VIDEO: 10 nezapomenutelných okamžiků v historii turnaje Masters v Madridu

7. 5. 2021, 13:40
Video dne 4
V Madridu během tří dnů vyvrcholí turnaj Masters 1000. Pojďme si teď připomenout deset 'nezapomenutelných' momentů z minulých ročníků. Třeba jak Nick Kyrgios skolil Rogera Federera, jak se v roce 2006 ještě v hale na tvrdém povrchu střetli poprvé na okruhu ATP tehdy devatenáctiletí Novak Djokovič a Andy Murray, jak Gaël Monfils či Pablo Cuevas zahráli těžko pochopitelné winnery, jak David Nalbandian získal během tří dnů skalpy Federer, Nadala i Djokoviče, jak se v roce 2012 experimentovalo s modrou antukou nebo jak Nadal s Djokovičem svedli v roce 2009 velkolepou finálovou bitvu.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Jako jediný hráč dokázal na jednom turnaji porazit všechny členy Big3. To se nikomu jinému nepovedlo, ani Federerovi, Nadalovi či Djokovičovi.
Reagovat
smazaný uživatel
Nadal s Djokovicom nehrali v roku 2009 finále.

Hrali semifinále, pravdepodobne najdhlsi zápas hrany na dva vitazné v rámci Big 4 rivality.

Aj preto Nadal finále, hrané o den neskor, nevyhral.
Reagovat
Stan_Borowitz
Byl to v té době vůbec nejdelší zápas hraný na dvě vítězné sady v otevřené éře tenisu.

O tři roky později jej o 23 minut překonalo semifinále OH v Londýně, ve kterém Roger Federer zdolal Juana Martína del Potra, a trvalo 4 hodiny a 26 minut.
Reagovat
smazaný uživatel
Ano.

A rovnako vitaz zapasu vo finále zahučal. Hoc Roger mal tusim na rozdiel od Rafu den volno, mam pocit.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist