Venus Williamsová si v Dubaji připsala 40. titul

21. 2. 2009, 18:31
Aktuality 0
WTA DUBAJ - Vítězkou turnaje v Dubaji se stala Američanka Venus Williamsová. Po finálové výhře nad Francouzkou Razzanovou získala jubilejní 40. titul.
Profily hráčů
Venus Williamsová

Americká tenistka Venus Williamsová získala jubilejní čtyřicátý turnajový titul, když ve finále podniku v Dubaji porazila Francouzku Virginii Razzanovou 6-4 6-2. Své soupeřce tak oplatila porážku z posledního duelu z roku 2007, kdy se rovněž rozhodovalo o držitelce trofeje na turnaji v Tokiu.

Obě hráčky si držely servis až do stavu 4-4 v prvním setu, pak se ale šestá nasazená Američanka propracovala k prvnímu brejkbolu a ten také využila. Od té doby na kurtu dominovala a překvapivé finalistce Razzanové utekla do vedení 5-0 a měla při podání soupeřky i mečbol. Osmapadesátá hráčka světa se sice ještě nevzdala a snížila na 2-5, to bylo ale z její strany vše.

Williamsová si na své konto připíše 350.000 dolarů, poražená finalistka rovnou polovinu.

- WTA PREMIER DUBAJ (Spojené arabské emiráty, tv. povrch, 2.000.000 dolarů) -
sobotní výsledky

Dvouhra - finále:
V. Williamsová (6-USA) - Razzanová (Fr.) 6-4 6-2

Čtyřhra - finále:
Blacková/Huberová (1-Zimb./USA) - Kirilenková/A. Radwaňská (Rus./Pol.) 6-3 6-3

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist