VIDEO: 10 nejlepších úderů na turnaji ATP v Dubaji 2020

3. 3. 2020, 12:45
Video dne 11
Na turnaji ATP 500 v Dubaji minulý týden triumfoval Novak Djokovič. První hráč světa nechybí v sestřihu nejlepších úderů, v Top 10 má však nejčastější zastoupení Francouz Gaël Monfils.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

11
Přidat komentář
Vlk-v-trave
Ernests Gulbis y renacer de las cenizas
http://www.puntodebreak.com/2020/03/03/ernests-gulbis-renacer-cenizas

Celkem obsahly clanek venuji Spanele geniovi...kdy jiz nazev napovida; E. Gulbis znovuzrozeny z popela...ze se venuje zlepsenym vykonum Ernesta za posledni tydny.
Spanele komentuji, ze jde o hrace s neskutecnou charismou, coz vzhledem k jeho vyjadrenim, ze big4 jsou nudni a holky by se meli radeji venovat rodine a detem, jde o dost zajimavy fenomen:)
Clanek pripomina karieru Gulbise jako jeden reztez padu a znovuzrozeni, o cemz nas lepe informuje gigin, nez spanelsti komentatori:)

Jeden z nejdrsnejsich padu jsou posledni sezony, kdy se probiji ruznymi challangerami...

Rok 2020 je opet Gulbis zpet, komentuji nadseni Spanele, ovsem je tu jiny Gulbis, klidny, vic vyrovnany, dokonce skromny :) Hrace na turnaji v Pau oznacil za velmi kvalitni, co by se pryyy kdysi nestalo ani nahodou:)
Gulbis je pripraven na dalsi vyzvy,,,a dle Carlose Navarra se mame na co tesit, nebot je to teprve zacatek...
*
Takze uz zname toho druheho velkeho fanouska Genia, Navarro:)
Reagovat
Vlk-v-trave
A protoze je to ve Spanelsku tak nechybi pripominka z Rima :D)

https://www.youtube.com/watch?v=f7k8s9D97z0
Reagovat
gigin
Děkuju Vučku :)
Reagovat
Vlk-v-trave
:)
Zkusi Gulbis kvaldu na IW? Nebo rovnou divoka karta? :)
Reagovat
gigin
Rovnout pohár mu dajú. Hele nevím, teď DC a pak nemá v schedullingu nic. Uvidíme...
Reagovat
gigin
Jinak jako klidný. To sme klidní. V Pau byly nějaké výstřelky, zlomené rakety, plus rozbitá síť, a aj kurt. Všimni si na začátku videa je kurt čistý a dále už jsou tam takové bílé čmouhy za BL. Miláček mlátil raketou o zem a rozbil jim kurt.
Takže ano jiný Gulbis, vyrovnaný, skromný, samozřejmě mimořádně charismatický, plus sojčina egyptská lebka, ale tohle tam prostě bude furt...
https://www.youtube.com/watch?v=43XmlQqZV_E
Reagovat
Vlk-v-trave
A po turnaji jim kupil z radosti, ze turnaj vyhral novy kurt:)))
Reagovat
Vlk-v-trave
Ale tak nejake spec dzuzny tam neudelal
Reagovat
gigin
Ne to ne, jen jak mlátil tou raketou, tak tam prostě zůstaly čmouhy. A ta síť taky nic moc, prostě do ní mládil raketou a soupeř to pak jen upravoval tu střední pásku. V klidu jako. Starý Ainárs kúpí nové. Dá si to do nákladů. Vedlejší výdaje - syn.
Reagovat
turista
Gulbis je koření tenisu. Je dobře, že se vrací. Sezóna 2020 bude zajímavá. Rafa Nadal v jednom rozhovoru řekl, že by byl velice nerad kdyby Novak Djokovič měl jednou na kontě více GS titulů než on. Nemá to však na své raketě pouze on.
Reagovat
gigin
https://www.facebook.com/ErnestsGulbisPage/photos/a.10151784709889811/10157286392444811/?type=3&theater
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist