VIDEO: Fanoušci toužící po podpisu spadli na Djokoviče

31. 12. 2012, 12:47
Video dne 2
Novak Djokovič si z Hopman Cupu mohl odvést kuriózní zranění. Po svém úvodním vystoupení na Hopman Cupu šel rozdat podpisy fanouškům, ti však byli po suvenýru světové jedničky tak dychtiví, že pod nimi povolil reklamní banner a několik diváků se tak na srbského tenistu sesypalo. Djokovič vypadal otřeseně, na tiskové konferenci ale ujistil, že je v pořádku.
Na Djokoviče popadali fanoušci

Novak Djokovič má na přelomu sezon naspěch. V sobotu odpoledne hrál finále exhibice v Abú Dhabí a dnes brzy ráno už v australském Perthu nastoupil k prvnímu utkání na Hopmn Cupu. Byl unavený, ale s Italem Andreasem Seppim si poradil a po utkání ani nezapomněl na fanoušky. 

Těm chtěl tradičně věnovat několik podpisů, diváci se k němu ale tlačili tolik, že na srbkého hráče spadli. Bariéra zasáhla Djokoviče do nohy a hvězdný tenista zůstal chvíli předkloněný a odkulhal do šaten.

Za chvíli se ale vrátil a s Ivanovičovou nastoupil k utkání ve smíšené čtyřhře.  

"Jsem v pohodě. Byl jsem jen trochu v šoku, ale hlavně jsem rád, že jsou v pořádku ty děti," komentoval Djokovič nešťastnou událost.

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz

Komentáře

2
Přidat komentář
smazaný uživatel
Ještěže se nikomu nic (vážnějšího) nestalo...blbé reklamní bannery, nic nevydržej:-/:-D
Reagovat
smazaný uživatel
Po prečítaní titulky som si myslel, že to bol Gigin, ale video ukázalo, že to nebol Gigin :)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist