VIDEO: Davyděnko dostává varování

17. 11. 2008, 10:13
Video dne 7
Na právě odehraném Turnaji mistrů se Nikolaj Davyděnko dostal až do finále. Jeho bojovnost ničím nepřipomínala matný výkon, kvůli kterému si loni v Petrohradu vysloužil od rozhodčího napomenutí za malé nasazení... (pozn.: Davyděnkovu konverzaci s rozhodčím si můžete poslechnout od času 3:30)
Rozčilený Nikolaj Davyděnko

Komentáře

7
Přidat komentář
smazaný uživatel
Asi bych se zastal Davydenka, ja muze rozhodci vedet, jestli hraje naplno nebo ne, znam to z vlastni zkusenosti, nekdy to proste ikdyz se snazite sebevi nejde, a kdyz mam takovej zapas, a kdyby mi rekl rozhodci ze se malo snazim tak bych mu asi rozbil hubu !
Reagovat
smazaný uživatel
Zápas jsem neviděl, nemůžu posoudit, ale rozhodčimu se zdálo, že Davyděnkův výkon se třetím setu až podezřele zhoršil, aniž by měl nějaký zdravotní problém. Nevím, jestli rozhodl správně..to je hrozně ošemetný. Podle mě se rozhodčí nechal ovlivnit tou horší pověstí Davyděnka a měl pocit, že v tom je něco nekalého. Ale třeba to Koljovi jen přestalo jít, nebo se mu už nechtělo hrát.. to by museli rozhodčí napomínat Safina docela dost často v poslední době :-)..nebo teď Djokoviče za vypuštění třetího setu v Šanghaji proti Tsongovi.
Reagovat
kranyz
no tak ja bych k tomu rekl asi tolik: tomu rozhodcimu se vubec nedivim videl jsem taky jeden zapas z toho davydenkova podezreleho utkani a to bejt na tribune tak mu tu hubu snad rozbiju. fakt se nesnazil a prohral uplne umyslne za tim si stojim byla to sama dvojchyba a vyhozeny mice pomalu az do hlediste taky v tom zapase ho rozhodci napominal i lidi na nej buceli a nadavali a to jeho trapny povzbuzovani a zatinani pesti za stavu 2-6, 1-5 a 15-30 na to nezapomenu :D normalne se skoro vubec nepovzbuzuje a ted jeste delal saskarnu pro lidi :-) byl fakt smesnej a kdyz si vzpomenu na ten zapas tak i tenhle musel bejt asi dost podobnej proto si myslim ze rozhodci asi postupoval spravne. hold to kolja neumi dostaecne maskovat :-)
Reagovat
kranyz
oprava: nema bejt utkani ale obdobi :-)))
Reagovat
smazaný uživatel
Ještě umět rusky a možná bych rozumněl.
Reagovat
smazaný uživatel
oni ale mluvi anglicky...
Reagovat
carolyn
Ale až od času 3:30 :-D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist