Isnera v semifinále se pokusí jeho krajan Harrison. Dvacetiletému Američanovi vzdal ve čtvrtfinále za nepřiznivého stavu 4-6 0-3 Benjamin Becker. Harrison si tak zahraje své letošní třetí semifinále a pokud zvítězí, bude to jeho první finále na okruhu ATP v kariéře. Oba Američané se doposud střetli pouze jednou; před dvěma lety v Memphisu vyhrál Isner.

- ATP 250 NEWPORT -
(USA, tráva, 398.250 dolarů)
páteční výsledky (13. 07. 2012)

Dvouhra - čtvrtfinále:
Isner (1-USA) - Van der Merwe (JAR) 6:4, 7:6 (7:2)
Harrison (6-USA) - Becker (Něm.) 6:4, 3:0 skreč

Semifinálové dvojice: Isner - Harrison, Hewitt - Ram.

Komentáře

8
Přidat komentář
smazaný uživatel
gratulace Johnovi! :-) Byla jsem zvedava na Merweho servis-volej, halfvolej, celkem se mi potvrdil predpoklad, ze pokud uz se John dostane do vymeny, bude lepsi. Opravdu ale nijak pohledny zapas, takze jo a sup, sup na Ryana. To je ale SITUACE! Ryan zacina byt skvely, vyspiva technicky i takticky, mentalne - dneska ani nerozmlatil raketu.. :-) (Nebylo proc, skoda zdravotnich problemu Beckera, ty mu opravdu nepreju.)
Reagovat
misoSK
John zvladol dva kriticke momenty a to rozhodlo, najskor v 1. sete ked mal Merwe ako prvy dvojicu brejkbalov a v druhom sete ked prehraval John 5:6 a 0:30, zapas inac viac-menej vyrovnany, rozhodli Johnove pevne nervy a kvalita servisu v kritickych fazach, dnes s Ryanom to bude mat ale tazsie
Reagovat
smazaný uživatel
tak krizove stavy a kriticke momenty zvladaji lepsi hraci lip, klasika. A John je svymi bitvami zoceleny.. :-) Ze to dnes bude mit tezsi (a pestrejsi) a musi to stopro odpodavat, to je nepochybne, ale divala jsem se rano do zrcadla a kolma vraska na cele (rikam ji duverne tommerka) nikde.. :-)) Lehkoverne verim.. Stejne budu mit dneska smutnou radost!
Reagovat
smazaný uživatel
Brandy volá :-).
Reagovat
smazaný uživatel
:-)) Rozkaz!
Reagovat
tito
Tak zdá se, že je hotovo...:-( John je na podání neomylný.
Reagovat
tito
Nejen na podání. Zlomový byl ten tiebreak.Potom pokles koncentrace. Ale i s tím se naučíme vypořádávat. Každopádně sojko gratulace, Jeník to měl minimálně ve druhém setu plně pod kontrolou. Otázkou už je jen, jestli v dohledné době nahradí Ryan Mardyho. Nedivil bych se tomu. Do roku?
Reagovat
smazaný uživatel
diky, jsi velkorysy, ze vseho tenisu (predevsim ze sveho) jsem nakonec ostudne odpadla.. :-( Ale nepochybovala!!
A pro pochybovace rovnou: ze to bude mit John ve finale jeste tezsi, s tim se pocita.. :-)

Jinak Mardy odchazi, takze svoje misto Ryanovi primo nabizi, ale nas chlapec by mohl, muze ..... ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist