VIDEO: Federer a Zverev bavili diváky během zápasu i po něm

5. 1. 2017, 16:51
Video dne 3
Roger Federer a Alexander Zverev včera na Hopman Cupu předvedli zřejmě nejlepší zápas letošního ročníku, když divákům nabídli maximální počet gamů, skvělé výměny i úsměvné momenty. A bavili i po zápase, když se během sledování duelu žen objevili na velkoplošné obrazovce v 'bongo cam'.
Profily hráčů
Roger Federer

Fanoušci v Perth Areně se během zápasů Hopman Cupu objevují na velkoplošné obrazovce a kolem sebe mají animaci se dvěma bubínky. Kameramani si v jednu chvíli našly i Rogera Federera a ten je svou reakcí rozhodně nezklamal. V minisouboji porazil Zvereva, když se mu to nepovedlo na kurtu.



V závěru prvního setu Zverev trefil eso, ale čárový rozhodčí zahlásil aut. Umpireový ho neopravil a německý mladík neprotestoval. V tom se ale do všeho vložil Federer, který Zverevovi napověděl: "Těsné, hodně těsné." Němec si tak nakonec vyžádal 'jestřábí oko' a to ukázalo dobrý míč.



Zápas vrcholil a Zverev za stavu 7-6 6-7 a 6-5 podával. V tom se z publika ozvalo "Dej nám ještě jeden tie-break!", načež německý tenista pohotově zareagoval: "A o co myslíš, že se tady snažím?!" A nakonec fanouškovo i své přání splnil.



Krátký sestřih zápasu, který Zverev vyhrál 7-6 6-7 7-6:

Luboš Zabloudil, TenisPortal.cz, YouTube

Komentáře

3
Přidat komentář
a.magerova
Reagovat
Stan_Borowitz
při tom bubnování chvíli vypadal, jako by ho kousla tarantule, nebo co...
Reagovat
Marduch
jj, ale je fajn vidět, že se umí odvázat, málokdy je v týhle poloze ambasador k vidění ;)
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist