V úterý jsou na programu čtvrtfinále žen i s Vaidišovou

1. 7. 2008, 00:20
Aktuality 0
V úterý budou ve Wimbledonu v centru pozornosti ženy. Ty odehrají svá čtvrtfinálová utkání. O své premiérové wimbledonské semifinále se pokusí také česká tenistka Nicole Vaidišová, kterou čeká duel s Číňankou Jie Zheng.
Nicole Vaidišová

Poslední česká zástupkyně ve dvouhrách Nicole Vaidišová bude v úterý bojovat o postup do semifinále tenisového Wimbledonu. Její utkání s Číňankou Jie Zheng umístili pořadatelé na kurt číslo jedna, kde úterní program zahájí duel mezi Venus Williamsovou a Thajkou Tamarine Tanasugarnovou.

Na centrálním dvorci se odehrají zbylá dvě čtvrtfinále, ve kterých změří síly nejprve Jelena Dementěvová se svou krajankou Naděždou Petrovovou, poté se utká dvojnásobná vítězka Serena Williamsová s Polkou Agnieszkou Radwaňskou.

WIMBLEDON - úterní program (začátky ve 14 hodin SELČ):

Centrální kurt:
Dementěvová (5-Rus.) - Petrovová (21-Rus.), Radwaňská (14-Pol.) - S. Williamsová (6-USA), B. Bryan, M. Bryan (1-USA) - Granollers, Ventura (Šp.).

Kurt č. 1:
V. Williamsová (7-USA) - Tanasugarnová (Thaj.), Vaidišová (18-ČR) - Čeng Ťie (Čína), Petzschner, Peya (Něm./Rak.) - Björkman, Ullyett (8-Švéd./Zim.).

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist