VIDEO: Bojovník Fognini

22. 7. 2013, 18:46
Video dne 3
Šestadvacetiletý Ital Fabio Fognini má životní formu. Na německých antukách ve Stuttgartu a Hamburku získal během uplynulých dvou týdnů své dva první tituly na okruhu ATP a ve světovém žebříčku se posunul už do Top 20. Jeho hru zdobí nejen dobrá technika úderů, ale především velká bojovnost. Jako v jedné z výměn včerejšího finále proti Argentinci Delbonisovi.
Fabio Fognini

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
... měl z prdele kliku ...
Reagovat
ArcusII
Tak je pravda že Fognini se umí skvěle bránit, ale v této výměně si bod prohrál Delbonis. První situace kdy si Fogniniho vyhnal forehandem úplně ven z kurtu a místo následného kraťasu zvolil opět úder k základní čáře?! proč?

A druhá jasná situace pro Delbonise ten smeč na stranu kde stojí Fognini taky špatná volba. Jinak mi bylo Delbonise moc líto, že nezvládnul tiebreak, kde měl k vítěztví opravdu malej kousek. Oba jsou to skvělý hráči a podle mě oba v současné době hrají lépe než Federer...
Reagovat
smazaný uživatel
je videt ze del bonis je jeste jatro :-))) ale fogninimu fandim ...
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist