Vaněk je halovým mistrem ČR

17. 1. 2009, 15:14
Aktuality 6
Tenista Jiří Vaněk se stal poprvé v kariéře halovým mistrem republiky. V dnešním finále v Plzni porazil po setech 6-4 6-7 6-3 Bohdana Ulihracha, jenž je stejně jako on členem společného pražského týmu Sparty a Olympu.
Profily hráčů
Jiří Vaněk

Úvod zápasu, v němž se oba aktéři spoléhali na dobrý servis, byl vyrovnaný. V první sadě se podařilo prolomit Vaňkovi Ulihrachovo podání a set získal. Druhou sadu rozhodovala zkrácená hra, ve které bývalý daviscupový reprezentant Ulihrach svého soupeře hladce přehrál. O osudu utkání rozhodl úvod třetí sady - ve druhém gamu vzal Vaněk Ulihrachovi podání a poté si již oba hráči svůj servis podrželi.

"Jsem šťastný, že jsem získal titul, který mi chyběl. Od mladších žáků až po muže mám kompletní sbírku zlatých medailí," uvedl třicetiletý Vaněk.

- HALOVÉ MISTROVSTVÍ ČR -
finálový výsledky

Dvouhra - finále:
Vaněk (Sparta Praha) - Ulihrach (Olymp Praha) 6-4 6-7(2) 6-3

ČTK

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Si vemte třeba jeho učast na Olimpiadě,jel tam na dovolenou?od te doby nemam k němu žadne sympatie. a co se tyče toho mistrovstvi,kdo z vas věděl že vubec je?
Reagovat
weak
byl jsem na tebe zbytečně hrubý, teď vidím, že máš přehléd i o "OLIMPIÁDĚ", je vidět, že se vyznáš... odpusť mi :/
Váňa je skutečně hráč na nic, měl by se stydět :O
Reagovat
smazaný uživatel
Ale stejně jsi hrač na nic a to mistrovstvi to vubec nikoho nezajima!
Reagovat
smazaný uživatel
ty jseš asi dobrej blázen viď??
Reagovat
weak
Váňa sice není extratřída, ale pořád narozdíl od tebe něco dokázal - ty máš akorát tak na to, abys se zapařeným zadkem a padesátkou v kapse schovaný v anonymitě internetu urážel druhé... Jsi hlupák a vlastně i chudák, který sám ve svém osobním životě je nešťastný... co víc dodat
Reagovat
smazaný uživatel
Weak, ale ono to opravdu nikoho z normálních příznivců tenisu nezajímá. Proč tak silná slova? Mně osobně stačí sledovat naše hráče až v době, kdy se dostanou na okruhy ATP a WTA. Ale ani tam nemám potřebu jim fandit, pokud mě někdo z nich nezaujme.
Halová nebo nehalová mistrovství toho našeho přiblblýho Cechrepu, jakož i Štěpánkovo trapné vlastenčení s vlajkou při DC jdou mimo mě. Já si z loňska pamatuju, jak ve finále extraligy či jak se to jmenuje, vyhrál Prostějov pomocí nakoupených hráčů první světové stovky, kteří v tomto městě byli možná poprvé v životě. A dělal jsem si z toho legraci.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist