Veselý v Heilbronnu prohrál s Bachingerem a neobhájí loňské finále

16. 5. 2019, 21:54
Aktuality 0
CHALLENGER HEILBRONN - Jiří Veselý skončil na antukovém challengeru v německém Hailbronnu v osmifinále. Čtvrtý nasazený Čech v něm prohrál s domácím Matthiasem Bachingerem, neobhájí loňské finále a vypadne z Top 100.
Jiří Veselý (© Prosperita Open)

Jiří Veselý se letos jen jednou dostal do čtvrtfinále turnaje ATP, v marockém Marrákeši do něj ale kvůli puchýři nenastoupil. K tomu přidal dvě čtvrtfinále a jedno semifinále na challengerech, ke spokojenosti má však daleko. 

Náladu si nezlepšil ani tento týden v německém Heilbronnu. Na včerejší výhru nad domácím Masurem nedokázal navázat dnes proti dalšímu Němci Matthiasi Bachingerovi, kterému podlehl dvakrát 4-6. S aktuálně 130. hráčem světa neuhrál set ani ve třetím soutěžním duelu, předchozí dva souboje s o šest let starším sokem odehrál ještě jako teenager.

Veselý tak v Heilbronnu neobhájí loňské finále a ve světovém žebříčku vypadne z Top 100. Tu by měl v pondělí uzavírat aktuálně zraněný Tomáš Berdych. 

O víkendu by měl Veselý zkoušet štěstí v kvalifikaci turnaje ATP v Lyonu, kde se bude konat jedna ze dvou posledních generálek před Roland Garros. Během druhého týdne French Open má Veselý v plánu start v Prostějově.

• CHALLENGER HEILBRONN 2 •
Německo, antuka, 92.040 eur
čtvrteční výsledky (16. 05. 2019)
• Dvouhra - osmifinále •
Bachinger (Něm.) - Veselý (4-ČR) 6-4 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist