Veselý se postaral o senzaci! Český kvalifikant ve Wimbledonu vyřadil světovou pětku Zvereva

1. 7. 2019, 18:46
Aktuality 145
WIMBLEDON - Jiří Veselý ve Wimbledonu naprosto nečekaně úspěšně navázal na zvládnutou kvalifikaci. Loňský osmifinalista v prvním kole ve čtyřech setech vyřadil nasazenou šestku a světovou pětku Alexandera Zvereva a připsal si třetí kariérní skalp hráče Top 10. O postup do třetího kola bude až 124. hráč světa bojovat proti Pablovi Cuevasovi.
Profily hráčů
Jiří Veselý (© AFP)

Jiří Veselý, který prožívá naprosto mizernou sezonu a po dlouhé době figuruje v žebříčku ATP až ve druhé stovce, se zřejmě zdravě naštval na pořadatele nejslavnějšího turnaje světa. Pětadvacetiletý Čech totiž žádal o divokou kartu do hlavní soutěže, organizátoři Wimbledonu mu ovšem nevyhověli a momentálně až 124. hráč světa musel do tříkolové kvalifikace.

Tu rodák z Příbrami zvládl naprosto s přehledem a hned v prvním kole hlavní soutěže se postaral o velkou senzaci. Po setech 4-6 6-3 6-2 7-5 totiž vyřadil nasazenou šestku a světovou pětku Alexandera Zvereva.

Úvodní dějství sice Veselý v samotné koncovce ztratil, nicméně poté byl na kurtu lepším hráčem. V následujících třech sadách odvrátil všech šest brejkbolů a sám na returnu pět z osmi šancí využil. Ve statistice vítězných úderů a es byl lepší o tři roky mladší Němec, ovšem Veselý dominoval v klíčových momentech a aktivní hrou Zvereva nutil k chybám.

Veselý, který po dnešním cenném vítězství vylepšil svou bilanci s hráči Top 10 na 3-16, nutně potřebuje v All England Clubu alespoň obhájit loňskou osmifinálovou účast, jinak mu hrozí další výrazný pád žebříčkem ATP.

"Odehrál jsem neuvěřitelný zápas, neudělal jsem moc chyb a dokázal držet Sašu pod tlakem. Dobře jsem podával, snažil se chodit k síti a dobře to fungovalo," řekl Veselý, který i pošesté ve Wimbledonu zvládl první kolo.

Po skalpu Zvereva si český kvalifikant otevřel cestu do závěrečných kol. Jeho dalším soupeřem bude Pablo Cuevas. S uruguayským tenisou jediný dosavadní souboj prohrál.

• WIMBLEDON •
Londýn, Velká Británie, tráva, 38,000.000 liber
pondělní výsledky (1. 7. 2019)
• Dvouhra muži - 1. kolo •
Veselý (ČR) - A. Zverev (6-Něm.) 4-6 6-3 6-2 7-5
Djokovič (1-Srb.) - Kohlschreiber (Něm.) 6-3 7-5 6-3
Anderson (4-JAR) - Herbert (Fr.) 6-3 6-4 6-2
Fabbiano (It.) - Tsitsipas (7-Řec.) 6-4 3-6 6-4 6-7(8) 6-3
Chačanov (10-Rus.) - Woo Kwon Soon (Korea) 7-6(6) 6-4 4-6 7-5
Medveděv (11-Rus.) - Lorenzi (It.) 6-3 7-6(2) 7-6(2)
Raonic (15-Kan.) - Gunneswaran (Indie) 7-6(1) 6-4 6-2
Humbert (Fr.) - Monfils (16-Fr.) 6-7(6) 3-6 6-4 7-5 3-0 / skreč
Auger-Aliassime (19-Kan.) - Pospisil (Kan.) 5-7 6-2 6-4 6-3
Goffin (21-Belg.) - Klahn (USA) 6-4 6-4 6-4
Wawrinka (22-Švýc.) - Bemelmans (Belg.) 6-3 6-2 6-2
Bautista (23-Šp.) - Gojowczyk (Něm.) 6-3 6-2 6-3
Pella (26-Arg.) - Copil (Rum.) 7-6(11) 5-7 6-3 6-4
Paire (28-Fr.) - Lóndero (Arg.) 4-6 6-4 6-4 7-6(4)
Edmund (30-Brit.) - Munar (Šp.) 6-4 6-4 6-4
Hurkacz (Pol.) - Lajovič (32-Srb.) 6-3 4-6 6-4 6-4
F. López (Šp.) - Giron (USA) 6-4 6-2 6-4
Opelka (USA) - Stebe (Něm.) 6-3 7-6(4) 6-1
Darcis (Belg.) - M. Zverev (Něm.) 6-2 6-4 6-4
Kudla (USA) - Džazírí (Tun.) 6-4 6-1 6-3
Tipsarevič (Srb.) - Nišioka (Jap.) 6-4 6-7(2) 6-2 5-7 6-2
Mayer (Arg.) - Gulbis (Lot.) 6-1 7-6(12) 6-2
Seppi (It.) - Jarry (Chile) 6-3 6-7(8) 6-1 6-2
Haase (Niz.) - Kovalík (SR) 6-1 6-3 6-1
P. Cuevas (Urug.) - Džumhur (Bosna) 4-6 7-6(8) 2-6 6-4 6-2
Karlovič (Chorv.) - Arnaboldi (It.) 6-4 6-4 7-6(4)
Popyrin (Austr.) - Carreño (Šp.) 7-6(2) 7-5 6-2
Verdasco (Šp.) - Majchrzak (Pol.) 6-4 6-4 6-4
Chardy (Fr.) - Kližan (SR) 3-6 6-0 6-3 6-4
Moutet (Fr.) - Dimitrov (Bulh.) 2-6 3-6 7-6(4) 6-3 6-1
M. Granollers (Šp.) - Sonego (It.) 7-6(4) 6-4 6-4
Kecmanovič (Srb.) - Carballés (Šp.) 2-6 6-3 6-3 6-1
Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz, ČTK

Komentáře

145
Přidat komentář
smazaný uživatel
Text příspěvku obsahoval závadný obsah a byl redakcí vymazán.
Reagovat
ttopi
https://www.sport.cz/tenis/wimbledon/clanek/1120693-zdrcena-svetova-petka-po-debaklu-s-veselym-zurim-neumite-si-predstavit-co-se-deje.html#hp-sez
Reagovat
smazaný uživatel
Je mi ho luto, rozisiel sa s priatelkou, do toho ma nejake problemy s agentom, s Lendlom to asi tiez nie je uplne to co ocakaval, snad to poriesi co najskor. NextGen ho potrebuje :)
Reagovat
smazaný uživatel
Mě by zajímalo, jak by se tady hodnotil tenis na trávě v případě výhry Nadala na Wimbledonu.

Byl by tenis na trávě pořád v krizi a s nulovou konkurencí?

Nebo by najednou byla tráva povrch králů a goatů? Člověk se v tom už ztrácí.
Reagovat
turista
To nepřichází v úvahu. Není letos tak dobrý, aby po vyhrané Paříži vyhrál hned potom Wimbledon. To dokázal pouze v letech 2008 a 2010. Ani v době jeho kralování žebříčku v letech 2017-2018 se mu to nepodařilo.
Reagovat
peRFect
Stále je ale letos nejlepší na GS. Jedno finále a jeden titul je na dva odehrané grandy hodně solidní.
Na trávě mu nevěřím, ale že bychom s ním neměli počítat říct nemohu. Stejně lehce může vyletět Fed.
Reagovat
Patik
Pre Nadala sú najdôležitejší súperi Djokovič Federer na každom grandslame zápas s nimi je najdôležitejší lebo oni dvaja okrem Nadala berú všetky grandslamy za posledné roky..môže sa utešiť že na každom grandslame uhrá dobrý výsledok no je mu to nanič keď klúčový a najdôležitejší zápas s rivalom nezvládne..ako keď sa Andyho spýtaš čo hovorí na Australian Open..noo uhral som tam pekne výsledky ale Novak ma vždy zotrel..úplne kašle nato že vyhrával všetko až do finále štve ho len jeden zápas s jedným súperom..tak isto aj Nadal ktorý to sám mimochodom potvrdil jedného času..vyhrávam všade všetko až kým nenarazím na Djokoviča..takže to že si v každom grandslamovom finále ťa môže robiť veľkým favoritom ale na druhú stranu to nemusí byť vôbec smerodatné a hlavne tu na Wimbledone.
Reagovat
Franky
krasne napisane velka pravda....a sport sam o sebe ako taky ma tolko zahrnujucich faktorov ze sa v pripade velkych zapasov neda urcit co bude...niekedy favorit moze vyhoriet na banalite...alebo vyhraty zapas prehrat (vid Dimitrov vcera alebo Rog min rok na W Nadal na US Open atd atd)
Reagovat
smazaný uživatel
Tady asi souhlasím s Patikem. Říkat o členovi BIG3, že má na GS nejlepší sezónu není směrodatné. Má jeden GS stejně, jako Djokovič. To, že byl, nebo nebyl někde ve finále nemá vůbec váhu. Těmhle borcům jde jenom o tituly.
Reagovat
peRFect
V pohodě, ale ten 1GS nevyhrál náhodou. Pakliže má z celého žebříčku nejvíc bodů ze dvou odehraných grandslamů, nelze z něj dělat šrot, čímž tu některé příspěvky zavání.
Reagovat
smazaný uživatel
Ne to určitě ne. Nerad bych se připojoval k hejtování Nadala, chci trošku pracovat s realitou. Není určitě bez šance na SW19, ale na základě jeho projevu na trávě je ta šance na titul fakt malá, může ho vytřískat první slušnější servisman. Ale pokud přežije první týde, tak bude nebezpečný, je to Nadal, světová dvojka a dvojnásobný vítěz Wimbledonu.
Reagovat
Marduch
Již jsi upřesňoval, šance Nadala na titul do 10%.
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak.
Reagovat
turista
SW19? Pochybuji.
Reagovat
Marduch
Myslim si, ze neni zadny duvod Nadala neradit mezi favority. S vyjimkou situace, kdy by se potykal s nejakymi zdravotnimi problemy.
Reagovat
Cico93
Tsitsipas ma naštval teda...
Reagovat
Fandina
Začínám se obávat, že Jirka Wimbledon vyhraje a nepojede do Umagu. Letos jsem přemluvila manžela a vnoučata, že pojedem k moři do Umagu a přitom půjdeme i na tenis. Přehlášený je tam i Jirka a když by Wimbledon vyhrál, myslím, že by tam nejel. Tak se toho obávám. Vloni jsme byli s vnoučaty ve Wimbledonu a právě na zápas Jirky ve třetím kole, hrál tenkrát s Fabiem a vyhrál. A Fabio je také přihlášený do Umagu. A vnoučata se těší, že se půjdou zase po roce podívat na tyhle dva, Veselku i Fábia. A teď mám strach, že Jirka vyhraje Wimbl a do Umagu nepojede.
Reagovat
brixner
Jsem rád, že máš i Ty smysl pro prdel:-)
Kdyby Jirka Wimbl vyhrál, kam by se sral Boris v 85, to by byla atomovka!
Obávám se ale, že Jirkovi nakope prdel už další soupeř, ač bych se rád mýlil!
Ale koukám, zírám...Dost známých jmen je venku - Monfils, Dima, Řek, dokonce i chudák Karolína dostala přes rodidla...No, začíná to zhusta!
Reagovat
Fandina
Jedna moje Karolína je venku, ale jinak dvě Karolíny ne, ty hezky postoupily.

A jinak, nezlehčuj to. Vloni byl Jirka ve druhém týdnu a předpředloni také. Letos už to bude titul. Uvidíš!!!!!!
Reagovat
Fandina
Ne, celkem tři "moje" Karolíny postoupily.
Reagovat
Roger_Federer
Hnusne moře v Umagu.
Reagovat
hluuusa
Velka gratulace pro povetsinou sebekriticke a zplihle Kure Krakore...
Nicmene jeho nejvetsi problem (a kdyby Zverev nehral tak podprumerne, tak by se to i vic projevilo) je absence druheho vitezneho uderu. Dobre poda a potom to do odryteho kurtu nebo i casto jen proste nekam zpatky, prehodi. Na trave to je asi nejmensi nevyhoda, zvlast kdyz jde potom na sit, protoze to na siti umi a pokud si souper neveri na prohozy, nebo mu nejdou, tak to staci, jako to stacilo vcera. Kdyby mel Berduv druhy uder, tak bych snad veril i tomu, ze by ho Fandina letos v tom Umagu vazne nevidela... Takhle budu verit, ze da jeste dve, tri kola. To by mohl.
Reagovat
Fandina
To říká každý, já se k tomu vyjádřím, až ho uvidím.
Reagovat
Roger_Federer
V pohode, byl jsem tam 5-6x.
Reagovat
slacker
Takze se ti tam libi ale je tam narvano proto rikas ze je tam hnusne aby tam jezdilo min lidi a ty mel letos vetsi veget nez loni
Reagovat
smazaný uživatel
Tak prvy den W. máme za sebou a Zverev aj Tsitsipas vonku :)

Ked si pomyslim, ake nebezpecenstvo títo dvaja predstavujú na antuke a aké na tráve, tak mi je smiešno..

Mali by sme urobit aj GS na ľade, ved aj to moze byt divácky zaujimáve. Nikto na tom síce nevie hrat, ale tak bolo by to rovnako špeciálne ako na tráve.
Reagovat
smazaný uživatel
Nikdo nemůže za to, ze sledujes tenis od Monte Carla do French Open. To je čistě tvůj problem.
Reagovat
Lukyi
Svým způsobem to dokazuje fakt, že dominovat na trávě je mnohem těžší než na antuce ;) Na trávě se ty kvalitativní rozdíly mezi hráči zmenšují a stačí mít trochu horší den a už hrozí, že budeš balit kufry...
Reagovat
panzer.dragon
+1
Reagovat
smazaný uživatel
Alebo lahsi..Kedze konkurencia = 0.
Reagovat
Lukyi
A jak přesně že se měří ta konkurence?
Čistě namátkou 3 hráči z big 4 preferují trávu, vlastně i hard a halu, před antukou. Takže u té ?nejrelevantnější? konkurence je na tom antuka nejhůř.
Reagovat
Franky
zbytocne to tomu tupcovi vysvetlujes on ma svoju pravdu aj tak...to je presne ten typ ze na vojne by len sedel ticho lebo ked otvori zobak hned by mu niekto po nom dal...bohuzial narodil sa do doby kde moze hnackovat cez klavesnicu verejne
Reagovat
Cico93
no ale trepeš...
Reagovat
Franky
serus posera co nove bungalove?
Reagovat
spaniel
Muze byt i GS s penovymi mici, liny tenis. Moc se to od RG lisit nebude, nevyhraje nejlepsi tenista, ale nejlepsi atlet. To znas.
Reagovat
peRFect
:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Najlepsi atlet je stále lepsi tenista, ako najlepsi trepač kobercov..
Reagovat
acc
:)))
Reagovat
lars
A proc ti neni smiesno z
https://youtu.be/6f1YyGnldJk?t=135 ?
Reagovat
Kojinho
A jaký by na to byly kurzy? Dal bys mi pak, prosím, nějaké tipy na sázky?
Reagovat
smazaný uživatel
Kurz 1000, ze Rodzi vyjde z pozlátka jednookého krála slepých..

Vyskúšaj mladý, vyskusaj ;)
Reagovat
Kojinho
Ale já chci oficiální kurzy, na který si můžu vsadit, ne tvoje plácání do větru.
Reagovat
acc
Ja ti asi budu misto Forehand rikat Bethand :)
Reagovat
stopan
Ta sucasna uzasna generacia hracov, stary Djokovic, Nadal, Federer psychicky labilny Zverev, nevyspytatelny Tsitispas a potom obrovska kvalitativna diera. Nech mi niekto povie ze pred 10timi rokmi bola cierne obdobie, potom co to je v sucasnosti.
Reagovat
Elip13
Ještě tam chybí Thiem.. :)) Já nevím zas taková díra mi tam nepřijde. Docela se letos ukázal Felix, Matteo, Garin. Nemyslím si, že po big4 bude tenis bez velkých jmen. Asi to nebudou takové hvězdy, ale věřím, že i bez nich to bude v pohodě.
Reagovat
Fransoas
V momentě když jsem se dostal k televizi,nevěřil jsem,že stav je 2 : 1 na sety pro Jirku.Zdálo se mi,že špatně vidím.Bylo to hodně vyrovnaný.Na síti byl ovšem náš hráč lepší.Je to jeden z dalších překvapení dnešního dne.Ať se daří i v dalších zápasech. Gratulace k postupu.
Reagovat
Pe3k
Felixovi se prohrou Dimitrova a Monfilse pročistil pavouk až do 4. kola k Djokovicovi, takže teď budu naštvaný pokud prohraje s nějakým outsiderem a k Djokovicovi se nedostane, téhle situace by prostě měl využít i když nemá žádné gs zkušenosti.
Reagovat
spaniel
Byl bych rad kdyby k tomu doslo.
Reagovat
Kozoroh
Musím říct, že by mě tento zápas taky extra zajímal. Po vzájemném zápasu s Denisem na AO by se No1e dočkal dalšího atraktivního střetnutí s talentovaným kanadským mladíkem :)
Reagovat
spaniel
Treba by mel pak Novak Djokovic duvod k dalsi odvete za ostudu.
Reagovat
Pe3k
Osobně čekám výprask, ale chci ať Felix nazbíra body a zkušenosti... mám strach už z třetího kola proti Granollersovi, na Djokovice absolutně nemá, ve velkých zápasech je nervózní, return slabý a Djoko je úplně jinde.
Reagovat
Pe3k
Ještě bych dodal, že nyní je Felix 4-6 největší favorit na zisk Wimbledonského titulu, dle sázkovek. Čili hráč který ještě dnes měl na svém kontě 0 vítězných zápasů na gs a má 0 titulů celkově. To jen ukazuje v jak obrovské krizi se atp tenis nachází. Máme tady big 3 a pak nikoho. To v širším pohledu znamená, že oba Nadal i Djoko překonají Federerovych 20 gs jelikož někdo ty tituly vyhrávat musí a jsou to oni dva, kdo si rozdělí příštích 10 nebo kolik. Federerovi táhne na 40, takže pro něj je to už velmi obtížné, ale těm dvoum nebrání vůbec nic a nikdo.
Reagovat
smazaný uživatel
Ukazuje jak v obrovske krizi je tenis na tráve.
Reagovat
smazaný uživatel
Mas z travy depresi co?
Reagovat
acc
No kdyby byl tenis na trave v krizi, tak nic nebrani Rafovi vyhravat Wimbledony...ne?
Reagovat
mahycek
Já jsem to hledal včera večer, ale měl jsem 2 litry bílého
v sobě, tak proto mi to trvale, ale nakonec včera našel...
Reagovat
mahycek
Dimitrov, ztracená existence.
Reagovat
spaniel
Dimitrov lol
Reagovat
Pe3k
Co děláš, vždyť on může začít vyhrávat gs až po třicítce, jako Wawrinka :D
Reagovat
mahycek
Tak jsem se díval na zítřek. Ve 12 hod. na kurtu č. 4
Alexandrová - Siniaková na č. 5 ve stejný čas Strýcová-Tsurenková,
Na kurtu č. 3 třetí zápas Jabeur - Kvitová a na devitce třetí
zápas v pořadí Jovan - Kr. Plíšková. Na centru druhý zápas
v pořadí Roger - Harris a na kurtu č. 1 třetí zápas
Sugita - Nadal. Už vidím, že na obou programech Nova sport
dají 2 české hráčky ve 12 hod. A zase budeme odkázáni na
streamy. Ve 12 např. Kyrgios - Thomson. Ještě, že Sport Zone
funguje výborně. Třeba Nadal - Sugita a Thiem - Querrey budou
zajímavé zápasy a rakušan může vyhučet.... A japonec bude
nebezpečnej také pro Rafu.
Reagovat
spaniel
Tak si po tydnu nasel schedule of play...
Reagovat
tommr
tak toho bych se opravdu nebál. Dneska nevysílali ani Markétu Vondroušovou ani Karolínu Muchovou a místo toho tam zacláněli Kovalík s Haasem ...
Reagovat
Fandina
To mě také mrzí, že nebyly ani v TV ani na jejich streamech na Voyo. Ale teď se můžeš na obou kanálech dívat na holky. Pravda, nejsou to Češky, ale tenistky jsou to nabeton.
Reagovat
Mac
jak se na to tak divam, uspesnost nasich barev pujde zitra strme dolu...
Reagovat
Fandina
Ještě Berďulka, třetí mač na 16. kurtu s Fritzem.
Reagovat
Tiebraker
Jsi psychicky v poradk?
Reagovat
Stan_Borowitz
že když J1rku organizátoři tak nasraIi tím, že mu coby legendě nedali WC, že bude letos cílit na titul a nějaký Zverev ho nemůže zastavit...
Reagovat
Blondie
Jste zlej :D :D :D
Reagovat
a.magerova
Reagovat
Patik
Priznám sa že Alexa a Stefana mi je trochu ľúto..hlavne teda Alexa.. ľudia sa chytajú priňom za hlavu niektorí sa jeho neúspechom na GS smejú..potom čo vyhral Masters turnaje a Turnaj Majstrov ho to musí dosť trápiť..navyše určite nechce sklamať Lendla..tak trochu som dúfal že by to mohol na tom Wimbledone zlomiť..takto postúpi Veselý ktorý v ďalšom kole neuhrá možno ani set.
Reagovat
annah
Noleho polovina pavouka se pěkně vymetá...
Reagovat
Patik
Zaujímavé mená padli v prvom kole..
Reagovat
turista
To je dobře. Aspoň nějaká satisfakce za ty poslední 2 turnaje, kdy pořadatelé dělali možné i nemožné pro to aby to měl jednoduché Nadal.
Reagovat
Pe3k
Tak Zverev i Tsitsipas jsou hrozní kašpaři. To vypadá, že po lost gen Rao,Dimitrov, Nisikori tu máme ještě slabší generaci young guns (ostudy s egem až na půdu). Snad to zachrání alespoň FAA, který dnes vyhrál první gs zápas. Nehrál dobře, hlavně return je dost slabý (a to jsem myslel, že to bude jeho zbraň), ale vítězství je tam a teď ho čeká Dimitrov a Monfils. Oba zápasy jsou hratelné, ale taky může oba prohrát...

Jinak tak sázka na to, že Zverev vyhraje oba zbývající gs to patří do zlatého fondu tenisportalu, Petržalka tomu nasadila korunu ;D

Gratulace Jirkovi.
Reagovat
spaniel
A tef mne rekni jak dopadl Roger na Wimbledonu 2002, ty ztracena generace.
Reagovat
Pe3k
Jak s tím souvisí Roger 2002? Odpovím za tebe, nijak.
Reagovat
EllNino
a tehdy se vědělo, že to bude GOAT? Prosímtě
Reagovat
Pe3k
Co s tím má společného, že je RF goat?
Reagovat
EllNino
to, že v té době to nikdo nemohl ještě vědět, taky bys ho dneska nazýval loserem, kdyby prohál místo Tsitsiho? A že je ztracená generace?
Reagovat
Pe3k
Federer porazil o rok dřív Samprase! V mládí vyhrál juniorský Wimbledon. Tak, jak tak co uhrál v mládí RF s Tsitsipasem nijak nesouvisí.
Reagovat
EllNino
mysím, že souvisí, ale nebudu ti simulovat Trollhanda :)
Reagovat
Pe3k
Tak mi vysvětli, jak to spolu souvisí.
Reagovat
smazaný uživatel
Roger se v Tsitsiho věku pakoval ve Wimbledonu taky v 1. kole.
Reagovat
Pe3k
A? Snad chlapci nechcete srovnávat Tsitsipase a Federera...
Reagovat
EllNino
Proč ne? Když se mlže srovnávat Fed a Nadal, proč ne Fed a TsiTsi
Reagovat
Pe3k
Mám dojem, že tady mnohým ještě nedošlo, že tráva je pro Tsitsipase nejslabší povrch, zatímco pro Rogera nejsilnější...Roger taky o rok dříve porazil obhájce titulu a nejlepší hráče na trávě Samprase, koho loni na trávě Tsitsi porazil? Odpovím, nikoho.
Reagovat
EllNino
tady nejde o trávu, tys ho tu nazval kašparem :) taky bys nazval Rogera kašparem? Jsou mi všichni jedno, protože TP moc neslduji, ale zajímá mě to :)
Reagovat
Pe3k
Nemůžu vědět, jak bych roku 2002 nazýval Federera. Být vámi přečtu si jak se vyjadřuje drtivé procento fans na adresu Zoda a Tsitsiho na světových webech... mám dojem, že tady pár fans Federera začlo fandit Řekovi a neunáší oprávněnou kritiku...nic proti Tsitsimu nemám, jen proti Zverevovi, ale vytahovat tady rok 2002 a RF kdyz tady máme 2019 a Tsitsipase, je hooodne mimo.
Reagovat
EllNino
proč mi vykáš :)
Reagovat
Pe3k
Takže žádná smysluplná reakce? Ani jsem žádnou nečekal...
Nevykam ti, ale ty spaniel a triatlet všichni 3 tady cpete Federera pod Tsitsipasuv neúspěch. Za rok si na Vás 3 (snad) vzpomenu, už se těším, jakou výmluvu si vymyslíte...
Reagovat
EllNino
prosímtě, Tsitsipase sleduju jen okrajově, asi jako Rogera :) ...
Reagovat
spaniel
Jsi pekne mimo. Roger ukzoval potencial nekolik let ale prohraval prvni kola. Tehdy se urcite taky nasel nejaky Pe3k, co ho pohrbival. Pak to do sebe zapadlo a jel. Nemuzes vedet jak to bude s Tsitsipasem. Klidne muze byt na podobne ceste, predpoklady ma. A co ze Rog porazil Samprase? Tsitsi porazil Rafu na antuce, porazil Rogera na hardu...to mne dojde dostatecne.
Reagovat
Pe3k
Ano, ale tady je řeč o trávě a to je a bude jeho nejslabší povrch... narozdíl od Federera, proto srovnávat tyto dva hráče je z zcela mimo...
Reagovat
EllNino
o trávě řeč nebyla, tys řekl, že jsou to klauni :) o trávě jsi začal mluvit až pak
Reagovat
Pe3k
No tak já jsem tím reagoval na aktuální situaci a že se Wimbledon hraje na trávě ví i Petržalka...
Reagovat
spaniel
To je fuk. Roger krom 2001 prohraval ve Wimblasu v prvnim kole. Na trave, jeho nej povrchu. Vubec nic to nemusi znamenat.
Reagovat
Pe3k
Nemusí, ale znamená. Mimo trávu může Tsitsi dokázat mnohé, co se týče Zvereva, má sice ještě spoustu času, ale moc mu nevěřím.
Reagovat
EllNino
reagoval si na to, že je to ztracená generace, co nevítězí na GS ... a o trávě jsi začal mluvit potom
Reagovat
Pe3k
A oni snad vítězí na gs? Nějak jsem si nevšiml ;)
Reagovat
EllNino
o to tu nejde ... já ti oponoval, že v jejich věku Roger taky nevyhrával GS ještě ... všechno se může změnit, hlavně u Stefanose
Reagovat
Pe3k
Wimbledon nikdy nevyhraje.
Reagovat
Mr.Pink
a ja bych rekl, ze i vyhraje. jeho doba teprve prijde
Reagovat
EllNino
Hele ... že nemám stejnej názor neznamená, že jsem fans Federera :)
Reagovat
Pe3k
Takže čí jsi fanda? Já měl za to, že RF.
Reagovat
EllNino
Já jsem hlavně fanda FAA a Shapa, od jejich dětských let :)
Reagovat
Pe3k
Ok, ja jen 3 roky.
Reagovat
EllNino
*Tsitsipase :)
Reagovat
Kojinho
Zainvestoval a nebál se pochlubit.
Reagovat
smazaný uživatel
Pochlubit..:)

Tož holt zatrpnkuntámčeská a bohuzial aj slovenská nátura..

Este ze vela cestujem a ludia to mozu vnimat aj ako odporucanie, nie ako chvalenkarstvo.
Reagovat
smazaný uživatel
Kde že čekají Dimitrov a Monfils? :-)
Reagovat
Pe3k
Ty si čekal, že oba vypadnou?
Reagovat
Fandina
Na Fabbiana byl kurs 6,46. Sázkaři se nabalíkovali.
Reagovat
smazaný uživatel
Akorát nevím, kdo to vsadil....Veseleho jsem měl, ale tohle jsem nezkoušel. Chyba
Reagovat
Kozoroh
Velká výhra pro Veselku, fiasko pro Zvereva, na kterého "léčba Lendlem" nezabírá.
Reagovat
mahycek
Tak, tak a to jsou hráči, kteří by měli nabourat Big 3 !!!
A Saša už pár let a nic. To je úroveň mladých pušek.
Reagovat
blixa
J1rko, vyhraj to tam celé !!! ;-)
Reagovat
Fandina
Přesně. Vloni ho zarazil Nadal v druhém týdnu. Letos už to dá!!!!!!!
Reagovat
turista
Jirka ukázal, že to najednou jde s minimem chyb a s dostatečnou razancí. Tohle kdyby hrál pořád tak je někde jinde než je.
Reagovat
smazaný uživatel
Tsitsipas jde za Sašou. Ale moc mě to nepřekvapuje, byla otázka, kdy tihle dva vyhuci. Tipoval jsem je max. na osmifinale.
Reagovat
smazaný uživatel
Kazdemu, kto vidi hrat Tsitsipasa na antuke, musi byt jasne, ze trava mu voňat nebude.

Stále v nom vidim potenciál GS vitaza s dvojciferným poctom GS, ale zároven 0xW.
Reagovat
lars
Jakou znamku si mel z matiky na maturitnim vysvedceni?
Reagovat
spaniel
Procenta mu delaly problemy...
Reagovat
lars
to vim
Reagovat
smazaný uživatel
fabbiano paradny vysledok :)
Reagovat
Nola
dnes mas dvoch "oblubencov" vonku, to musi byt radosti....
Reagovat
smazaný uživatel
nejako mi to zily netrha
Reagovat
mahycek
Z Vocase roku, jak jste někdo nazval je Borg !! Dobrá
práce Jyrko. Ale, tu trávu na kurtu č. 1 pěkně rozryli
chlapci vysocí. Až mě bolí oči, když vidím ty rýhy, po
dvou zápasech !! Doufám, že Roger jen tak neopustí centr.
A Tsitsi už byl málem venku. Kromě obou programů Nova sportu a
Woya je na SPORT ZONE 14 dalších zápasů, bez sekání.
Reagovat
annah
Teď ještě vyletí Tsitsi...
Reagovat
peek
J1rka si jde pro trofej!
Reagovat
Krisboy
A Nadal řeší kraviny, jestli je dvojkou nebo trojkou.
Reagovat
Stan_Borowitz
Tak kouká na to, ve kterém kole by se mohl s J1rokou potkat. Dobře ví, že to loňské vítězství bylo poslední. Kdyby neuhaluzil ten třetí set, kdoví, jak by to dopadlo. A každé kolo navíc se počítá.
Reagovat
janek_da
Jaka senzace?
Reagovat
Tiebraker
Tady je videt, jak je tenis o nahode a stesti.
Reagovat
Nola
nahoda to asi nebude, vlani Sasha skoncil na Gulbisovi, ktory je uz davno za zenitom
Reagovat
Torresek
Kdy to přestane Alexe bavit a uvědomí si že takto to dál nejde.
Lendl u něj nemá co dělat. Potřebuje někoho aby mu srovnal hlavu, což je normální u tenistů a nemá se za co stydět a kouče který bude více sedět jeho stylu.
Veselkovi gratuluji ale dneska by Alexe orazilo kopec tenistů
Reagovat
Kozoroh
Potřebuje někoho jako Jelínka, který 'spravil hlavu' Karolíně Plíškové a ta začala postupovat do závěrečných GS fází. Jinou cestu nevidím, Sašův problém s GS je psychického rázu.
Reagovat
Torresek
To byl ale letos to není jen GS ale všechno co hraje. Musí to změnit od základu, už aby začal! Když hrál dobře tak to byla radost pohledět
Reagovat
smazaný uživatel
Zverev je na GS hráč mimo top 100. Už mi z toho přijde úplně frustrovany.
Reagovat
spaniel
Omg Zverev...totalne no brain tenis.
Reagovat
Mayo
Jirka je veľký tenista darmo.
Reagovat
smazaný uživatel
boss
Reagovat
Nola
Sashu mi je luto, este donedavna najlepsi mladik na okruhu, ten TM ma skutocne negativny dopad, ale Jirka hral velmi chytre, na sieti dnes bol fakt neuveritlny, uz ma skalpy Noleho, Doma aj Sashu, nie spatny vypocet
Reagovat
turista
Ještě toho Nadala a Federera porazit a má skalpy celé první čtyřky.
Reagovat
FulnekUltras
Hroznýš dolarossavý ho spolehlivě pohřbil.
Reagovat
spaniel
Jo, vysal z nej ten proletarskej hlad po uspechu a zaplnil ho kapitalistickou spokojenosti s konzumem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist