VIDEO: Exhibiční show v Adelaide

15. 1. 2010, 13:25
Video dne 0
V minulých dnech s v Adelaide uskutečnil druhý ročník exhibice World Tennis Challenge, na které se utkaly čtyři týmy složené z aktivního hráče a legendy. Svými kousky diváky bavili Mansour Bahramí, Henri Leconte, Pat Cash, ale formu před Australian Open dolaďoval i Radek Štěpánek.
Henri Leconte

Každý duel se skládal z dvouhry dvou aktivních hráčů, dvouhry legend a závěrečné společně čtyřhry.

Za mezinárodní tým nastoupil Radek Štěpánek s partnerem Patrickem Rafterem. Na divokou kartu jim pomáhal ještě Mansour Bahrami. Austrálii reprezentoval Tomič s Cashem, za tým USA bojoval Ginepri s McEnroeem a výběr Francie hrál ve složení Simon a Leconte.

Český tenista v singlu smetl Simona i Ginepriho, pouze s Tomičem padl ve třech setech. Všechny zápasy vyhráli domácí Australané, cílem turnaje však byla především show.

Podívejte se na sprchu exhibičních kousků:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

0
Přidat komentář
Zatím nebyly přidány žádné komentáře.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist