VIDEO: Deset nejlepších výměn Wimbledonu

7. 7. 2011, 01:46
Video dne 12
Wimbledon s pořadovým číslem 125 nabídl spoustu zajímavých momentů. Níže uvedenému výběru dominují tři výměny ze semifinálového zápasu mezi Francouzem Tsongou a Novakem Djokovičem.
Jo-Wilfried Tsonga

TenisPortal.cz, YouTube, Adam Bárta

Komentáře

12
Přidat komentář
Vojtiik
Bahrami je neuveritelny frajer:)
Reagovat
smazaný uživatel
Souhlas!!! Bahrami je skvělej !!!!
Reagovat
Pe3k
Jediná výměna co tam neměla co dělat byla ta s Nadalem. Těchle míčů zahraje Federer za sezonu tak 100 a nikdo ani nemukne. Jinak zápas Djokovic Tsonga sem si hodně užil.
Reagovat
Matti
njn, jenže zrovna ve Wimbledonu bohužel ne.
Reagovat
smazaný uživatel
Ať si říká kdo chce, co chce, zápas Djoko a Tso byl velký zážitek, nejsem fanda Djokoviče, ale musím uznat, že letos je 100% jednička, to je jasný, na to nemusí být člověk machr přes tenis!!!
Reagovat
smazaný uživatel
Já ti nevím, mi přišel Tsonga v 2. a většinu třetího setu celkem marný, dělal moc chyb. Pak se ale rozehrál a přišly ty krásné výměny.
Reagovat
smazaný uživatel
Pěkné ale nemusí být všechno top spojováno jen z Djokovičem. Dospěli jsme sice v žebříčku ke změně, ale i tak doufám, že by se mohlo taky změnit něco jiného než body. Djokovič je sice dobrej a nyní i jednička, ale právě se nemusíme tvářit, že tenis dělá vždy mužská popř ženská jednička.
Reagovat
smazaný uživatel
co se divíš jak řekla Dijááána Djokopič tak teďka bude všechno už jen Novak a Novak a Novak :-DDD...
Reagovat
smazaný uživatel
ja na tom take nevidim nic spatneho, mam letosni zapas roku rovnez spojeny s Nolem: SF s Fedexem na FO :-)
Reagovat
misoSK
ano, ale tie vymeny boli naprosto skvele, a nemohli tam chybat
Reagovat
VlS
Nemyslím si, že je tu nějaký totální maniakální obdivovatel Noleho (ta skupina teď asi bohužel vznikne) ale řekni mi, kterej zápas se ti letos divácky líbil víc? Po pravdě si tu akrobacii a jemnou ruku spojuji víc s JWT než s Nolem.
Reagovat
VlS
Parádní výběr, znovu jsem si oživil zápas JWT-Nole - asi nejhezčí zápas roku.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist