VIDEO: Berdych v Show Jana Krause

19. 12. 2019, 09:05
Video dne 17
Tomáš Berdych se po ukončení kariéry stal žádaným 'zbožím' pro různé pořady a rozhovory. Včera byl bývalý čtvrtý tenista světa hostem v Show Jana Krause, ve které mluvil o tom, zda nelituje, v jaké době hrál, o nepříjemných antidopingových kontrolách či vzpomínkách na Davis Cup.
Profily hráčů
Tomáš Berdych

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

17
Přidat komentář
Frick
tam by Anička Slováčková. Je to docela mrazivé tam vidět 23 letou holku s hlavou jak fantomas. (byť důvodem k této podobě může být i alopecie - tedy nemoc, kdy se tělo zblázní a začne se chovat nepřátelsky k vlastním chlupům, vlasům a obočí).

Snad to zvládne.
Reagovat
Krisboy
Pokud si dobře vzpomínám, Tomáš už jednou u Krase byl, ne? Spolu s Radkem po vítězství v DC tuším...

Jinak Kraus už těch dárků musí mít plnou půdu, sklep i kůlnu. By mě zajímalo, co s tím dělá :)
Reagovat
paddy
Chudák holky z WTA, ty nemají na výběr :)

https://sport.aktualne.cz/tenis/tu-ruku-drz-takhle-a-uder-boxerska-legenda-tyson-u-pytle-vyu/r~93f4dad6223f11ea9b40ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=sportbox&utm_content=default&utm_term=position-0&utm_campaign=Sport
Reagovat
Krisboy
Trapné :(

Tyson na tom musí bejt hodně špatně, když se musí takhle zviditelňovat a tý megeře lízt do prdele :(
Reagovat
FulnekUltras
Bachyně by se skvěle vyjímala vedle Halíka a Hutky na Letné. To by se ale Soros musel pořádně hecnout...

https://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
Reagovat
Patik
Ja som vám doniesol raketu..lebo už ju nebudem potrebovať (ale doma mám ďalších desať)..
Reagovat
ttopi
Berdych mluvil moc hezky. Ta debata o dopingových kontrolách byla dost zajímavá. CCa 2x měsíčně, přičemž hráč musí na KAŽDÝ den nahlásit určitou hodinu a kde bude k zastižení (na dovolené, kdekoliv) a může očekávat. Samotný odběr moči pak probíhá tak, že kontrolor mu doslova stojí u šulína.
Reagovat
turista
Tak to je nechutná buzerace.
Reagovat
turista
A stojí to příšerné peníze, které pak např. chybějí na léčení onkologických pacientů.
Reagovat
blixa
Co to meleš ? To jsou přeci úplně jiné zdroje ! Nebo ty už máš vidinu celosvětového komunizmu ???!!! :D :D
Reagovat
turista
Peníze tam tečou zčásti z MOV, zčásti z grantů a dotací ministerstev financí jednotlivých zemí. Jakýkoliv stát má vždycky možnost peníze posílající na boj s dopingem přesměrovat jinam buď na MŠMT pro místní rozvoj sportu v zemi nebo na MZD třeba na ten boj proti onkologickým onemocněním. Rusáci už zastavili toky peněz do WADA po vyloučení Ruska ze světových soutěží na 4 roky čemuž se nedivím. Takže buď tak hodný a odpusť si své nepatřičné a neslušné invektivy.
Reagovat
blixa
Sorry, ale meleš kraviny. Příspěvky jsou definované a povinné, pokud chceš být součástí světového sportu. Ministerstvo financí, resp. stát může příspěvky na onkologii přesměrovat odkudkoliv, vyjma mandatorních výdajů. To, co si plácnul byla typická ultralevičácká demagogie !
Reagovat
turista
Příspěvky jsou povinné a nesmyslně vysoké, protože WADA je dá se říci dnes již obludná instituce se svoji byrokracií. Cíl zcela vymýtit jakýkoliv doping ve sportu je dubiózní a nebude ho nikdy dosaženo. A plýtvat penězi na neustálé testování lidí, kteří pouze občas marodí s klouby nebo s páteří, ale jinak klinicky zdravých je obecně vzato zhovadilost.
Reagovat
Fandina
A jak bys to chtěl udělat, aby byl sport čistý. Aby tam spolu nezávodili ti, kteří k výkonům používají cizí látky a ti, kteří to nedělají. Do sportu se dává hodně peněz není divu, že se požaduje, aby se tam nepodvádělo.
Reagovat
turista
To zařídit nejde. Mělo by se to zaměřit hlavně na boj s anabolickými steroidy, které můžou vyvolat i po mnoha letech od dopingu zhoubné nádory. Boj proti EPO a proti krevnímu dopingu je blbost. Jsou to látky, které si lidské tělo normálně produkuje. A obdobný efekt v organismu vyvolá i pořádné soustředění ve vysokohorských podmínkách, což zakázat nelze.
Reagovat
Fandina
Podle tebe je to blbost, podle mě je to snaha, aby se nedopovalo. A je to tak dobře. A pochopitelně, že to stojí peníze. Jako všechno na světě.
Reagovat
FulnekUltras
Dávno víme... ;-) Teprve teď Béda aspoň trochu poznává, co je vlastně ta svoboda. ;-)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist