VIDEO: Atraktivní výměna Nadala s Haneskem

8. 5. 2010, 08:00
Video dne 5
Jako když hraje proti zdi. Asi tak si musel připadat minulý týden v Římě Victor Hanescu, když marně bojoval proti Nadalovi. V jedné z posledních výměn míček hned devatenáctkrát přeletěl přes síť, než divácky atraktivní výměnu španělský tenista ukončil snadným úderem do odkrytého dvorce.
Rafael Nadal

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

5
Přidat komentář
smazaný uživatel
Sice jsou to asi ty výměny, který ho stojí zdraví, ale je super, že maká už od prvních kol, je na co se dívat a nemusí člověk čekat až do semifinále..
Reagovat
Frantz
Rafa sympos,VAMOS!
Reagovat
ArcusII
A je skvělý vidět Nadala na konci tý výměny se usmát. Škoda že během zápasu Rafa působí tak pořád zamračeně, negativně, ale asi je to tím jak je soustředěnej a nahecovanej na soupeře. Když se usměje je to velkej sympaťák ;-))
Reagovat
smazaný uživatel
ja bych nerek negativne..spis je stoprocentne koncentrovanej, jak rikas, soustredenej na soupere :) a po zapase se radovat umi, to zas jo :)
Reagovat
smazaný uživatel
Přesně tak, ten úsměv tam hraje hodně velkou roli!:) Rafa je při zápasech hodně koncentrovanej a oproti ostatním hráčům, kteří se často usmívají i po těžké výměně kterou nedotáhnou do vítězného konce, Rafa je pořád koncentrovaný. Ale přece jen tenis hraje člověk, protože ho to baví a ty emoce jsou občas důležité, v tom se právě tenisti liší od strojů na vhrávání!:)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist