VIDEO: 2. den na Turnaji šampionek

1. 11. 2013, 08:13
Video dne 12
Simona Halepová si ve středu zajistila jako první postup do semifinále Turnaje šampionek. Ve druhé skupině si důležité vítězství připsala Samantha Stosurová, jež porazila Jelenu Vesninovou.
Jelena Vesninová a Samantha Stosurová

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

12
Přidat komentář
smazaný uživatel
Vidím, že TP je jaksi pozadu. V pátek ráno je vydaný článek se středečními zápasy... Tak já se zase zaměřím na ty včerejší (čtvrteční) zápasy, o kterých tady žádný článek není.

Zápas Any proti Sam jsem bohužel neviděl a docela dost mě to mrzí. Když jsem si našel výsledek na mobilu, tak jsem měl fakt velkou radost. Aně se proti Sam v poslední době moc nedařilo, tak teď to konečně prolomila. :) Četl jsem tady v komentářích, že Anička hrála aktivně, dobře jí to létalo. Jsem za to moc rád a co se týče průběhu, tak si nejvíc vážím toho, že Anu nerozhodil ani ten nešťastný konec 2. setu. Za stavu 4:5 se zachránila na příjmu, jenže pak to nepotvrdila a ve dvanáctém gemu nevyužila brejkboly... Mám radost, že 3. set byl zase v její režii. :)

Pustil jsem si aspoň včerejší highlighty a rozhovor s Aničkou... :)
http://www.wtatennis.com/videos/article/3519289/title/sofia-thursday-highlights
http://www.wtatennis.com/videos/article/3518953/title/sofia-ivanovic-interview

No a zhruba za půl hodiny se už budu dívat na zápas Any proti Eleně... Věřím, že Anička potvrdí svou pozici a postoupí z 1. místa. AJDE!!! :)

A ještě něco: Strašně se mi líbí tahle fotka Aničky ze včerejška... Krásně se tam snoubí ženský půvab a tvrdá dřina. :)
https://pbs.twimg.com/media/BX7j8lWCQAAoZKW.jpg:large
Reagovat
dadaft
tak se zdá, že se Elena rozhodla celou situaci zkomplikovat.
doufám, že dorazí nějaký počtář a řekne, co to znamená.
Reagovat
dadaft
hm, takže když vyhraje Sam ve dvou, není co řešit.
Reagovat
tommr
Ivanovicová už má postup jistej, Stosurový stačí k postupu jakákoli výhra a nejhůř je na tom Vesninová, která potřebuje k postupu, aby Stosurová prohrála ... :)
Reagovat
smazaný uživatel
Já to prostě nechápu. :( Ana vede 5:2 ve 3. setu, má dva brejky a nedostane se ani k mečbolu. Pak se zachrání na servisu za stavu 5:6 a následně prohraje tie-break 1-7... Abych řekl pravdu, vůbec si to nedokážu vysvětlit. Za stavu 5:2 už jsem ani trochu nepochyboval, že to Ana dotáhne. Jenže pak mi přišla taková unavená. Celý zápas to prožívala, radovala se z vítězných úderů a potom vůbec nic. Bylo to i vidět, když seděla na lavičce... Nevím, jestli v tom byla únava, nějaký zdravotní problém, nebo Ana prostě jenom znervózněla a Elena chytla svou šanci.

Jsem si celkem jistý, že Sam teď porazí Tsvetanu ve dvou setech a Ana tak přijde o 1. místo ve skupině. V semifinále půjde na rozjetou Simonu, což bude hodně těžké... Ach jo, to mě fakt mrzí. Včera jsem se bohužel nemohl dívat, když Ana vyhrála proti Sam. Dneska jsem se těšil, že si to vynahradím a dopadne to takhle. :(
Reagovat
dadaft
míček je kulatý, můžou se stát různé věci, ale je dost pravděpodobné, že to dopadne jak říkáš.
tohle Ana trošku nezvládla.
Reagovat
smazaný uživatel
Priznám sa, že som rád, že sa Sam s najväčšou pravdepodobnosťou vyhne Halepovej. To, že Ana podľahla Vesninovej ma však veľmi prekvapilo, v poslednej dobe pôsobila na kurte dobre. Asi je pravda, že ju včerajšok trochu unavil.
Reagovat
smazaný uživatel
Nějak dneska nestíhám, tak už koukám :) za chvíli Tom, abych se člověk rozpůlil :) Ale jsem ráda, že to zatím vypadá dobře. :)
Reagovat
dadaft
vypadá to dobře.
jsem ani nedoufal v postup z prvního místa ve skupině. ))
Reagovat
smazaný uživatel
Super, Samička nezaváhala, velká radost :)) a letím na Toma :)
Reagovat
dadaft
samička???
:-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Taková moje zdrobnělinka, mám tu holku prostě ráda :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist