Venus měla autonehodu, při níž zemřel člověk

30. 6. 2017, 07:55
Aktuality 55
Venus Williamsová měla autonehodu. Aktuálně 11. tenistka světa z ní sice dle amerických zdrojů vyvázla bez zranění, střet byl ale osudným pro spolujezdce ve druhém voze. Policie nehodu stále vyšetřuje.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Venus Williamsová bourala na Floridě 9. června 2017. Americká tenistka podle dosavadních výsledků policejního vyšetřování zastavila v Palm Beach Gardens, kde bydlí, v křižovatce a narazilo do ní jiné vozidlo.

Právník Williamsové sdělil, že byla kvůli provozu nucena v křižovatce zastavit, jela ale na zelenou. "Paní Williamsová jela na zelenou. Jela rychlostí pět mil za hodinu a v tom do ní narazil druhý vůz. Byla to nešťastná náhoda a Venus by ráda vyjádřila celé rodině, která ztratila svého blízkého člověka, svou nejhlubší soustrast," dodal právník bývalé světové jedničky Malcolm Cunningham.

Osmasedmdesátiletý Jerome Barson byl po nehodě spolu se svou manželkou, která auto řídila, převezen do nemocnice, kde však po třinácti dnech svým zraněním podlehl na JIP. Manželka oběti utrpěla několik zlomenin a dalších menších poranění.

V policejní zprávě bylo vyloučeno, že by byla americká tenistka pod vlivem alkoholu, nebo drog. Vyloučeno bylo i to, že by jízdu Williamsové ovlivnilo elektronické zařízení. Policie na základě těchto informací neměla tenistku z čeho obvinit a neoznačila ji tedy za viníka nehody.

Sama Williamsová nechce případ nijak komentovat. Bývalá světová jednička se momentálně připravuje na Wimbledon, který v Londýně startuje již v pondělí. Dle slov jejího právníka není jediný důvod, který by měl ovlivnit její turnajové plány.

 

TenisPortal.cz, http://www.tmz.com

Komentáře

55
Přidat komentář
Mayo
Venus s Messim do basy.
Reagovat
Dobry-den
Zavřít, až zčerná!
Reagovat
aligo
Dobrý den,
Vítejte na svobodě
Reagovat
slacker
jeste chyby informace o barve pleti obeti.
Reagovat
smazaný uživatel
tragedie a prani, at to pro Venusi a vsechny zucastnene dopadne co nejlepe. Vic za me k nehode nic, nepatrim k lidovym zevlounum, vysetrovatelum, soudcum ani spisovatelum. K diskusi o tom, ze je snad nestoudne hrat v takove situaci tenis - ruzne zdroje uvadi o nehode ruzne informace, ale pokud Venusi nebude prisouzeno zavineni a nebude souzena, velmi rozumim tomu, proc chce normalne dal hrat. Mne osobne jedine tenis pomohl ve vsech slozitych zivotnich situacich a zachranil me pokazde, kdyz se mi zastavil svet a myslela jsem, ze se uz nikdy neroztoci!
Reagovat
VlS
Zedník ve stejné situaci taky nepřestane chodit do práce. To jsou kecy.
Reagovat
a.magerova
Přesně tak... tenis je její práce, takže není důvod do ní nejít... já dokonce šla do práce asi za 2 hodiny po bouračce, kterou jsem zavinila.... naštěstí (krom obou aut) se nikomu nic nestalo (velké díky mému Anděli strážnému!!!)... šak mi pak taky šéf dal obrázek s nápisem: "Jezdím jen tak rychle, jak rychle létá můj anděl strážný:"... a to jsem ještě i stihla zalaškovat s dopravákem a přátelsky pokecat s "nabouraným" řidičem.... ;-)
Reagovat
janek_da
takže nakonec to byla "dobrá bouračka"
Reagovat
a.magerova
No i jo, pokud mě už nic horšího nečeká... nakonec si myslím, že druhá strana byla i "ráda", nechali si své auto kompletně vyopravit za prachy z pojistky... a přestože měli mé číslo, vše si řešili po své linii (pán byl automechanik, tak se vyznal)... ale tak, o to míň práce pro mě.... jo a to bylo ještě před body, takže "jen" pokuta 1500.... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak ja predpokladam, ze je Venuse existencne zajistena, nezavisla na zednickem platu, ma moznost volby a rikam tim jen, ze rozhodne hrat..
Reagovat
brixner
Stalo se mi něco podobnýho: Jedu takhle na svý Babetě a píšu ostrou SMS sousedce, která si mě pozvala, ale zapomněla, že její starej měl volno, takže sem utřel lusk:-(Najednou rána jak z kanónu-chlap ve Warťasu nedal přednost z prava a foukla to do něj Ávie s pískem! No, já tedy zareagoval bleskově a svojí mašinu jsem duchapřítomně položil před pekárnu ke stojanu na kola, kde bylo přivázanejch asi šest čoklů a zabránil tak fatální srážce! Chlap z Warťase vylez z kufru, sundal hodinky a šel za tím z Ávie, aby mu vysvětlil, že přednost v jízdě má vždycky německej vůz! Ale když votevřel dvéře vod tý Ávie, našel za volantem plačící ženskou a ta mu začala vysvětlovat, že bude mít průser, protože přijede s pískem pozdě na stavbu a Ukrajinci prej už maj připravený míchačky a cementy...No, chlápek jí pomohl ven z Ávie, najednou se úplně zklidnil, upravil jí lacle na montérkách a vzal jí přes silnici k Větvemu na polívku, že prej s plnym žaludkem se líp přemejšlí. Já to sledoval s dojetím, už sem sebral z chodníku pátý kousek svýho mobilu a po zběžné prohlídce svý mašiny jsem zjistil, že má jen lehkou osmu na zadním kole, který mi hned pochcal jeden ze zavšivenejch čoklů a že moje drsná SMS se nakonec naštěstí neodeslala. Jsem fakt moc rád, že mezi řidičema panuje vzájemná úcta a porozumění a že je ještě spousta džentlmenů, co si jdou za svým a nehledí vpravo ani vlevo. Chce to jen krapet tý vohleduplnosti a galantnosti a vono to zas pude!
:-)
Reagovat
janek_da
Nechtěl bys ty příspěvky psát i někde jinde než na TP? Abys mohl rozvinout to s těmi sousedkami
Reagovat
brixner
Myslíš kvůli nedostatku znaků, Janku? ;-)
Reagovat
janek_da
ano znaků. Je vidět, že mi rozumíš.
Reagovat
a.magerova
Taky by mohl někdy napsat, jak TO má se sousedy.... ;-)
Reagovat
janek_da
Tak to jasné, to nemusí psát. Jsou mu vděční.
Reagovat
a.magerova
Já blbec myslela, že mu sem tam některý dá přes hubu....

Ale už kolikrát jsem si říkala, že TO musí být dost složité na logistiku.... protože pokud by Brix kápnul na tenisfanynku přispívající nebo alespoň čtoucí TP... no nevím nevím, jak by mu prošly ty avanýry zde popisující, které se jí netýkají.... :-P
Reagovat
blixa
Já myslím, že "sousedky" jsou smířeny s tím, že brixner obdělává mnoho políček .. :D
Reagovat
blixa
Řada děkovných dopisů ... ;-) :D
Reagovat
a.magerova
Jakože:
"Ten kdo orá pole mé, pluhem svým, jest přítel můj, neb šetří můj pluh pro pole jiná."
Reagovat
blixa
Tak tak ... :D
Reagovat
VlS
Průser je, když se někdo doma chystá orat a zjistí, že už je zaseto ;-)
Reagovat
a.magerova
Ale... zas tak chytří ti chlapi nejsou.... :-P
Prý každé 6. až 7. dítě nevychovává biologický otec, který o tom neví.... baby jsou potvory mazané.... ;-)
Reagovat
a.magerova
Anebo... průser je, když to chlap doma totálně zvorá... :-P
Reagovat
George_Renel
Copak doma, to se nějak spraví, horší je to zvorat na sousedovic záhumenku.... .-)
Reagovat
Pedronegro
skvělé odlehčení té vlastně tragédie, snad ještě dobře,že se to nestalo Sereně, ta by hned psala, že se tam snažila mít dítě:)
Reagovat
brixner
Myslíš jako rodit v tý rychlosti na mojí mašině? Serena bude asi muset bejt hodně rychlá, chce toho ještě stihnout hodně-prej ještě nějakej ten Wimblík a tak. Viděl jsem někde fotku jak vystavuje buben...no, vobrovskej, ani bych se nedivil, kdyby z toho vylezly dva kousky, další dva šampióni! :-))
Reagovat
Mayo
Ajajaj, to je zle
Reagovat
sprchon
http://edition.cnn.com/2017/06/29/sport/venus-williams-blamed-for-fatal-car-accident/index.html

Z tohohle to chápu tak, že Venus sice jela na zelenou, byla nucena zastavit za semaforem. Pak se nepodívala a jela dál (tudíž její vina). Z jinýho směru jela paní, brzdila před semaforem, ale skočila jí tam zelená, tak jela dál. A do toho jí tam Venus vjela rychlostí kroku. Takže paní to do Venus naprala z boku, srážce už se nemohla vyhnout.

Venus už tam v tu dobu neměla co dělat i když jela na zelenou. Dá se to vyhodnoti tak, že neměla do křižovatky vjíždět, když to před ní stálo. A když už, tak se pak měla podívat, když se znova rozjížděla.
Reagovat
Astarin
Tato teorie se mi taky zdá nejpravděpodobnější.
Reagovat
VlS
A jako paní z druhýho směru se nedívá, či nemusí dívat? Zelená na semaforu přece neznamená, že se nedívám před sebe a nebrzdín, když mi tam někdo vjede.
Reagovat
sprchon
Samozřejmě, že se taky musí dívat... Ale nevím, já u toho nebyl. Třeba Venus nebyla vidět. Nebo byla a paní se nepodívala. Fakt nevím.
Reagovat
a.magerova
A třeba by pán zemřel ten den stejně, pokud je pravda, že zde na Zemi máme přesně vyměřený čas, takhle se TO díky Venus dozvěděl celý svět.... může se teď od "TAMAŤ" koukat, jak se o tom všichni dozvídáme, prostě taková přidaná hodnota toho jeho života zde.... ;-)
Reagovat
sprchon
Tak to ať se kouká dívat, protože to teda NĚCO uvidí. Na tom Wimbledonu. :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je zajímavý,já četl tenhle článek tady cca před 40 minutama a bylo tam jasně napsáno že podle policie jela na ČERVENOU..a teď dojdu k PC a vrátím se k článku a najednou podle policie jela na ZELENOU))).Sakra tak rychlý zvrat ve vyšetřování sem nečekal!!!
Reagovat
Andrew89
http://edition.cnn.com/2017/06/29/sport/venus-williams-blamed-for-fatal-car-accident/index.html

žádná červená nikde psaná není, ale je fakt že každej článek píše něco jinýho:DDD

každopádně pánovi bylo 78...ani nechci vidět kolik bylo paní...říkámo pořád od někýho věku proste tihle lidi už nesmí řídit. Evidentně se to nestalo v nějaký extra rychlosti . Pán se asi hodně blbě udeřil, jinak si to neumim vysvětlit.
Reagovat
Andrew89
Taková Darinka....ta by mohla vyprávět :D
Reagovat
svetova.dvojka
Dara je naše...
Reagovat
sprchon
Hlavně jeli v Hyundai.
Reagovat
Ahoj200
Já to nechápu. Skoro v každém článku se píše, že byla Venus "at fault", tedy že šlo o její zavinění, ale tady, že ji neshledali vinou?!
Reagovat
svetova.dvojka
Tenisový portál nadržuje tenistům, to je logické...
Reagovat
svetova.dvojka
Musíte vidět originální bohatá romská svatba Steven a Kasandra
https://www.youtube.com/watch?v=XotZIRHa5sY
Reagovat
George_Renel
Použil-li bych tvá oblíbená slova, musím napsat: Jsi mimo téma atd...
Nezasírej to tady těmi svými blbými kydy.
Reagovat
blixa
To jako je co, svatba synáčka nějakého "Capo di Tutti Capi Re" ? :D Jinak tolik kýče pohromadě se hned tak nevidí ..
Reagovat
Pedronegro
no potěš koště, to je teda umělecký dílo :), odkud to je? samí zvláštní herci a chudák holka, jestli to byla fakt nevěsta, ženich obtloustlý rozmazlený fracek, který vypadal jako nejpitomější z přítomného komparsu, ale třebas to jen hrál, scénář děsný a celkově vrcholný nevkus, to fakt musíte vidět :))
Reagovat
svetova.dvojka
Tato romská rodina se narodila v Srbsku, nevidíš, že ženich drží v ruce srbskou vlajku nebo snad nepoznáš srbskou vlajku... ? Co si měl ze zeměpisu..., někdy v 90.letech nebo na přelomu tisíciletí odjeli tito Romové podnikat do Dánska a vypracovali se až mezi společenskou elitu v dánské společnosti, což je opravdu úspěch, protože Dánsko je extrémně bohatá země, tedy oproti třeba České republice...
Reagovat
Pedronegro
tak k tomu teda Srbsku blahopřeji a Dánsku přeji mnoho štěstí s takovou elitou :)
Reagovat
Pedronegro
divná nehoda, asi neměla do křižovatky vjíždět, když ji nešlo projet, ale nahulit to do ní taky nemuseli, snad byla vidět ...
Reagovat
sprchon
No jo, ale znáš to... Sice před tebou stojej auta, ale ty máš pořád zelenou. Tak se tam nacpeš i za cenu toho, že budeš chvíli brzdit provoz než abys čekal dalších pár minut na další zelenou. :D
Reagovat
svetova.dvojka
To je panečku charakter zabije člověka, a klidně pak jde hrát Wimbledon...
Reagovat
Andrew89
nevidim na tom nic necharakterního...já bych taky neseděl doma a nebrečel někde v koutě, ještě když za to nejspíš ani nemůže.
Reagovat
sprchon
Tak tak. A sezením v koutě se nic nevyřeší. Ale možná pro ni teď bude náročnější soustředit se na kurtu jen na tenis.
Reagovat
sprchon
Tak na červenou nebo na zelenou? Každopádně nic příjemnýho... :(
Reagovat
Krisboy
http://www.espn.com/tennis/story/_/id/19769251/venus-williams-involved-fatal-june-9-car-crash-florida-police-say
Reagovat
sprchon
Dík.

Takže jela na zelenou, ale za semaforem někdo před ní zdržoval, ona byla nucena zastavit a z jinýho směru, kde už nejspíš byla zelená, do ní vletěli důchodci v Hyundai... Kolik museli v tom Hyundai jet? Asi ani moc ne, jsou to dost nebezpečný auta.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist