Video: Berdych - Nadal v Madridu

4. 4. 2008, 11:38
Video dne 11
Miami dnes uvidí semifinále, ve kterém se Tomáš Berdych znovu utká s Rafaelem Nadalem. Není na škodu si připomenout jejich památný zápas z Madridu v roce 2006, ve kterém si Berdych závěrečným gestem popudil rozbouřené španělské publikum.
Tomáš Berdych vítězí nad Rafaelem Nadalem

Komentáře

11
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tomáš ho dá, má dobrou formu.
Reagovat
smazaný uživatel
very bád...:)....dobře jim to ukazal berdak....uz sem jen cekal az zacnou pristavat lahve na kurt...
Reagovat
smazaný uživatel
Pozor žadná šňůra netrvá věčně.
Reagovat
smazaný uživatel
dneska ho musí dát...dokonce jsem si na něj i vsadil :-)
Reagovat
smazaný uživatel
Dneska musí Tomáš Rafu udělat kur...., má na to, má fazec jako kráva....
Reagovat
Bob
Viděla jsem úplně celý zápas - a nevím kdo sem vložil tento zkrácený videopříspěvek - ale není objektivně střižený, neboť jak se Nadalovi přestalo dařit, tak okamžitě fanoušci pískali a tleskali NESPORTOVNĚ Berdychovi do 1. zkaženého podání!!Je to velmi nesportovní - a tento moment, který se projevoval neustále, v tomto videopříspěvku VELMI bohužel chybí. Pak je to velmi neobjektviní příspěvek i když to stále vypadá, že Berdych neprovedl nic hrozného. Jednoduše Španělé těžko koušou porážku svých miláčků : Nadal, Alonso.....atd.
Reagovat
smazaný uživatel
Vždyť to není tak strašný gesto ne ?V jinejch sportech sem to už viděl ,když dal hráč např. gol nebo se mu něco povedlo.Tady byl nadal nasranej že nevyhrál na domácí půdě tak za to Berdychovi dal za uši.Je mi jasný ,že to může vypadat jako kdyby se posmíval ale to není tenhle případ.
Reagovat
dabelsobul
Presne tak, nevim co v tom Nadal a Spanele videli za spatne gesto... Naopak, v tenise, obzvlast pokud to neni Davis Cup nebo Fed Cup, se rozhodne neslusi rozhodit jednoho z hracu v dulezitych momentech tleskanim a jinym ruchem... Berdych to udelal dobre. Snad dnes Rafu zase porazi, bude to souboj na ostri noze :) Urcite si to na Galaxii nenecham ujit :)
Reagovat
smazaný uživatel
No....já doufám, že Rafa porazí Berdycha.....
Reagovat
smazaný uživatel
kokotko sportforum
Reagovat
smazaný uživatel
Vidím, že máš úroven......
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist