VIDEO: Djokovič a jeho nová zbraň. Vyhrát ji můžete i vy

27. 11. 2012, 19:22
Video dne 22
Novak Djokovič před novou sezonou testuje novou 'zbraň', se kterou se představí poprvé na Australian Open, a společnost Head se toho rozhodla využít v zajímavý marketingový tah. I vy totiž máte šanci získat jednu z 50 raket a otestovat ji dříve, než se dostane na trh. Více informací najdete na webu head.cz a přihlásit se do soutěže můžete zde.
Novak Djokovič

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

22
Přidat komentář
smazaný uživatel
Prijde mi ze v tom videu jak prorazi podanim tu stenu, ze to je fake..nebo je to realnej zaber z kamery? vypada to tak, ale nevim no...
Reagovat
gigin
Chcu to. Musím to mět. Chybí mi tu Vlček, pes, Oskar, Heather a jiní pacienti :((
Reagovat
smazaný uživatel
A že v každej diskusii na Federera útočím, pozri si príspevok úplne navrchu. Tvoj problém je, že nevidíš..Lebo nechceš vidieť..
Reagovat
smazaný uživatel
Ako reakcia nižšie.
Reagovat
spaniel
Jedna vlastovka jaro nedela. Ja Nadala nemam rad, ale taky jsem x krat napsal, v cem jej uznavam. Coz jsem mimochodem u tebe a RF nikdy nezaznamenal...
Reagovat
smazaný uživatel
Musím sa priznať, že Rogerove video sa mi páčilo viac. Hoci paradoxne, práve HEAD má snáď zo všetkých značiek najlepšiu komunikáciu.

Tu mi vadí ako Nole vystúpi z auta v džogingu medzi chlapmi v oblekoch. TO vyzerá fakt dosť neuveriteľne..Ale uznávam, tie handry na sebe mať musí. Sú totiž značkové ;)
Reagovat
Gracias_Mendoza
Co čekat od Head a Novaka? Jedině komedii jako obvykle :-)
Reagovat
seshitec
dobrej spot, rychlý vtipný
Reagovat
smazaný uživatel
No treba Federerovi reklamy zrovna vazne taky nejsou. Ta s tou brazilii je tez joke, nebo jeho propagovani Wilsonu na pohovce ... Nadalova reklama s tim pokerem taky zrovna vazne nepusobi. Ono takhle. Muze bejt reklama vubec dobra? To jsou opravdu jen vyjimky. Tezko muzete udelat neco uzasneho, co se bude podobat filmu kdyz se stejne jedna jen o blbe prodavani produktu, to nikdy nebude uzasny.
Reagovat
spaniel
Ja myslim, ze hosi delaji dobre reklamy. Urcite lepsi nez http://www.youtube.com/watch?v=z-g_TNQtpZU :D Skoda jen toho Rafy a Pokerstars, nejdou k sobe, myslim, ze nezvladne ani zolika.
Reagovat
Fandina
Nevyjadřuji se teď k reklamě, ale v knihe Rafa Můj příběh se píše, že s rodinou karty hrají a dokonce je to dáváno v souvislosti s jeho posedlostí soutěžit a vyhrávat, tak třeba proto ten poker ... úsměv
Reagovat
smazaný uživatel
Spaniel tu knihu dokonca cital, ale kto chce psa bit, palicu si najde..
Reagovat
spaniel
Nic ve zlem, ale je rozdil hrat karty doma s mamkou a je jine hrat poker o penize. Vsadim boty ze zna max zakladni pravidla... Pro nej musel byt zahul uz jen naucit se zahlasit anglicky all in.
Reagovat
spaniel
A forehande, ty si radeji komentaru o palici zdr...kazda diskuse pod clankem k Federerovi je dukazem, ze ty tu palici ani nemusis hledat, ty ji mas porad u sebe. Ty s ni snad i spavas.
Reagovat
Pe3k
Palec nahoru.
Reagovat
smazaný uživatel
Na základe čoho si myslíš, že Rafa nehrá poker a nepozná jeho pravidlá, či samotné čaro?..Som zvedavý na nejaký racionálny argument..Lebo toto sú len tvoje subjektívne dedukcie odvodené od bloku, ktorý k Nadalovi chováš. S tým záhulom a all in, to je fakt úroveň hodná 24 a jeho švajčiarskeho prasaťa..Môžete si podať ruky.
Reagovat
spaniel
Ze neumi hrat poker vyvozuji z toho, ze to vyzaduje roky studia a vysokou znalost matematiky a psychologie. Neumi si oredstavit, ze by mel profesionalni tenista dostatek casu, aby to zvladl. Dalsi vec je, ze na rozdil od par hercu a sportovcu, kteri poker profesionalne hraji, Rafa ne. Je proste jen tvari PS. Vsadim co chces, ze jeho znalosti pokru jsou minimalni.

S tou anglictinou ti snad nemusim nic dokazovat, ne? Pokud jo, jdi na youtube.com, zadej Nadal interview a klikni na kterykoliv odkaz :D
Reagovat
smazaný uživatel
Nikto nehovorí, že je Rafa profesionálnym hráčom pokru. Len je hlúposť vyvracať na základe predsudkov, že nemôže mať pre túto hru vášeň. Samozrejme, že to je o matematike a pravdepodobnosti. Na to aby si to však pochopil určite nepotrebuješ roky, tie situácia sa stále dokola opakujú. Ja som bol pre poker sám zapálený, rozumel som mu a žiadny diplom som nepotreboval. Takže to tak zbytočne nedramatizuj.

+ Rafa je Španiel. Pusti si na youtube hocijakého Španiela hovoriaceho anglicky a 90% z nich hovorí podobnou angličtinou..Alebo si rovno pusti na youtube hádzanie fľašiek tenistami ;)
Reagovat
spaniel
Zapaleny jsi mohl byt...ale jestli myslis ze to zvladnes za mesice, jsi na omylu. Vis treba ze zatim se ani nepovedlo udelat soft, ktery by vyhraval? Narozdil treba od sachu? A vim o cem mluvim, znam profesionalniho sachistu, ktery aby si prilepsil, zacal hrat poker. Ale to je nakonec jedno, umi, neumi, je proste jen jejich tvari a me to prekvapilo, protoze si mohli vybrat nekoho, kdo si skutecne obcas zahraje velky turnaj. Ale asi chteli zpopularizovat poker v spenslky mluvich zemich.

Ja nemluvil o akcentu :) Je mne jasne, ze spanelstina je svetovy jazyk a nejsou moc motivovani ucit se jazyky jine, ale v jeho postaveni by mel mit uplne jinou anglictinu. I kdyz jiste zlepseni se mu uprit neda. Je to celkove asi zpusobene tim, ze je zabedneny na tom ostrove, obklopeny samymi Spanely a proste malo procvicuje.

Hazeni flasek me asi nesokolovalo jak tebe. Jini hazou dokonce raketami nebo rozkopavaji bannery, takze mne to dojde hodne slabe. I proti narazeni do souperu napr...
Reagovat
Fandina
Nevím, ale asi před rokem nebo dvěma někde běžela pokertour a kolikrát tam byli lidi ze šoubiznisu a třeba opravdu hráli prvně a někteří došli dost daleko. Ale zaznamenala jsem to tak jedním okem. Takže bych i docela věřila tomu, že nějak tak by mohl třeba absolvovat toto i Rafa. Jinak samozřejmě profík je něco jiného ... úsměv
Reagovat
tito
V případě jazykových znalostí výše zmíněných to není o žádné genialitě, ale o geografii původu,školství a příbuznosti anglosaských jazyků. To je to samé, jako kdybychom se my posmívali Němcům, že neumí rusky či slovensky(česky) jako my..:-). Koneckonců který hráč nešpanělského původu mluví tímto jazykem, byť rodilých mluvčích má španělština podobně jako angličtina ( 420 vs 430 ml)? A mimochodem si nemyslím, že by Roger uměl hrát fotbal :-) Ale to pochopitelně s PR nesouvisí stejně jako Rafovo znalosti pokeru.
Reagovat
spaniel
To s jazykama jsem nepochopil. Prirovnavas cestinu k anglictine? Anglicky by rozhodne umet mel. Hlavne po tech letech kdy musel davat jeden rozhovor za druhym.

A ze Federer neumi hrat fotbal? Moc o nem nevis. Hraval fotbal, dokud se nerozhodl pro tenis. Myslim ze top 3 jsou vsichni hodne dobri ve fotbale.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist