Veselý a Borecká jsou mistry republiky mezi juniory

14. 8. 2009, 15:44
Aktuality 1
Tenisté Jiří Veselý z Agrofertu Prostějov a Martina Borecká z I. ČLTK Praha vyhráli mistrovství republiky juniorů, již 82. ročník populární Pardubické juniorky, z které vzešla téměř všechna esa české tenisové historie.
ilustrační foto

Na tradičních zámeckých kurtech dnes Veselý porazil ve finále svého oddílového kolegu, deblového partnera a jedničku turnaje Roberta Rumlera 6:2, 2:6 a 6:3. I Borecká nastoupila ve finále proti spoluhráčce ze čtyřhry a Martinu Kubičíkovou z Prostějova zdolala 7:6 a 7:5.

V minulosti vyhrály Pardubickou juniorku takové osobnosti světového tenisu jako Jan Kodeš, Martina Navrátilová, Ivan Lendl, Petr Korda a Jana Novotná. V poslední době uspěly rovněž současné české špičky Tomáš Berdych, Iveta Benešová, Lucie Hradecká nebo Petra Kvitová.

- Mistrovství republiky juniorů v tenisu - Pardubická juniorka 2009: -
finálové výsledky

Junioři:
Dvouhra - finále:
Veselý - Rumler (oba Prostějov) 6-2 2-6 6-3

Čtyřhra - finále:
Hanzlík/Vrňák (I. ČLTK Praha) - Rumler, Veselý 6-4 6-2

Juniorky:
Dvouhra - finále:
Borecká (I. ČLTK Praha) - Kubičíková (Prostějov) 7-6(5) 7-5

Čtyřhra - finále:
Borecká/Kubičíková - Allertová/Malečková (TK Neridé) 3-6 6-3 10-4

Luboš Zabloudil, ČTK

Komentáře

1
Přidat komentář
smazaný uživatel
Zdravim vsechny, mam tady skvelou stranku musite to videt!!!http://tojesila.cz/cz/s16/n2223-Topolanek-Vadim-Sazce-tak-ji-seberu-licenci-a-rozdelim-ji
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist