VIDEO: Djokovič trefil 4 esa během 46 sekund

29. 6. 2021, 09:30
Video dne 28
Nejlepší tenista současnosti Novak Djokovič včera vykročil za rekordním 20. grandslamovým titulem prohraným setem. Pak ale domácího Jacka Drapera jasně přehrál a úspěšně zahájil cestu za 6. wimbledonským triumfem. Třetí set ukončil stylově, když během 46 sekund nasázel 4 esa v řadě.
Profily hráčů

V posledních letech získali game díky čtyřem esům po sobě také Daniil Medveděv, Petra Kvitová, Gaël Monfils, Gilles Müller, Tomáš Berdych, Roger Federer či Serena Williamsová.

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

28
Přidat komentář
Mayo
GOAT
Reagovat
spaniel
Kdyby to bylo 5:5, tak 49 vterin dribluje pred prvnim.
Reagovat
woody
Jako Novakův fanoušek musím uznat,že ten gem přišel za stavu, kdy to Draper zabalil a už nebojoval ve třetím setu. Ale hezký "Federerovský" gem.
Reagovat
paddy
Už neví, jak by na sebe upozornil smile
Reagovat
Pe3k
Podle mě ten servis zlepšil ještě před příchodem Gorana. Pamatám si, jak při finále Wimbledonu 2014, 2015 jsem si říkal, jak je možné, že Novak trefuje tolik es.
Reagovat
Stan_Borowitz
Na servisu se Novak neuvěřitelně zlepšil. Z Dvojchyboviče je dnes Esovič.
Reagovat
Patik
Servis pomôže..ale tie voleje a hra nad hlavou..v porovnaní s jeho rivalmi..Federer Nadal to je zocelená istota..to je zápästie švih razancia na sieti nekompromisné voleje..a Nole to je katastrofa tam by mal Goran zasiahnuť..niekedy mám pocit že by som ja zahral kvalitnejší volej s mojou starou pro kennexkou..
Reagovat
gigin
Akorát že Býček chodí na sako si akorát tak potřást rukou na koncu.
Reagovat
Patik
no on tam chodí väčšinou na istotu keď už vie že fiftín pôjde jemu..alebo keď si ho tam súper pritiahne dropšotom.
Reagovat
Kozoroh
No1e je, co se týče volejů, nekonzistentní - dovede skvěle zahrát těžký volej, ale pokazit snadný. A u smečí je to tak, že kvůli kontaktním čočkám nevidí ideálně na míč, proto jich tolik v minulosti zkazil.
Reagovat
EllNino
Čočky nosí kdekdo ... Štěpec například ... tohle není o čočkách, to je prostě o citu pro míč, který Novak moc nemá ...ale zase má jiné přednosti
Reagovat
woody
jj. nejlepší, kdyź nějakej nemíč řekne o 19 GS majstrovi,že nemá cit pro míč. To mé vždycky zahŕeje.
Reagovat
gigin
Nemá. Je to poleno. Sorry jako. Jako asi trochu má, ale na světvou No1 je to směšné. Jak píše EllNino, má ovšem jiné přednosti.
Reagovat
Pe3k
k vůli čočkám smile
Reagovat
gigin
Tož to ani nekomentuju raději.
Reagovat
EllNino
ale notak ... zrovna já, kterýmu je big jedno a všchny tři uznávám :D
Reagovat
turista
Škoda mluvit. Na síti při volejích je nekonzistentní to ano. Ale ta jeho neuvěřitelná obrana od BL by byla bez kloudného citu pro míč neproveditelná.
Reagovat
Patik
neni cit ako cit..má cit nato aby posielal údery s dobrou dĺžkou od základnej ku základnej čiare..to má vycibrené..ale nemá cit nato tlmiť údery na sieti na krátku vzdialenosť..nemá to v rukách častokrát akoby ten cit chcel vyjadriť celým svojím telom lebo to nevie presunúť do ruky..Federer sa postaví na sieť ako skala a pracuje len ruka a zápästie..Djokovič poskakuje ako baletka aj to ten volej nemá takú kvalitu..je to skrátka o cite ktorý mu chýba ale len na sieti..nie od BL..
Reagovat
turista
Souhlasím. Djokovič je na té síti nekonzistentní a necítí se tam dobře. Nejen Federer ale i Nadal ho v šikovnosti na síti strčí do kapsy což Novaka limituje. Ještěže si umí dobře pomoci podáním, což mu umožňuje získat hodně přímých bodů z podání a často mu pomohou i esa. Nemusí tak spoléhat jen na body z výměn.
Reagovat
dappe
Naopak je naprosto konzistentní, u každého vypadá jak dřevák.
Reagovat
Patik
Co? To nemyslíš vážne s tými šošovkami smile
Reagovat
turista
Smeče zlepšil proti dřívější době.
Reagovat
Patik
ale backhandove smeče za hlavou nevie dať poriadne kladivo kde lopta preskočí súpera..vždy sú to len slajzované slabšie smeče..no čo..jednoducho je to kvalitný baseliner voleje nikdy nepotreboval všetko si vždy uhral od základnej..
Reagovat
smazaný uživatel
Smeče zlepšil proti dřívější době.
Reagovat
vladka
super tenista, ale nepříjemnej - na kurtu - jako člověk
Reagovat
blixa
Novak Esovič ! smilesmile
Reagovat
Vlk-v-trave
To je vetsi sok, nez prohra Petry v 1. kole.
Reagovat
Kozoroh
smilesmile

Je vidět, že Goran odvádí skvělou práci. smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist