Veselý v Umagu podlehl Cecchinatovi a čtvrtfinále neobhájil

18. 7. 2018, 21:24
Aktuality 6
ATP UMAG - Jiří Veselý čtvrtfinále na antuce v Umagu nezopakoval. Český tenista ve druhém kole podlehl 6-2 5-7 5-7 semifinalistovi letošního Roland Garros Italu Marcu Cecchinatovi.
Profily hráčů
Jiří Veselý

Jiří Veselý po solidních výkonech na trávě začal vítězně i na antuce v Umagu, přes druhé kolo se už ale nedostal. Po třísetovém boji v něm podlehl třetímu nasazenému Italu Marcu Cecchinatovi a neobhájil tak loňské čtvrtfinále. 

Český tenista sice vyhrál první sadu jednoznačně za 26 minut, ve dvou následujících setech ale Cecchinato vyrovnal hru a oba rozhodl při servisu českého hráče. Ve třetím Veselý za stavu 4-5 ještě dokázal při svém podání odvrátit šest mečbolů, při jeho dalším servisu už ale soupeř zápas při první příležitosti ukončil.

Pětadvacetiletý Veselý v Chorvatsku zůstává ve hře ještě ve čtyřhře s Romanem Jebavým. Ve čtvrtek je čeká čtvrtfinále proti páru Molchanov/Zelenay.

Cecchinato, který na letošním Roland Garros vyřadil Novaka Djokoviče a překvapivě došel až do semifinále, se v páteční čtvrtfinále utká se Srbem Laslem Djerem.

• ATP 250 UMAG •
Chorvatsko, antuka, 561.345 eur
středeční výsledky (18. 07. 2018)
• Dvouhra - 2. kolo •
Cecchinato (3-It.) - Veselý (ČR) 2-6 7-5 7-5
Djere (Srb.) - Marterer (9-Něm.) 7-6(4) 6-3
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

6
Přidat komentář
smazaný uživatel
Jak by řekla Petra Kvitová - letos už mám splněno, vše co vyhraju bude navíc. Jirka už má taky splněno.
Reagovat
Stan_Borowitz
to mohl dotáhnout. Škoda, že se zase uspokojil s pocitem, že kdyby chtěl, tak na to má a zápas otočí, když Rafu brejknul ve třetím setu.
Reagovat
janek_da
A mi ten pocit, že by na něj měl stačí.
Reagovat
janek_da
A mi ten pocit, že by na něj měl stačí.
Reagovat
darek.vrana
Chtělo by to ale dodat, že byl zraněný. V závěru už vůbec neběhal.
Reagovat
Pavol
Asi predtým behal až príliš.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist