VIDEO: Fanoušci sdílí úspěchy a radost Gauffové

7. 7. 2019, 15:00
Video dne 36
Příběhy přitahují pozornost. A když teprve patnáctiletá Coco Gauffová postoupila už do osmifinále Wimbledonu, zdá se to být jako pohádka. A lidé pohádky milují. I proto velká část fanoušků stojí během zápasů na straně mladičké Američanky a povzbuzuje ji. Podívejte se, jaká byla radost po výhře Gauffové ve třetím kole v publiku, kolem stadionu u velkoplošné obrazovky, v restauracích i domácnostech. Gauffová si pak mohla na sociálních sítích pročítat gratulace od slavných krajanů: bývalé první dámy Spojených států amerických Michelle Obamové, herce Samuela L. Jacksona či bývalého hvězdného basketbalisty Earvina 'Magica' Johnsona.
Profily hráčů
Coco Gauffová

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

36
Přidat komentář
FulnekUltras
na úrovni Milionu chvilek pro diktaturu - nic víc.
Reagovat
EllNino
Ti nedala stará, že tu celej den trousis?
Reagovat
FulnekUltras
;-))) snad přespříští týden by se už něco mohlo ujmout... ;-)
Reagovat
ipko
ktovie, či už má menštruáciu..
Reagovat
FulnekUltras
u těchto etnik zvláště holky vyspívají hodně brzy - ledaža by ji Muratogluova konstrukční kancelář periodu narušila
Reagovat
Fandina
Trapné, jako vždycky.
Reagovat
FulnekUltras
co říkáš na tohle?

https://www.televizeseznam.cz/video/kultura-9242/vzkaz-petra-ctvrtnicka-do-karlovych-varu-63937406?dop_ab=12&dop_source_zone_id=1&dop_req_id=rNbaFddQALU-201907071840&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=boxik&utm_campaing=_var
Reagovat
FulnekUltras
za mě ideální vzkaz současným "lepšolidem" ;-)
Reagovat
Fandina
Jak říkám, máš koplex, normání člověk nevidí lepšolidi, vidí jen lidi.
Reagovat
FulnekUltras
Doufám, žes v poslední době nepodepisovala nějakou petici. ;-)
Reagovat
Fandina
I kdybych ji podpisovala, tak ti do toho nic není. Nejsme za komunistů, aby se bál člověk cokoli podepsat, aby nešel sedět.
Reagovat
FulnekUltras
Mě Ti nějaké takové papíry a případně i podpisy na nich celoživotně moc neberou.
Reagovat
Fandina
Zak jsem psala, za komunistů jsem se bála, teď je to fuk. Ať si každý podepisuje, jak to cíti.
Reagovat
smazaný uživatel
Nazval si to pekne, diplomaticky.

Ludia ciernej pleti naozaj dospievaju rychlejsie, hlavne co sa týka toho fyzična. FAA tiez vyzerá omnoho starší nez 18, je uz fyzicky vyspelý, sestry W. prisli v 17-18 ako hotové hráčky s takým fyzickým fondom, ze im to mohla závidiet nejedna 25ročná.
Reagovat
Stan_Borowitz
Bacha, za takové řeči se dnes vyhazuje ze zaměstnání...

https://quillette.com/2019/05/02/cambridge-capitulates-to-the-mob-and-fires-a-young-scholar/

nebo tady česky

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/britanie-veda-skoly-univerzity-cambridge-rasy-iq-inteligence.A190702_104157_zahranicni_luka
Reagovat
Blondie
Přemýšlím, jaké musí mít člověk nastavení mysli, aby ho tohle vůbec napadlo a jaké k tomu má důvody.
Reagovat
rybicka
Rozsévačské touhy a potřeby :-)
Reagovat
VlS
Rozsévačské a rozrývačské je rozdíl
Reagovat
rybicka
Mám dlouhodobě "tu čest" být přítomna mnohým, opravdu mnohým rozhovorům mužských... Nebudu více specifikovat, netřeba zakládat na další zbytečné vlákno. Nicméně slovo jsem zvolila a napsala správně.
Reagovat
Stan_Borowitz
Jj, vystihla jsi TO naprosto přesně...
Reagovat
FulnekUltras
Ta dopravní značka před mou někdejší základkou pořád stojí. U zebry, po které už za Husáka o velkých přestávkách chodili 14-15tiletí osmáci-deváťáci do protějšího parčíku na "cvičné" cigárko, chlastačku nebo buchec do chrliča (komu se dřív spustí). A to byl ještě laskavý sociálizmus - neznali jsme drogy (Jennifer), rodiče nás nemohli zadlužit a už vůbec nikoho na pláccích nenapadlo, že by měl jít do ulic vyřvávat, kdo má být prezidentem nebo premiérem. Kapitálizmus je holt drsná realita - a každý tady musí bez ohledu na nějaké číselné "zákonné hranice" počítat s občasným nárazem, kór když se naučí řvát "kamán" a na rozdíl od většiny svých společensky vyloučených vrstevníků je od nejútlejšího mládí cíleně vypěstován pro komerční válku úplně jiných lidí o úplně jiné prachy.

Takže Simonko, nešetři šlechtěnou Belzebubku ani vteřinu !!!!!

Díky, stará Evropa.
Reagovat
blixa
Jdi s celým "laskavým socializmem" doprdlele, zkurvenej demente ! Ten byl tak "laskavej", že jsem ho přežil opravdu z posledních sil. Ale rasizmus máš v krvi, jako každej rudoch, i když se tím veřejně nechlubíte. Nebo je snad tvoje milovaná Simonka o něco menší "kapistalistka", než mladá Cori ?
Reagovat
FulnekUltras
tak prvnímu už se spustil... čertví jaký hlen
Reagovat
brixner
Blixa, koorva, co na tom, že někdo nemá rád černou? Já jí taky nemusím...A myslím, že Fulnek to napsal ještě docela kulantně, nejspíš pod dojmem nedobrých zkušeností a to je něco, co člověk opravdu hrozně těžko dokáže z hlavy vytěsnit. Prostě čti mezi řádky. Já bych Ti mohl vyprávět, co tihle "14-15 letí" dokáží v Rottu...Fulnekovy řádky jsou jen poukaz na jisté protěžování, nic víc, to bys už jako starej kokhot mohl vědět.
Reagovat
Fandina
On nepsal o tom, že nemá rád černou. On psal nesmysly o laskavém socialismu atd.. Buď to má v hlavně vykradené, nebo je to provokater. Copok to nevidíš.
Reagovat
FulnekUltras
Taky jsem tam mohl aspoň jeden ;-) hodit. RVHP podporovala řadu černošských zemí skutečně, nikoliv naoko a extrémně zištně jako to dnes předvádí pokrytecky "korektní" "Západ". Takže současné výlevy nenávisti proti sociálizmu jsou vskutku úsměvné a jenom dál potvrzují, který systém má k čirému fašismu neporovnatelně blíž.
Reagovat
Fandina
Podle mě to nemáš v hlavě v pořádku obecně. Psát o socialismu, že byl laskavý, to může jen blb.
Reagovat
FulnekUltras
Ve srovnání s tím, co přišlo potom, to pro většinu lidí u nás platí zcela nepochybně.
Reagovat
Fandina
Jak říkám, nemáš to v hlavě v pořádku.
Reagovat
annah
Prosím tě, proč na ty bláboly pořád reaguješ? Jediné, co se s tím dá dělat, je: ignorovat.
Reagovat
FulnekUltras
Dnes a denně se (nejen tady) nestačím divit, jaké "pozdvižení" mezi lidmi po 30 letech vytrvalé ideologické modromasáže vyvolává obyčejný pravdivý popis reality. ;-)))
Reagovat
Fransoas
Pravděpodobně nebudu daleko od toho,že mlaďounká Američanka půjde ve stopách obou Williams.Nasvědčuje tomu úplně všechno.V současné době se objevila pro Ameriku další modla.
Reagovat
VlS
Nedělej prognózy. Může a taky nemusí. Genie Bouchard byla po dosažení finále Wimblu taky pasovaná na budoucí královnu a kde je?
Reagovat
Andrew89
leží ve sprchách na US open s otřesem mozku... :D
Reagovat
Fransoas
Tady o žádnou Vaši prognózu nejde.Já jsem o žádné budoucnosti nepsal.Asi to čtete nepřesně.Toto je Vaše záležitost.
Reagovat
smazaný uživatel
VIS reagoval správně.
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist