Venus kvůli nečekaným komplikacím v tréninku nestihne začátek sezony

1. 1. 2020, 18:56
Aktuality 1
Američanka Venus Williamsová se odhlásila z turnaje v Brisbane a do sezony vstoupí až později. Devětatřicetiletá bývalá světová jednička se omluvila kvůli tréninkovému manku, které po nečekaných komplikacích v přípravě nabrala.
Profily hráčů
Venus Williamsová (© AFP)

V pavouku turnaje, v němž do nového roku vstoupí mimo jiné světová jednička Ashleigh Bartyová, dvojka Karolína Plíšková, trojka Naomi Ósakaová či sedmička Petra Kvitová, nahradí podle pořadatelů Williamsovou hráčka na divokou kartu. Hrát se bude od 6. ledna.

"Bohužel sezonu v Brisbane kvůli nečekaným potížím v tréninku nezahájím," uvedla Williamsová v oficiálním prohlášení. Do nového ročníku by měla sedminásobná grandslamová šampionka vstoupit o týden později v Adelaide.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
Nola
Venus oslavi tento rok 40-tku, mam pocit, ze tenis je pre nu vsetkym, vyhrala toho neskutocne vela a na rodinku zrejme nepomysla, aby neskor nelutovala, aj Serena si uvedomila, ze zivot nekonci zavesenim rakety na klinec.....
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist