Ve věku 58 let zemřel kondiční trenér českých tenistů Všetíček. Údajně spáchal sebevraždu

19. 5. 2023, 13:30
Aktuality 1
Ve věku 58 let zemřel nečekaně kondiční trenér českých tenistů Marek Všetíček. Informoval o tom deník Blesk, podle něho Všetíček spáchal sebevraždu. Rodák ze Šumperka patřil k respektovaným odborníkům, s nímž spolupracovali například Radek Štěpánek nebo dvojnásobná wimbledonská vítězka Petra Kvitová.
Marek Všetíček

"Je to obrovská tragédie, kterou nelze slovy jakkoli dál popsat. Jsem z toho úplně zdevastovaný," řekl listu Štěpánek.

Všetíček si podle všeho vzal život sám. "Případem sebevraždy muže narozeného v roce 1965 se zabýváme od úterního odpoledne. Muž byl nalezen v jednom z domů v Praze 5," sdělil Blesku policejní mluvčí Jan Daněk.

Vedle Štěpánka a Kvitové pomáhal Všetíček také bývalé světové jedničce Karolíně Plíškové, Tomáši Berdychovi nebo vítězi Australian Open z roku 1998 Petru Kordovi.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
George_Renel
https://www.idnes.cz/sport/tenis/marek-vseticek-vzpominky-louceni.A230519_220109_tenis_ten
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist