Veselý na challengeru v Portugalsku přerušil sérii pěti porážek

18. 5. 2021, 13:46
Aktuality 2
ATP CHALLENGER OEIRAS - Nejvýše nasazený Jiří Veselý začal na challengeru v Portugalsku vítězstvím 6-4 7-6(2) nad francouzským kvalifikantem Hugem Grenierem a přerušil sérii pěti porážek. O druhé letošní čtvrtfinále bude nejlepší český tenista bojovat s Hugem Dellienem.
Profily hráčů
Jiří Veselý

Jiří Veselý tak poprvé od konce února vyhrál zápas a na antuce si první vítězství připsal až na svém třetím letošním podniku, jelikož v Cagliari skončil hned v prvním kole a na Masters v Monte Carlu bylo nad jeho síly už první kolo kvalifikace.

Sérii pěti porážek přerušil proti Hugovi Grenierovi. Proti francouzskému kvalifikantovi měl až do stavu 6-4 5-2 jasně navrch, ale pak dvakrát za sebou ztratil podání a zbytečně si zápas zkomplikoval. Do rozhodující sady nakonec nemusel, když s přehledem zvládl tie-break.

Veselý v letošní sezoně pouze jednou uspěl ve dvou zápasech po sobě a dostal se do čtvrtfinále (generálka v Melbourne). O další si zahraje s antukovým specialistou Hugem Dellienem z Bolívie.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Tak Roger dnes prohrál, já prohrál (12:10 v TB rozhodujícího setu), aspoň že J1rka zachraňuje čest Dream Teamu.
Reagovat
com
smilesmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist