VIDEO: Djokovič dává wimbledonskou trofej své první trenérce

30. 11. 2011, 14:22
Video dne 3
Čas na setkání po více než čtyřech letech si našel Novak Djokovič, který po návratu z Londýna navštívil v Bělehradu svoji první trenérku Jelenu Genčičovou. Té pak předal svůj pohár z Wimbledonu, kde letos triumfoval.
Jelena Genčičová a Novak Djokovič

Právě Jelena Genčičová v Djokovičovi objevila talent, díky kterému se ze srbského tenisty letos stala světová jednička. "Bylo mu osm, když si ho všimla Jelena Genčičová. Jindy zdrženlivá (Genčičová) tentokrát řekla jen: 'Takový talent jsem neviděla od Moniky Selešové'," uvádí Djokovič na svých oficiálních stránkách.

pva, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
gigin
Ta historka je fanouškům už dobře známa. Líčí ji trenérka Jelena Genčičová: "Nikdy nezapomenu na chvíli, kdy do mého kempu přišel čtyřletý chlapec s úhledně zabaleným bagem jako na profesionální trénink. Řekl, že si to tak pěkně připravil pro sebe. Když jsem se ho zeptala, čím chce být, až vyroste, odpověděl bez váhání - světovou jedničkou."
Reagovat
smazaný uživatel
Jo, jasně, akorát si to pleteš s Jimmym Connorsem, gigine:-)
Reagovat
gigin
http://sport.idnes.cz/vyrustal-ve-valce-parodoval-ostatni-tenisty-ted-je-djokovic-jednicka-125-/tenis.aspx?c=A110705_105039_tenis_bem
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist