Veselý v Pullachu dokonal obrat kanárem, Kolář v prvním kole vypadl

7. 8. 2018, 18:11
Aktuality 1
CHALLENGER PULLACH - Poloviční úspěšnost měli čeští tenisté v prvním kole na novém antukovém challengeru v německém Pullachu. Druhý nasazený Jiří Veselý po obratu postoupil přes Rusa Vatutina, naopak Zdeněk Kolář podlehl domácímu Krawietzovi a nenaváže na semifinále ze Sopot.
Jiří Veselý

Jiří Veselý se na úvod antukového challengeru v Pullachu nečekaně nadřel. Se 193. hráčem světa Alexejem Vatutinem prohrál po hodinovém boji první set v tie-breaku, když za stavu 5-4 nepotvrdil brejk. 

Podobná situace se opakovala i ve druhé sad za stavu 4-2. Svůj třetí brejk na 7-5 už ale potvrzovat nemusel a vynutil si rozhodující dějství. V něm český favorit neztratil ani game, přesto soupeř vzdoroval 41 minut a celkem přes dvě a půl hodiny. 

O čtvrtfinále si příbramský rodák zahraje s 297. tenistou žebříčku Belgičanem Kimmerem Coppejansem, s nímž dosud nehrál.

Zdeněk Kolář si minulý týden v polských Sopotech zahrál popáté v kariéře v semifinále, v Pullachu ale vypadl hned po prvním vystoupení. Jednadvacetiletý Čech v úvodním kole prohrál 3-6 4-6 s domácím Kevinem Krawietzem.

• CHALLENGER PULLACH •
Německo, antuka, 127.000 dolarů
úterní výsledky (07. 08. 2018)
• Dvouhra - 1. kolo •
Veselý (2-ČR) - Vatutin (Rus.) 6-7 7-5 6-0
Krawietz (Něm.) - Kolář (ČR) 6-3 6-4
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

1
Přidat komentář
com
Jedem jedem Jyrko.. jeste par vyher a budes pred Berdychem :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist