VIDEO: Bertensová pobavila diváky

8. 12. 2016, 09:45
Video dne 7
Kiki Bertensová se chystala v exhibičním zápase v rámci IPTL servírovat. Nadhoz se však Nizozemce nepovedl a teprve těsně před dopadem míčku zpět do ruky si uvědomila, že dle pravidel IPTL musí být servis dokončen, jakmile si hráč míček nadhodí. Školácká chyba stála Bertensovou zápas, jelikož se jednalo o druhé podání proti mečbolu. Jak dopadl její pokus o podání se můžete podívat sami, 22. hráčka to nakonec vzala s humorem.
Profily hráčů

TenisPortal.cz, Ondřej Jirásek

Komentáře

7
Přidat komentář
marekv
Snad ani nemůže být zářnější ukázka, jaká je "koncentrace" hráčky na týhle taškařici...
Reagovat
Fandina
Spíš jde o to, že není zvyklá na tahle pravidla, když si to uvědomila v poslední chvíli.
Reagovat
kada.tom
Schwansteigerová dostala kanára :-D
Reagovat
smazaný uživatel
Aspoň se to nauč psát, Kadleci... Jinak jsem v IPTL viděl Anu jenom proti Bertens a ze zápasu proti Flipkens jsem si pouštěl sestřih. Bylo vidět, že jí ještě chybí herní praxe, i když tam taky měla nějaké dobré momenty. Otázkou je, jakou mají tyhle zápasy vypovídací hodnotu. Když Ana proti Bertens vede 40-30, následně si tým soupeřky vezme "Power Point", Bertens tu výměnu vyhraje a má celý gem. To by se v normálním zápase nestalo... Je ale fakt, že 0:6 proti Naře bych nečekal, když s ní Ana v předchozích dvou vzájemných zápasech neměla větší problém. Ale lepší dostat kanára teď než v ostrém zápase...
Reagovat
George_Renel
Vždyť jí polichotil, z prasátka udělat lanuť. ;-)
Reagovat
smazaný uživatel
To asi nebyl záměr, spíš je Kadlec fotbalový analfabet. :D Jinak jsem se dozvěděl, že Anu za stavu 0:3 vystřídala Martina Hingis (nevím, na jak dlouho). Takže tolik asi k tomu kanáru...
Reagovat
George_Renel
Já to nesleduju, ale ta chyba, to neslo nechat ladem.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist