Veselý se kvůli zranění odhlásil z turnaje v Umagu

26. 7. 2022, 15:23
Aktuality 10
Jiří Veselý se před zápasem 1. kola odhlásil z antukového turnaje v Umagu. Podle serveru rotowire.com devětadvacetiletý příbramský rodák nedoléčil zadní stehenní sval, který si zranil před dvěma týdny v Newportu.
Profily hráčů
Jiří Veselý (© AFP)

Veselý, jenž se přetahuje o pozici české žebříčkové jedničky s Jiřím Lehečkou, nemohl na trávě v Newportu po postupu z 1. kola bojovat o čtvrtfinále. Stehenní sval, který léčil už v dubnu a květnu, si poranil v úvodním zápase se Španělem Felicianem Lópezem.

Aktuálně 66. hráč žebříčku Veselý měl v Umagu v prvním kole hrát s Argentincem Federicem Delbonisem. V hlavní soutěži ho nahradí Slovák Norbert Gombos.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

10
Přidat komentář
Vlk-v-trave
dalsi turnaj bez prohry!:)
Reagovat
Fandina
Článek o Kyrgiosovi a jeho respoektu k NoRoRa.
https://www.eurosport.com/tennis/atlanta/2022/nick-kyrgios-says-his-respect-for-novak-djokovic-roger-federer-and-rafael-nadal-has-grown-after-wimb_sto9059859/story.shtml
Reagovat
Fandina
Nova Sport 1 a 2 dává tenhle týden Atlantu a Kitzbuhel a holky dává klasicky O2 a kromě toho Prahu máme tenhle týden na ČT Sport. Tenisový fanoušek se pořád má na co v TV dívat. Jen jsem nenašla Umag v TV.
Reagovat
Fandina
Jinak v Kitzbuhelu si domácí fanoušci v hledišti dneska dva poslední zápasy hodně užívali a fandili. Byla tam moc pěkná atmosféra. Nejdřív porazil Ofner Gasqueta. Ríšánek měl v hledišti podporu tenisové trenérky svojí maminky, ale v hodně vyrovnaném a pěkném zápase nakonec podlehl domácímu Ofnerovi a v posledním zápase vyhrál Thiem Shevchenkem. Vypadá to, že Dom je z5.
Reagovat
Fandina
Thiem nad Schevchenkem
Reagovat
Fandina
Umag je na Eusrosportu. Na líve platformě dříve player, teď na eurosport.com.
Reagovat
Marduch
Zase byl horší než soupeř? smile
Reagovat
gigin
Neviděl jsem ani fiftýn, ale určitě.
Reagovat
Tomas_Smid_fan
to je jen další malá klička velkého stratéga J1rky. Delbonis přece před pár dny prohrál s vracejícím se Domemsmile To bylo pod J1rkovu úroveň i jako tréninksmile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist