VIDEO: Dimitrovova účelná rybička

16. 4. 2013, 20:51
Video dne 3
Netradiční údery v podání Grigora Dimitrova už nejsou ničím neobvyklým. Jednou míček zahraje v sedě, pak zase zázračným halfvolejem, a jindy mu pomůže šťastný odraz pásky. Dnes v Monte Carlu pro změnu předvedl skvělou rybičku, kterou si vybojoval fiftýn proti Tipsarevičovi.
Grigor Dimitrov



Pro připomenutí další Dimitrovovy zajímavé údery:




Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
smazaný uživatel
a co tohle vy tenisový bastardi :-)

http://www.youtube.com/watch?v=O4PON7YKHbc
Reagovat
LuA_luA
Grisha je fakt talentovaný chalanisko,treba ešte hlavu usmerniť a smelo má na Top10
Reagovat
J.M.
Možná se Grigor nezapíše do historie počtem týdnů strávených na pozici č. 1 nebo počtem GS titulů, ale má našlápnuto, aby se stal známý jako nejnotoričtější přispěvatel do takovýchto video highlightů. V tomto je opravdu unikátní a odlišitelný od uniformní masy čím dál stejnějších hráčů. Zaplaťpánbůh aspoň za to, ale velké výsledky by mě už u něj potěšily víc než dalších sto takovýchto záběrů.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist