VIDEO: Federer se trefuje do střešního okénka

26. 5. 2011, 18:20
Video dne 10
Roger Federer se na Facebooku pochlubil úsměvnou reklamní scénkou, v níž během pilování servisu žertuje se svým koučem. Švýcarský tenista z dálky posílá míčky do trenérova nového vozu Mercedes-Benz CLS, který tenisáky plní střešním okénkem.
Roger Federer trefuje střešní okénko

Luboš Zabloudil, YouTube

Komentáře

10
Přidat komentář
Frantz
kdyz to na kurtu nejde
Reagovat
smazaný uživatel
fake, ale to vi asi kazdy
Reagovat
Frantz
Dalsi trapne svycarovo video + dalsi trapne paranoidni slinty majora Borovicky...
Reagovat
Stan_Borowitz
tak hezky utíkej se vyčurat a spát, aby ti maminka nedala na zadek za to, že se pleteš do hovoru dospělým.
Reagovat
Stan_Borowitz
v duchu, v němž se píší články na tomto serveru. Federer (RF) říká: "Let me try that one". Tenisportal (TP) píše: "Federer sebevědomě prohlásil, že se trefí z každého úderu." RF říká: "Why don't you give it a try". TP píše: "Můžeš si to zkusit, řekl Federer svému kouči, ale stejně se netrefíš". RF říká: "OK, good try, I guess." TP píše: No, nic moc, ale buď v pohodě, tohle by nezvládl ani Nadal a Djokovič už vůbec ne." Tož tak asi...
Reagovat
smazaný uživatel
a co že by to nezvládl ani Djokovič ani Nadal...nikdo nekouká na to kdo trefí nějaký okno u auta, ale spíš jak mu to jde na kurtu :)
Reagovat
Stan_Borowitz
No vida. A už to žije vlastním životem. Kupodivu i pan Frantz pochopil, že se jedná o nadsázku, ale hned se našel zdatný náhradník. I když Frantzovi to nejspíš poradil starší brácha, co chodí už do osmičky.
Reagovat
a.magerova
:-)))
Ještě teď se směju, fakt moc dobrý :-)))
Reagovat
taffer
Dost dobrej komentář .. :-)
Reagovat
Mistr
Jo dobrý :D
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist