Veselý v Umagu prohrál sedm gamů v řadě a vzdal

20. 7. 2016, 18:39
Aktuality 4
ATP UMAG - Jiří Veselý dnes ve druhém kole antukového turnaje v Umagu vedl nad Argentincem Berlocqem 5-3, ale pak prohrál sedm gamů v řadě a za stavu 5-7 a 0-3 utkání vzdal.
Profily hráčů
Jiří Veselý (Croatia Open Umag)

Jiří Veselý po neúspěšném víkendu v Davis Cupu, v němž na tvrdém povrchu prohrál obě dvouhry s Francouzi Lucasem Pouillem a po boji s Jo-Wilfriedem-Tsongou, v úterý zvládl rychlý přechod na antuku. Porazil rakouského outsidera Linzera, dnes však na výhru navázat nedokázal.

Třiadvacetiletý rodák z Příbrami rozehrál zápas s Argentincem Carlosem Berlocqem lépe a v prvním setu vedla 5-3 a 30-15 při svém podání. K setbolu se ale nedostal, začal mít zdravotní potíže, prohrál sedm gamů v řadě a za stavu 5-7 a 0-3 utkání vzdal.

Veselý měl večer nastoupit ještě do čtyřhry s krajanem Romanem Jebavým, z deblové soutěže však také odstoupil. V následujících dvou týdnech svěřenec Jaroslava Machovského žádný turnaj naplánovaný nemá, začátkem srpna se přesune na olympijské hry do Ria de Janeiro.

• ATP 250 UMAG •
Chorvatsko, antuka, 520.070 eur
středeční výsledky (20. 07. 2016)
• Dvouhra - 2. kolo •
Berlocq (Arg.) - Veselý (8-ČR) 7:5, 3:0 skreč V.
Chardy (3-Fr.) - Čačič (Srb.) 6:2, 6:0
Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

4
Přidat komentář
Lunej..
zatím pěkně.
Reagovat
Lunej..
Uf, co ta smeč do sítě? No teda... :)
Reagovat
Lunej..
Gratulka, tak se Steve proslajzoval dál. :)
Reagovat
smazaný uživatel
pro Berlocqa, Jirka se k tomu postavil správně. Carlos po vzoru Cechinata očividně prodával, tak ho Jirka donutil vyhrát a radši po skreči, aby se sázky anulovaly.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist