Vaidišová a Šafářová se trápí dál, končí už v 1. kole

29. 7. 2008, 21:56
Aktuality 9
WTA MONTREAL/STOCKHOLM - Českým tenistkám Nicole Vaidišové a Lucii Šafářové se stále nedaří podle představ. Vaidišová vypadla v Montrealu už v úvodním kole, když nestačila na Japonku Sugijamaovou. Stejně dopadla i Šafářová, která ve Stockholmu podlehla Duševinové a prohrála už třetí utkání v řadě.
Nicole Vaidišová

Tenistka Nicole Vaidišová se před olympijskými hrami vrací ke své nepříliš povedené formě z jara. Devatenáctiletá Češka dnes v Montrealu prohrála 3-6 6-3 2-6 s o čtrnáct let starší Japonkou Ai Sugijamovou a s turnajem se rozloučila už v prvním kole.

Vaidišová zápas špatně nezačala. Získala úvodní tři gamy, ale to bylo v prvním setu vše, protože už neuhrála ani jednu hru. Druhou sadu sie vyhrála, ale v rozhodujícím dějství dvakrát ztratila svůj servis a podruhé ve třetím vzájemném zápase Japonce podlehla.

Česká tenistka přerušila období porážek ve Wimbledonu, kde postoupila do čtvrtfinále. Minulý týden v Los Angeles však vypadla v druhém kole s 59. hráčkou světa Bethanií Mattekovou a dnes nestačila na zkušenou Japonku.

Nedařilo se ani jednadvacetileté Lucii Šafářové ve Stockholmu. V prvním kole nestačila na ruskou vrstevnici Věru Duševinovou a s turnajem se rozloučila po setech 6-7 3-6. Česká tenistka vypadla v prvním kole turnaje WTA podruhé za sebou a potřetí z posledních čtyř podniků.

Na rychlém povrchu ve Švédsku postoupila Zahlavová-Strýcová. Utkání s krajankou Petrou Cetkovskou se podle všeho neslo v hodně vyhecované atmosféře, která vedla k tomu, že Cetkovská po jeho skončení odmítla podat krajance ruku. Zahlavová podle agentury AP několikrát během duelu protestovala proti výrokům rozhodčích a za stavu 0-3 v třetím setu si nechala zavolat lékaře. Po pauze a masáži se vrátila do zápasu a vývoj obrátila.

Cetkovské sice nyní patří lepší pozice ve světovém žebříčku, ale Zahlavovou nedokázala porazit ani na čtvrtý pokus.

WTA MONTREAL (Kanada, tvrdý p., 1.340.000 dolarů) - úterní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Sugijamová (Jap.) - Vaidišová (16-ČR) 6:3, 3:6, 6:2, Azarenková (11-Běl.) - Jacksonová (USA) 6:1, 6:1, Petrovová (12-Rus.) - Pelletierová (Kan.) 6:0, 6:1, Kirilenková (13-Rus.) - Keothavongová (Brit.) 6:1, 7:5, Paszeková (Rak.) - Schiavoneová (14-It.) 7:6 (7:4), 1:6, 6:1, Pennettaová (15-It.) - Savčuková (Ukr.) 1:6, 7:5, 6:3, Czinková (Maď.) - Dittyová (USA) 7:6 (7:4), 6:4, Craybasová (USA) - Fichmanová (Kan.) 6:4, 6:3, Domachowská (Pol.) - Matteková (USA) 7:5, 6:2, Bammerová (Rak.) - Adamczaková (Austr.) 6:7 (6:8), 6:1, 6:2, Duboisová (Kan.) - Govorcovová (Běl.) 6:1, 4:2, skreč, Peerová (Izr.) - Lisická (Něm.) 6:3, 6:4, Kudrjavcevová (Rus.) - Scheepersová (JAR) 6:3, 7:6 (7:1), Tanasugarnová (Thaj.) - Sanchezová (Fr.) 6:3, 6:1, Klejbanovová (Rus.) - Rolleová (USA) 6:4, 6:2.

WTA STOCKHOLM (Švédsko, tvrdý p., 145.000 dolarů) - úterní výsledky:

Dvouhra - 1. kolo:
Zahlavová-Strýcová (ČR) - Cetkovská (ČR) 6:4, 6:7 (2:7), 6:4, Srebotniková (3-Slovin.) - Lapuščenkovová (Rus.) 6:2, 6:1, Medinaová-Garriguesová (5-Šp.) - Romaová (Švéd.) 6:3, 6:1, Pavljučenkovová (Rus.) - Byčkovová (Rus.) 6:4, 3:6, 6:1.
doplněno:
Duševinová (Rus.) - Šafářová (ČR) 7:6 (7:4), 6:3, A. Radwaňská (1-Pol.) - Dechyová (Fr.) 6:2, 6:3, Camerinová (It.) - Erakovicová (8-N. Zél.) 6:3, 6:4, Korytcevová (Ukr.) - Makarovová (Rus.) 6:3, 6:4, Ruanová (Šp.) - Martínezová-Sánchezová (Šp.) 3:6, 7:6 (7:5), 6:2, Larssonová (Švéd.) - Görgesová (Něm.) 3:6, 7:6 (7:5), 6:4, Wozniacká (4-Dán.) - Kerberová (Něm.) 6:3, 6:4.

TenisPortal.cz, ČTK, Luboš Zabloudil

Komentáře

9
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vaidišová je v prdeli,pokud si nenajde schopného doktora na tu její blbou hlavu,tak bude mít brzy problém se udržet v první stovce.
Reagovat
smazaný uživatel
Šafářka se snad zvedne a té Vaidišové já už ani nefandim... ta je strasnaa! Sázel jsem na ni ve Wimbledonu a vyplatilo se... az na semifinale se Zheng ?!?!
Reagovat
smazaný uživatel
Ale homerun zahrála dobrej.(-:
Reagovat
smazaný uživatel
Tak jako na ženskej tenis se sázet nevypláci, náká dostane krámy a je to v prdeli ale zdá se mi, že ty nase maji krámy furt :-(
Reagovat
smazaný uživatel
Vaidisova a Šafářová hrají velice špatně. To že dnes prohrajou obě sem čekal a udělal sem blbost že sem to nevsadil. Dobře by se proti nim sázelo,ale jednou sem vsadil proti Berdychovi a nevyšlo mě to.
Reagovat
smazaný uživatel
Kolik lidi (s průměrným příjmem) na jeden zápas této úrovně vlastně sází? Taky jsem začal a nevím, jestli nedávám zbytečně málo: 100-300, na turnaj celkem max. 1500 Kč. Při těch jejich hamižnejch kurzech se nic extra získat nedá, plus nějaký neúspěch díky výkonům hráčů a jsem v mínusu. Na prohru naší leklý ryby Nicolky jsem bohužel nevsadil, nečekal jsem, že to bude až taková bída. Kdyby sezónu zabalila, udělala by nejlíp.
Reagovat
smazaný uživatel
No řekl bych, že Vaidišová set uhrála, ale stejně zápasy vycházejí naprosto tragicky. Pokud třeba Lapentti na hardu porazí ve dvou setech Čiliče, je něco shnilého ve státě evropském...
Reagovat
smazaný uživatel
Na tenis se dávat nedá,je to hrůza!!Chtěl jsem dat Vaidišovou i Šafářovou že prohrajou,ale nedal jsem je-blbe.No nic dám radši fotbal,ale ten Cilič mě opravdu zklamal!!Dneska zase někdo dobrý vyletí!!!
Reagovat
VikiCabadaj
To máš to samý, fotbal už je taky tak vyrovnanej, těch remíz a překvapení je habakuk. Samozřejmě nejlepší by bylo dát třeba včera Bolleliho za desítku, ale pokud má člověk nor. příjem tak asi těžko...takže já jako malej sázkař radši hraju překvapení za menší vklad a musím říct, že výhry jsou čím dál více častější:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist