VIDEO: Další tenisový kadeřník. Vlasy na kurtu si stříhal i Kozlov

10. 11. 2016, 08:45
Video dne 2
Střihání vlasů během zápasu se mezi tenisty začíná stávat běžnou záležitostí. Před dvěma týdny na Turnaji mistryň v Singapuru si svůj cop zkrátila Ruska Světlana Kuzněcovová, v úterý na challengeru v americkém Knoxville se pro drobnou úpravu účesu rozhodl osmnáctiletý americký talent Stefan Kozlov. Oba 'kadeřníci' pak své zápasy vyhráli.
Profily hráčů
Stefan Kozlov

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Stefana bych na TP radeji videla kvuli hre a vysledkum, ale vlasy nakonec pro zacatek taky dobry.. :-) Striha nahodou s citem, Kuzna byla mnohem nekompromisnejsi, uplne mi z ni zatrnulo. A tyhle salonni upravy nejsou vubec zadna novinka, viz Boris na Wimbledonu, tusim, Kozoroh vi presne kde a urco i rok. Mimochodem, ja zas umim udelat sponkama ze sojky chocholouse.. :-)
Reagovat
gigin
To by ti aj mohlo slušet.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist