Verdasco v šatně porušuje pravidla, hlásil Murray rozhodčím. Španěl se nařčení brání

30. 8. 2018, 12:11
Aktuality 131
Žalovat se nemá, ale hlásit se to musí. Andy Murray si po nejrychlejším vyřazení z grandslamu po deseti letech postěžoval, že jeho přemožitel Fernando Verdasco v zápase druhého kola US Open porušil pravidla. O pauze mezi sety prý Španěl v šatně komunikoval s trenérem a britský tenista to šel hned nahlásit rozhodčím
Profily hráčů
Andy Murray

O mimořádné desetiminutové pauze mezi třetím a čtvrtým setem (za stavu 5-7 6-2 4-6 z pohledu Murrayho) bylo tenistům kvůli velkému vedru umožněno jít se osvěžit a odpočinout do šatny. Tam však podle Murrayho měl jeho soupeř porušit pravidla tím, že se radil s trenérem.

"Verdasco je v šatně s trenéry a rozhodčí a supervisor to neřeší. Musel jsem jim to říct, protože nikdo nezná ty zku*vený pravidla," rozčiloval se Murray po návratu na kurt směrem k umpireovému rozhodčímu.

"Šel jsem si dát sprchu a on byl v ledové koupeli. A když jsem se vracel, tak se bavil s jedním ze španělských deblistů. Šel jsem to hned nahlásit. Rozhodně jsem nečekal, že budu na grandslamu při zápase upozorňovat rozhodčí, aby dělali svou práci," řekl již uklidněný Murray na tiskové konferenci.

"Musí se to dělat lépe, tohle je jeden z největších turnajů na světě. A když má jeden hráč dovoleno mluvit s trenéry a ostatní ne, není to fér," dodal Skot.



Verdasco pak novinářům řekl svou verzi, údajně se nebavil s nikým ze svého týmu. 

"Byl jsem v ledové koupeli s Marcosem Baghdatisem a jeho koučem. A byl tam ještě kluk z kurtu, který mě informoval, kolik mám ještě času. Nechci říct, že Andy lže, ale rozhodně jsem nemluvil se svým trenérem ani jiným členem mého týmu," bránil se Verdasco na tiskovce. "To pravidlo znám přesně a nechci být tím, kdo ho porušuje," doplnil.


Trojnásobný grandslamový šampion Murray nakonec prohrál 5-7 6-2 4-6 4-6 a na grandslamu skončil poprvé po deseti letech už během úvodních dvou kol. Na US Open vítěz z roku 2012 vypadl ve druhém kole jen při svém debutu v roce 2005.

Naopak čtyřiatřicetiletý Verdasco se v New Yorku dostal po šesti letech do třetího kola, v němž se střetne s dalším bývalým šampionem Argentincem Juanem Martínem Del Potrem.



Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

131
Přidat komentář
MartinPa
To je kecálista ten Andy :-) Proč prostě neřekne, že ho Nando dožral tím, že mu obsadil vířivku se svejma kámošama a nepozvali ho, dacan jeden.
Reagovat
Fandina
:-))
Reagovat
smazaný uživatel
Ta scéna ovšem nemá chybu. "Marcosi, asi budeš muset vypadnout, páč teď si na kostky ledu brousí zuby Sir Andy."

Sir Andy: "Néee, v pohodě kucí, není problém! Já si koupel nedám."

(V duchu: Já se na tobě zchladím, až tě zostudím u sudího!)

Mně přijde, že z hlediska taktu a chování na kurtu je Andy takovej o vlásek horší Tomáš.
Reagovat
FulnekUltras
Přidat k nim ještě Lendla a koeficient odpudivosti pro diváka by byl maximální.
Reagovat
babolat.cz
to by mě zajímalo, kolik rozmlátí raket Benoit
Reagovat
smazaný uživatel
toz hraje s Babolatkou, tak asi hodne:)
Reagovat
peRFect
Tvl zvukař snad na cz eurosportu chrápe.Ruchy na nula a komentář na max.Dementi.
Reagovat
babolat.cz
nevím ,nevím, ale co změnil hadry už to není ten Rogerek s Nike...
Reagovat
smazaný uživatel
Pohodovych 5:3 vyměnil za 4:4. Ten servis nějak nelita. Jinak nehraje špatně, ale Paire to je soupeř na prd. Hraje takový vabank. Ale lepší jsou těžké zápasy pro Rogera, než to dávat vše bez ztráty servisu.
Reagovat
annah
Nebude to hadrami, ale věkem...
Reagovat
a.magerova
Tak tak... a přiznejme si... Roger měl vždy takové usedlejší outfity, takže si nemyslím, že se teď ty hadry až tak moc liší od těch předchozích... ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Roger hraje dobře. Úměrně na druhé kolo. Já nevím odkud pořad taháte ten věk. Přijde mi, ze má pohyb lepší než Berdych ve 20ti.
Reagovat
babolat.cz
Beda neměl nikdy pohyb, jen hnáty jak fotbalista
Reagovat
a.magerova
Nikdy neměl na sobě toto či cokoli tomu podobné... :-)))

http://www.xy1.cz/xuiga
Reagovat
babolat.cz
to by k němu nešlo, to by ho měli za klauna :-)
Reagovat
a.magerova
Tak jako jooo, ale byla by TO sranda.... i vlasy má už furt tak nějak stejný, kratší nebo delší, ale žádná kreativita..... :-)))

http://www.xy1.cz/jliyh
Reagovat
smazaný uživatel
herbert sa dobre rozlozil :)
Reagovat
smazaný uživatel
to teda, podle mně ještě pomohlo, že zašlo sluce...Nick měl slušnou psýchozu, ten jak si bere MTO nebo volá lékaře měl by k nšmu jít i psycholog.:)
Reagovat
smazaný uživatel
Johnson, Fucsovic, Herbert to jsou tři hrací, kteří po pauze ve třetím setu uhradí dohromady jednu hru ve čtvrtém setu.
Reagovat
mahycek
Herbert mohl klidně vyhrávat 2 - 0 na sety,
Reagovat
smazaný uživatel
Je pauza. Otázka co to s nimi udělá. Zatím to v každém zápase co jsem viděl jednoho z hráčů totálně odrovnalo.
Reagovat
smazaný uživatel
PS:Herbert je labil. To, ze to nedopodaval bych pochopil ale 2x ztratit vedení v TB a ještě vlastní chybou je demence
Reagovat
smazaný uživatel
Herbert out.
Reagovat
Kozoroh
Je super, že Nick postoupí do 3. kola :-)
Reagovat
smazaný uživatel
tak to určitě:)
Reagovat
Denis92
https://twitter.com/BarstoolHubbs/status/1035219360099586048
Reagovat
Denis92
Kyrgios won the second set after a pep talk from the chair umpire Mo Lahyani.

A USTA rep told me it is already looking into Lahyani's conduct in this match.

Absurd scenes. #USOpen
Reagovat
smazaný uživatel
nie je to prvy krat

https://twitter.com/AmyFetherolf/status/687802850420879360
Reagovat
Patik
Ten Kyrgios to je šašo..on podľa mňa kazí meno tomuto športu.
Reagovat
smazaný uživatel
Proc?
Reagovat
Patik
Pôsobí na mňa tak neprofesionálne,..všeobecne taký lahostajný prístup k tenisu ..ponižuje súperov svojou hrou..nepripravenými winnermi rôznymi tweenermi..on sa mi nehodí do tenisu..jeho si viem predstaviť ako basketbalistu..ako robí tie fintičky medzi nohami s loptou a dribluje klame súperov.
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně je v pohodě hratelny, akorát soupeř je mimo totálně.
Reagovat
smazaný uživatel
Btw ten Sasa vypadá hodně přesvědčivě.
Reagovat
Kozoroh
Jj, s Lendlem se toho komplexu z GS formátu evidentně zbaví.
Reagovat
smazaný uživatel
Aha, takže dle pánka Patíka se nám Kyrgios nehodi do tenisu...
tak nedělá ty parádičky jednak pořád (což je škoda, jinak je to často nekoukatelne ty zápasy v tenise...), a ani to pochopitelně nejde takhle blbnout pořád... ale každopádně tímhle způsobem ti najdu věci na každého hráče, že by v tom ATP nezůstal nikto...
a třebas Monfils, Dimitrov, Brown, Tsitsi, Isner, atd. Ti se nám tam take nehodí do toho tenisu?
Nebo Djokovič, proč jako dělá pořád ty přihlouplé šňůry a raději neděla gymnastiku? Nebo Nadal, proč raději neběhá na baseballovém hřišti a neodpaluje homeruny?
A Fedex, no ten se tam už vůbec nehodí - dobrý tak na ping pong nebo šachy...ale proboha ne na tenis...a jště ve 36 letech, to teprve ponižuje soupeře...Potro ten se nehodí ani do jiného sportu, nejlépe by měl hrát v nějakých telenovelách...ale Kevin Anderson by u te elektrické kytary zustat měl...celkem mu to na ní fakt jde...toho je určitě pro tenis škoda, a možná by měl byt i vyloučen z okruhu...pro zachránu rockové hudby a tenisu:)

ale jinak děkuji za odpověď...:)
Reagovat
Patik
pff..pekné žvásty..a pekne odveci..porozmýšlaj v tej hlave prečo sa o ňom hovorí ako o najkontroverznejšom hráčovi na okruhu..prečo dostáva stále pokuty a prečo mu rozhodcovia dohovárajú počas prestávok..tenis je hra králov a džentlmenou...keď chce volať na zápase počas prestávky alebo honiť flašu tak nech ide do nejakého tímového športu kde si to na lavičke nikto nevšimne..zhadzuje tenis svojou lahostajnosťou a priblblými náladami počas zápasu..dneska to Wilander presne vystihol..chýba mu pokora a rešpekt voči súperovi a nielen to.
Reagovat
smazaný uživatel
Hra dzentlemanov, tak to mal Djokovic uz davno povesit raketu na klinec :D to ty skor porozmyslaj v tej hlave co tu splietas. Nick je vyborny pre tenis, kazdy zapas ma vypredany a na socialnych sietach cez milion fanuskov. Dokaze prilakat k tenisu mladych ludi, ktori sa s nim stotoznuju.
Reagovat
smazaný uživatel
No, více méně souhlasím s Vámi oběma až na jednu věc...

"Dokáže k tenisu přilákat mladé lidi, kteří se s ním ztotožnují". TO nemyslíš vážně ne? :D

Na Instagramu má 1 mil. sledujících a většinou se bude jednat o směsici Arabů, Turků, Pakistánců a Sýrijců, kteří v něm vidí naději na lepší život po emigraci.

Kyrgios je labilní psychopat, který svůj tenisový talent zaměnil za peníze a šaškárny na kurtu i mimo kurt. Je fakt, že takové individua možná oživují hru, zejména fanoušky, ale tento člověk nemůže nikoho inspirovat proboha. Jak by ten tenis vypadal, kdyby si z něj mladé vycházející hvězdy vzali příklad. Např. "Na antuce netrénuju, mám potom špinavé auto"...to fakt ne
Reagovat
smazaný uživatel
lololol co to meles s tou imigraciou? :D:D to akoze kyrgios je imigrant ci co a preto ho budu followovat pakosi a syrcania?? :DD

ake saskarny mimo kurt robi? myslis jeho nadaciu pre unprivileged kids?
Reagovat
smazaný uživatel
Samozřejmě to myslím s nadsázkou, ale ty vole ruku na srdce. Však to nemůže být ničí idol. :D

Borec, který v každém zápase způsobí nějaké faux pas, platí pokuty, nerespektuje soupeře, ani pravidla. Kdyby mé děti řekly, že Nick je jejich idol, tak se začínám těžce bát o jejich budoucnost.
Reagovat
smazaný uživatel
jj podla teba nemoze, lebo ty si myslis, ze tvoj nazor je ten jediny spravny a nic ine neexistuje. Nick je idol pre vela deciek, staci s pozriet co pre ne robi. Si myslis, ze tie decka co ma v nadacii ho co, neznasaju? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Australské děti to mají hlavně složité. Nemají moc ke komu vzhlížet. Tomic, Kyrgios, Kokkinakis...to je trojka k popukání. Jeden lepší, než druhý.

Vůbec neříkám, že můj názor je nejlepší, to říkáš ty, takže díky. Jenom se ti snažím vysvětlit, že idoly pro děti podle mě vypadají trošku jinak Nadal/Federer je jasný, ale jak tohle můžeš srovnávat s Kyrgiosem proboha. On se může chovat k dětem jak chce, ale když potom na kurtu honí láhev, prohlašuje, že na antuce netrénuje, protože mu špiní auto, vypouští zápasy a nerespektuje soupeře, tak jak má být něčí idol.
Reagovat
smazaný uživatel
lol to nepisem, ze mas najlepsi nazor, nauc sa citat.

Ale to, ze tebe sa to nepaci, ze on moze byt niekoho idol, lebo je takovy a makovy je absolutne nepodstatne, to neovplyvnis. Proste sa s tym zmier, ze ma vela fanuskov, prave preto aky je.

A nikde nezrovnavam Nadala/Federera s Kyrgiosom, fakt sa nauc citat.
Reagovat
smazaný uživatel
Upřímně je mi úplně jedno, čí je Nick idol. Jenom se tady přikláním k názoru Patika, že Kyrgios se nechová jako profesionál a nikdo jej nemůže brát na tour vážně. Toť vše.
Reagovat
smazaný uživatel
zrazu ti to jedno:D no dobre, tak pekny den :)
Reagovat
smazaný uživatel
*je jedno
Reagovat
smazaný uživatel
Ve finále to může být jedno nám všem. Pobavíme se, sdělíme si navzájem názory a tím to končí. Ti, o kterých debatujeme nás živit nebudou. :D
Reagovat
smazaný uživatel
https://www.instagram.com/p/BPD7QbBgeVy/?taken-by=k1ngkyrg1os

#idol
Reagovat
Kozoroh
Je zajímavé, že si bereš do huby zrovna Novaka. Proti Jimmymu Connorsovi nebo Ilie Nastasem je No1e dokonalý slušňák.
Reagovat
smazaný uživatel
''berem si ho do huby'' preto, lebo Patik je fanda Noleho, takze take reci, ze sa Nick nehodi do tenisu, lebo je to sport gentlemanov, od neho fakt sedia :)
Reagovat
smazaný uživatel
a to ze ty ho neznasas na tom nic nezmeni. #dealwithit
Reagovat
Patik
Ja som nikdy nepovedal že to je zlý človek..keď má nadáciu pomáha deťom ako si spomenula..tak zrejme je to dobrá duša..a možno v pohode človek..ale na kurte sa naozaj nechová profesionálne..a podľa toho kto má koľko fanúšikov alebo sledovatelov na sociálnych sieťach sa neriadím..aj Braňo Mojsej má milióny fanúšikov..a mladí sa v ňom vidia.
Reagovat
Lasicka
.... který neumí prohrávat !!!
Reagovat
Mayo
No zrovna Andy umi prohravat, takze si mimo.
Reagovat
Patik
asi tak..maximálne sa tak hnevá na seba ale vie prijať porážku.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak ze souboje Gyros x Fedex asi nic nebude...Gyros mozna bude rad, jestli vubec dopinka...ehm...
Reagovat
Denis92
Kyrgios to otoci. Sice hra otrasne, ale nejak to urve a proti Rogerovi bude hrat o 100% lepsie.
Reagovat
smazaný uživatel
Tak zavolal si lekare...asi se neciti uplne dobre...jen vzpomenme na Djokera jak vypadal...ale on to neni Djoker...moc tomu neverim, ze otoci...
Reagovat
Denis92
Z 2-0 by neotocil, to by sa mu ani nechcelo. Teraz ho da v 4setoch
Reagovat
smazaný uživatel
Tak hlavne zaslo slunko a Gyros se celkem probudil...z te nejake sve psychooozy.
Reagovat
tito
Sledovat jeho náladovou mimiku je utrpení. Obecně předvádí mnoho excelentních parádiček, je schopen porazit favorita turnaje a pak vypustit, protože se mu dál nechce. Gael je mi v tomto přístupu sympatičtější.
Reagovat
smazaný uživatel
nazdar starý brachu,,,
a co to USOpen s tím Djokovičem? Jako promiň, ale to bylo na úrovni Tomice...co tam ten Gael vyváděl...:D) Ale tak beru ho, na druhou stranu je to trošku jiná tenisová generace, a je vyzrálejší už...někdy:)
Ale jak už jsme u těch potížistů...
...nechtěl bych moc připomínat tvého oblíbence Ryana, neboť to je teprve psycho hráč se strašným charakterem,...sic na to soječka upozorňovala, ale to se opravdu jen zhoršuje...a zhoršuje, že tohle je zase pro mne už opravdu k nesnesení...a často od těch zápasů odcházím, neboť mě fakt nebaví...ale dobrou vůli občas ještě mám:)
Reagovat
tito
Tak to USO bylo fakt neskutečné :-) No a Ryan je také nevyzpytatelný, to je fakt. Ale jestli se to zhoršuje? Nevím. U ATP vidím jen GS, co se ostatní turnaje vytratily z O2 a streamy ignoruji.
Reagovat
smazaný uživatel
ale tak aspon srovnal:)
Reagovat
smazaný uživatel
tak snad neskrecuje...ale asi to nevypada dobre...taky neni schopny byt fit aspon par mesicu za sebou...
Reagovat
smazaný uživatel
Hlavně ať prohraje mám vsazeno proti němu. Kurz 4 :D
Reagovat
smazaný uživatel
Chung báli kufry asi taky. Škoda této generace. Jsou proste z papíru. Ještě Sasa pojede domu a bude :)
Reagovat
smazaný uživatel
Zase jsi vyhodil zbyteč prachy oknem...:D)
Reagovat
ipko
FUCKING Fernando
Reagovat
janek_da
óóó, jak rajská hudba pro můj sluch
Reagovat
Andrew89
utři slzu:)
Reagovat
annah
No to je celý Můra. My mu doma říkáme frfňa.
S tou jeho kachní chůzí a neustálým brbláním a kyselým obličejem je pro mě snad nejméně sympatickým hráčem z prvních desítek. Dělá na mě dojem, že na rozdíl od zbývající trojky z BIG4 nemá smysl pro humor.
Na okruhu mi vůbec nechyběl.
Reagovat
smazaný uživatel
tak to si asi nevidela ziaden jeho rozhovor a ani jeho instagram, andy je mega vtipny, milujem ten jeho suchy anglicky humor :)
Reagovat
smazaný uživatel
To je pravda. Mně se na něm nejvíc líbí jak se zástavá ženských. Většina holek na okruhu ho označuje jako oblíbeného.
Ale na kurtu je hodně nesympatickej.
Reagovat
smazaný uživatel
mna to bavi :) a este je aj super komentator, aj naznacil, ze tak nejako bude vyzerat jeho kariera po tenise :)
Reagovat
Lampard
On je Skot a ne Anglican .
Reagovat
Krisboy
Jistě, ale i Skot může mít suchý anglický humor, ne?
Reagovat
blixa
Suchý britský humor ! ;-)
Reagovat
Dresco
Asi pro vetsinu lidi je tento clovek nejmene sympaticky hrac.
Reagovat
Herbert_Hoover
Andy byl hodně dávno velmi dobrým přítelem Novakovi. Nemyslím si, že kdyby byl suchar, tak by se jejich osobnosti tak přitahovaly. :) To, že je docela velký humorista a bavič v soukromí, není tajemství.
Reagovat
babolat.cz
jaká máma takový syn :)
Reagovat
mahycek
K Andimu se vyjadřovat nebudu, ale k nasazování časů zápasů
ano. Nadal už si 2 kola odehrál v night session a Roger
musí hrát dnes 2 kolo po poledni New yorkského času.
To mně s.re. Jasně, nebudeme ponocovat, ale zrovna s Pairem
nemám z toho zápasu dobrej pocit. Budu fandit, ale nebude
to lehké a mám obavy.
Reagovat
Frantz
fnuk fnuk, fnuk...vecne ukrivdeny eleganovec :-D
Reagovat
Dresco
Nadal je obhajce titulu a svetova jednicka. Logicky ma vyhody.
Reagovat
Hypertac
Kdyby jsi sledoval trochu US, tak by jsi věděl, že většinou top hráči hrají dva dny přes den a pak večer. Proto hraje Roger dnes odpo a Novak večer. Rafa bude hrat zitra taky odpo. Aspoň loni to tak bylo.
Reagovat
Mayo
No do čerta oni dvaja teda nebudú kamaráti :(

Ti Španieli sú takí podvodnici, nonsens.
Reagovat
blax
Murray mi docela na okruhu chyběl. A přestal mi chybět přesně při včerejším zápase, stále stejný ukňouraný, ubrečený fracek.
Reagovat
smazaný uživatel
Já respektuji nesmírně všechny, Nadala, Djokoviče, Murrayho a fandím Rogerovi. Jsou to velcí hráči, ale některé ty jejich výlevy mi lezou na nervy. Mě už přestal za ty roky vadit i Rafa, když nejde o překonání Rogerových rekordů, tak mu i doma fandím, mám ho rád, je to sympaťák s prvotřídním sportovním chováním, stala se z něj fakt osobnost.

Ale koho nemám vyloženě rád je prostě Murray a jeho odporná matka. To mi hýbe žlučí v každém zápasu a vždy přeji Murraymu, aby ho někdo vyřadil. Jediné, co mu nepřeji jsou zdravotní komplikace, ale jakmile je fit, tak doufám, že vypadne hned v prvním kole.

A druhý takový je Djokovič. Ten mi leze krkem taky. Ty jeho herecké výkony a jižanská povaha mě nervujou asi jako komár, který Vám v noci lítá u ucha. A když k tomu přičtu ty jeho zmrtvýchvstání, tak je v mém žebříčku na úrovni Murrayho. Jinak mimo kurt je to šoumen a celkem normální člověk.

No a třešnička na dortu je věčně polomrtvý Del Potro. Ten je král.
Reagovat
blixa
Intergalaktický forehand panuje! DelPo je největší sympaťák, který kdy hrál tenis. ATP mě strašlivě nudí, ale DelPo je je jeden z mála, kterému opravdu můžu fandit.
Reagovat
Patik
Murray ja neviem či to bola súčasť taktiky pôsobiť na súpera že umieraš a pritom ho ničíš..a zase v Djokovičovi drieme tenisová beštia tie emócie výbuchy ktoré prejavuje som vždy rešpektoval až dokým nezačal po zápase zo srdiečka ďakovať divákom..je to síce pekné gesto prejaviť vďaku zo srdca ..ale nejde to dokopy s tou beštiou ktorá ničí súperov na kurte a vybuchuje pri tom..Nole tak už sa rozhodni buď si srdiečkar alebo dravec..:)tie emócie musíme trošku pochopiť koľkí z nás sú natom ešte horšie a to pozeráme zápas len pri televízore kde nám v podstate výsledok môže byť ukradnutý.
Reagovat
smazaný uživatel
To je fakt, nic z toho nemáme a u finále AO17 jsem dal 0,7 Metaxy a byl jsem střízlivý, jak jsem byl nervózní. :)

Ale Nole se v tomto hledá, on chce být na jednu stranu bijec, nacionalista a bůh ví co a pak kreslí srdíčka do antuky, které jako první začal kreslit stejně někdo jiný. Pak pošle do háje podavače míčků, lajnové, sem tam nějaké diváky (teď tady Franci můžeš hodit ten link Angry Moments,abys přidal další zbytečný příspěvek mimo téma) no a potom zase všechny miluje. Trošku se to v něm bije. :D
Reagovat
brixner
Metaxa je hnus!
Dej si Kourose :-)))
Reagovat
blixa
Tvl, já to tušil, že to i chlastáš !!! :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já to normálně nepiju, tehdy to zůstalo z Vánoc, protože jsem to kupoval otci, když přišel na návštěvu. A nebylo co nalít, tak jsem k tomu musel přistoupit. :D Ale třeba 12* je pohoda.
Reagovat
Krisboy
Jj, metaxa se dá. Neměl jsem ji ani nepamatuju :)
Reagovat
Patik
Preto si myslím že Novak je proste dravý typ človeka a tieto srdiečka a veľa lásky na kurte to je len taký výplod od Imaza..osobne by som si to nechal na súkromie a na život mimo kurt..ale na kurte si ide sám proti sebe tak trošku.
Reagovat
Hypertac
Přesně tak. Něco jako Fechtl v F1.
Reagovat
PetaM
No no, abys nevybrečel nové moře ;)
Reagovat
Krisboy
Fňuk fňuk...přesně tohleto tvoje fuckování, vztekání, nadávání, prskání, šklebení, stěžování a bonzování mi vůbec nechybělo. Bye bye, snad za rok, Sire Caulifrowerrayi!
Reagovat
smazaný uživatel
mne naopak ano, nemusia byt vsetci ako roboti :))
Reagovat
Krisboy
To určitě ne, proč by měli?
Reagovat
smazaný uživatel
*bez emocii
Reagovat
Krisboy
Kdo například je na kurtě bez emocí? Mě nenapadá nikdo. Možná Lendl, Borg...
Reagovat
smazaný uživatel
Plíšková
Reagovat
Krisboy
Plíšková bez emocí? To snad ne :)

https://www.youtube.com/watch?v=UChWf5KlrBs
Reagovat
blixa
Tak ! Kdo z vás to má ??!! ;-) :D
Reagovat
FulnekUltras
I tohle měla už dopředu moc dobře promyšlené.
Reagovat
Fandina
Jedině tak v tvé hlavě. Kdy konečně pochopíš, že ostatní neuvažují jako ty.
Reagovat
FulnekUltras
Za těch pár let už bys ji při svých zkušenostech měla mít také přečtenou. Když Jelínek zavelí "upouštět páru", tak se prostě při nejbližší příležitosti bude upouštět. Vždyť je to tak odpovědně pozitivní. Hlavně když to neřekl žádný trenér, který bydlel moc dlouho v Česku...
Reagovat
Fandina
Jenže ty to nemůžeš vědět, jestli to měla rozmyšlené. Nikdo není bez emocí. Takže tvrdit, že to bylo tak, jak píšeš je jen tvoje představa. Ale jak to bylo, nevíš. To ví jen ona.
Reagovat
FulnekUltras
Výsledkem je každopádně další hřebíček do lendloplechové fansrakve.
Reagovat
Fandina
Výsledkem nic není, jen tvoje řeči na její adresu, které v podstatě nikdo nebere vážně.
Reagovat
smazaný uživatel
nishikori napr
Reagovat
Krisboy
Dobrá, dejme tomu. To je jeden. Určitě by se jich pár našlo, ale napsat, že "nebýt Murrayho, byli by všichni jako roboti" je velmi velmi veeeeeeeelmi přehnané :)
Reagovat
smazaný uživatel
Tak chlapci!, jak to bylo!, kdo a s kym v te sprse byl... sakra uz:)!
Reagovat
smazaný uživatel
Murray klasicky brečí. Nic nového.
Reagovat
Patik
tak zase môj názor že sa to dá chápať myslím Andyho hnev..viem že ho nemáš rád..ale je to pravidlo ako každé iné..a Verdasco ho porušil.
Reagovat
smazaný uživatel
Jasně, ale otázka jak to bylo, to nikdo nevíme. Pokud vážně s někým mluvil, tak je to chyba, ale výsledek asi neanulují ne.
Reagovat
Patik
Tak to nevieme ale asi by Andyho nenahnevalo ako Verdasco debatuje so supervisorom..a je to vlastne už asi jedno Andy skončil..inak som si myslel že sa môžeš stretnúť v šatni počas prestávky s coachom..keď prerušia zápas kvôli dažďu na 20 minút tak tiež nemôžeš za trénerom ?
Reagovat
smazaný uživatel
Já přesně neznám ta pravidla. Obecně moc nechápu, co ti ten kouč jako řekne. Hraješ tužku, soupeř tě drtí z každého úderu, jak ti pomůže trenér?

Snad jako profík musíš mít strategii a pokud nefunguje, tak ji změnit. Když hraju Rafovi topspiny do FH na antuce a on mi z toho dá 25 winneru v řadě, tak zkusím hrát třeba více na plocho, nebo chodit na sít. To musí napadnout snad každého ne? :D
Reagovat
Patik
Tak záleží akého máš trénera ..ale netreba to brať na ľahkú váhu..to by sa potom netrestal ani Koučing z tribúny dokonca by si muži mohli volať trénerov na kurt..záleží od zápasu a tento zápas konkrétne nebol taký jednoznačný takže tie malé rady cez prestávku môžu spraviť dosť v zápase.
Reagovat
Krisboy
Kdo ví, jak to bylo. Ví to asi jenom Verdasco. Ale to jeho vyjádření je taky dost podivné. "Nechci říct, že Andy lže". Tak buď mluvil s trenérem a Andy má pravdu, nebo s nikým z týmu nemluvil, a potom Andy prostě lže, ne?
Reagovat
Tornes
Nikoli. Lhaní, aby bylo skutečným lhaním, musí být vědomé. Muselo by se tedy jednat o situaci, kdy Andy ví, že Verdasco se svým trenérem rozhodně nemluvil, a stejně tvrdí, že s ním mluvil.
Fernando předpokládá, že Andy viděl, jak se s někým baví (sám říká, že se bavil s nejméně 3 lidmi) a nepřesně usoudil, že je to jeho trenér. Za této situace Verdasco by tedy žádné pravidlo neporušil (s trenérem se nebavil), ale Andy by nelhal, pouze by si špatně vyložil, co viděl a spletl se. Chápeš ten rozdíl?
Reagovat
a.magerova
No asi tak... chtělo by to nějakou nezávislou osobu na dozor do sprchy a vany... i letos bych TO ještě stihla, udělala bych si čas... :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Rozhodne a rad Te doporucim!:)
Reagovat
janek_da
Já doporučit ještě nemůžu! Až jak uvidím sám!
Reagovat
smazaný uživatel
Aha takže napíšu rovnou, že chceš s magerkou do sprchy...:)
Reagovat
a.magerova
Vlku dík... janek_da nezdržuj, není čas až PAK... ;-)
Reagovat
janek_da
PAK, PAK ... no ok. DOporučuju.
Reagovat
a.magerova
Děkuju, Zlatíčko... PAK Tě zmydlím nebo namydlím?!
;-)
Reagovat
klix
:D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist