Veselý vystrkuje růžky mezi dospělými, během měsíce vyhrál tři turnaje Futures

11. 8. 2012, 21:00
Aktuality 9
Jiří Veselý pokračuje ve skvělých výsledcích na kláních kategorie Futures. Devatenáctiletý český tenista, jenž se snaží prosadit mezi dospělými, vyhrál tři turnaje během pěti týdnů. Dnes triumfoval v rakouském Welsu.
Profily hráčů
Jiří Veselý

Bývalý juniorský vítěz Australian Open ve dvouhře i ve čtyřhře a juniorská světová jednička Jiří Veselý začíná vystrkovat růžky mezi dospělými. Na začátku července nastartoval skvělou jízdu turnaji Futures, které zvládl hned čtyři a na všech se dostal do finále. V nich vyválčil tři tituly.

Devatenáctiletý rodák z Příbrami vyhrál v Prostějově, v pražské Stromovce, v Liberci pak prohrál až ve finále s krajanem Adamem Pavláskem a nyní po týdnu pauzy ovládl turnaj v rakouském Welsu. 

Veselý startoval z pozice nasazené dvojky a cestou do semifinále neztratil ani set. Sebral mu ho až krajan Marek Franěk, známějšího kolegu ale zastavit nedokázal a Veselý v dnešním finále smetl 6-2 6-2 domácího Markova Rutha.

Talentovaný český tenista má po dnešku na kontě čtyři tituly, začátkem roku vyhrál také Futures v Japonsku.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Mimochodem, to čtvrté finále s Pavláskem Jirka prohrál dost hloupě tím, že se v TB druhého setu začal rozčilovat kvůli procházejícím divákům, ztratil koncentraci a dobře rozehraný TB ztratil. To ho totálně rozhodilo a třetí set pak projel kanárem. Úplně zbytečná porážka. Vlastně ne, pokud se z ní poučí.
Reagovat
smazaný uživatel
Fakt na článek na TP, vyhrát 3 turnaje kategórie futures tvl :-)

Jen co to zkouší na challengeru, balí kufre hned v úvodu :-D

Jen tak dál ...
Reagovat
Stan_Borowitz
napsat? Na web svazu účetních?
Reagovat
smazaný uživatel
Super,každým vítězstvím udělám skok v žebříčku. Ted už bude myslím kolem 300stého místa, Nemusí pršet,hlavně že kape :-)
Reagovat
Fandina
no prosim ... a taky gratulace trenérovi Jirkovi Novákovi ... dobře kluci :-)
Reagovat
Fandina
Tak to je moc pěkné, gratulace a jen tak dál Jirko!
Reagovat
smazaný uživatel
Jen tak dál!
Reagovat
Frick
Z tohoto příjmení mám teď vosypky...
Reagovat
weak
..."vosypky" ze čtvrtého místa na Olympiádě? to budeš v životě asi dost nešťastnej... :p
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist