VIDEO: 10 nejpřekvapivějších vítězů turnajů Masters 1000

20. 8. 2020, 06:55
Video dne 10
Akce Masters 1000 jsou po grandslamech nejprestižnějšími tenisovými turnaji mužů. Schází se na nich nejlepší tenisté současnosti a je tak velmi těžké, aby na nich uspěl nějaký outsider. Občas se to však stane. Třeba jako v roce 2017 v pařížské hale Bercy, kde Američan Jack Sock využil příznivého losu a došel si pro životní úspěch. Vzpomenete si na další překvapivě šampiony?

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
paddy
Paris 2017
ten Sock ani nenarazil na nikoho silného
hlava to asi neunesla a byl to jeho konec
Reagovat
EllNino
hlavně zdraví, to hlavně
Reagovat
LordMutademus
Největší šok byl Andyho titul v Madridu 2015. smile
Do té doby na antuce naprosto tragédní, porazil jen jednou hráče top 10 (Davyděnko v MC 09), první antukový turnaj vyhrál týden před tím v Mnichově. A tady sestřelil Raonice, Nišikoriho a ve finále Nadala, nutno uznat, že hrozného. Ale byla to jen předzvěst Andyho velkého zlepšení na antuce, což přikládám hlavně operaci zad, kterou podstoupil v září 2013, protože na antuce měl vždycky se zády velké problémy. Za toto zlepšení musí být vděčný především Nole, protože na RG 2016 mu vyřadil v SF Gaywrinku a tím mu zajistil tolik vytoužený titul z RG.
Reagovat
Vlk-v-trave
Denik Clarin.
https://www.clarin.com/deportes/guido-pella-masters-1000-cincinnati-preparador-fisico-coronavirus_0_8FIppgNaU.html

Na karantene je take trener Jose Acasuso. Byla to hlavni vcerejsi zprava.

*
Diego mel jak se rika z pekla stesti, nebot pred USO casto trenuji s Pellou spolecne. Nebo spolecne cestuji atd.
Reagovat
Vlk-v-trave
https://twitter.com/i/status/1296223891631767553

Citi ze dobre, s Dellienem prosli testem, ale jejich fyzio ne. Behem dvou dnu je cekaji opet testy.
Nemuze hrat Masters, coz je mu pochopitelne lito. Doufa ze bude moznost hrat USO, ale nezalezi to pochopitelne jen na nem... Pravidla jsou striktne nastavena. Byla v kontaktu s nemocnym, takze cus...do NY nemuze prijet.
Reagovat
Vlk-v-trave
az za dva tydny.
Reagovat
Vlk-v-trave
fyzio - Juan Manuel Galvan byl pozitivne testovany na covid. To ma bohuzel vliv na pripravu Pelly a Delliena, jestli jse o USO 20.

Nebot na tyto dva hrace byla uvalena karantena a izolace, ktera ma trvat dva tydny, a nemuzou prejet do NY.

Spatne si fanda Smida vysvetlil, ze Dellien nechce jet do Cinci, ale nemuze, tak samo i Kvido Pella...

Oba dva se pripravovali v Miami. To znamena, ze sice stale uvazuji o tom, ze chteji hrat v NY USO, ale bude to bez treningu... coz je dost drsne... pochopitelne jestli behem dvou tydnu se neobjevi u nich problemy

http://www.puntodebreak.com/2020/08/20/pella-dellien-cuarentena-positivo-covid-19-fisioterapeuta

Hodne sptana zprava nejen pro Vlka, ale i pro vsechny, nebot z USO se muze stat totalni fraska... a opravdu ten nejmensi problem bude, ze se bude hrat bez divaku.
Reagovat
Vlk-v-trave
Dalsim sokujicim a prekvapivym vitezem je Wawrinka. Nejen ze ma na konte jak DelPo pouze jeden vyhrany Masters, ale je z Monte Carla 2014, kde ve finale porazil Federera... s kterym prohrava co muze, takze je az neskutecne, ze vlastne nejaky Masters vubec ma :D
Reagovat
Vlk-v-trave
Ano, DelPo IW 2018.
Jak Juan vyhral tenhle masters, ne jeden byl v soku, ze to je teprve jeho prvni vyhrany masters vubec, a vypada to, ze take posledni v kariere :D
Reagovat
Tomas_Smid_fan
Huga už jsem okomentoval jinde, to mě mrzí. Potřeboval by se odrazit, v jeho věku už tolik šancí na výkonnostní vzestup nemá.
A DelPo, to je skleněný megatalent. Porážel a mohl porážet kohokoli, ale zdraví ho v rozletu vždycky zastavilo. Při jeho výšce má skvělý pohyb a šikovnou ruku. Jak si oběhne BH a hekne, tak už soupeř s hanbou prchá z bojištěsmile Mám jeho zápasy s Big4 rád, hlavně ty vítězné. Nebýt skleněnka, mohla být Big5smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist