Ve Wimbledonu hořelo, pořadatelé museli evakuovat areál

2. 7. 2015, 12:14
Aktuality 2
Pořádně rušno bylo v londýnském All England Clubu po skončení včerejšího hracího dne Wimbledonu. Kvůli malému požáru museli organizátoři grandslamového turnaje evakuovat nejdříve centrální kurt a poté i celý areál. Přivolaní hasiči si s požárem poradili za hodinu.
Wimbledon

Požární alarm se v areálu, kde se hraje Wimbledon, rozezněl těsně před devátou hodinou večer. "All England Club potvrzuje, že budova centrálního kurtu byla evakuována v reakci na incident, který se stal dnes ve 20:57. Malý oheň vzplanul v místnosti přilehlé k restauraci Wingfield," uvedli později pořadatelé turnaje v oficiálním prohlášení.

Kvůli požáru museli nejdříve všichni opustit centrální dvorec a jeho okolí a přivolaní hasiči poté nechali evakuovat celý areál, který opustily na tři tisícovky lidí. Asi čtvrtina místnosti byla podle hasičů v plamenech, které zkrotili zhruba za hodinu.

Komentáře

2
Přidat komentář
patriks
Já myslím, že to hasiči dost podcenili, měli nechat evakuovat celý Londýn.
Reagovat
grandslamy
:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist