VIDEO: Federer v přestrojení dává lekci tenisu

19. 6. 2013, 11:03
Video dne 51
Nová reklama s Rogerem Federerem v hlavní roli se asi nezapíše do historie jako nejlepší, rozhodně je ale první, ve které švýcarská hvězda vystupuje s falešným knírem. A se soupeřem, který připomíná Philippa Kohlschreibera, ale není to Philipp Kohlschreiber.
Roger Federer

 

pva, YouTube

Komentáře

51
Přidat komentář
Stan_Borowitz
Já si myslím, že Roger už dostal letos lekcí dost, naposledy od Tsongy na Roland Garros. Tak snad se z nich poučil a na WB bude zase vyučovat on...
Reagovat
Stan_Borowitz
je Kohlschreiber, ne že ne. V tom je totiž celej vtip tý reklamy. Federer je namaskovanej tak, aby ho všichni poznali, zatímco Kohlschreiber tak, aby ho nikdo nepoznal...
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.bbc.co.uk/sport/0/tennis/22951678
Reagovat
Sonja
Knír v jiné barvě než vlasy... amatéři:-(
Reagovat
smazaný uživatel
http://www.youtube.com/watch?v=IFPHdXFOXC0

Ve Wimbledonu už se trénuje naplno :-)
Reagovat
smazaný uživatel
to nic nejni, nejlepsi reklama vsech dob s tenistama je tohle http://www.youtube.com/watch?v=InJzaIR3b7M to nemuze nikdo trumfnout :DDD
Reagovat
Stan_Borowitz
Tyjo, to je NAPROSTÁ BOMBA!!! Ještě že jsem se byl chvíli předtím, než jsem si to pustil, vyčurat.... GENIÁLNÍ!!! Takový reklamy uměj natočit jen Japonci, i když ani oni dnes možná už ne.
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. nevite nědko, co je toto za chlapa na tomhlenctom vobrásku? muj tata rikal taky, ze ho nezna. docela bych to porteboval vedět. dik
Reagovat
Roger_Federer
No, ja bych řek, že je to Borat, ale nejsem si jistej..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Super Mario :-))
Reagovat
smazaný uživatel
ahoj. tak dekuju,tosem nevedel. ale nevim porad, za co tenhlencten Botar hraje. dik
Reagovat
smazaný uživatel
Asi nejaky nevyznamny hrač v eře Štěpanka.
Reagovat
smazaný uživatel
Nebude trvať dlho a Roger sám jednu lekciu dostane :)
Reagovat
smazaný uživatel
od tebe?
Reagovat
smazaný uživatel
Forehandov komplex asi s horúčavami rastie.
Reagovat
smazaný uživatel
Ako na zavolanie..hihi, na teba fakt stačí málo..:)
Reagovat
Roger_Federer
Nekdy mam pocit, že maš nejaky komplex z RF...no ikdyž vlastne proč ne, tenis nikdy lepe hrat nebudeš, ani mu nebudeš rozumet,( to nikdo ješte dlouho), penez nikdy vživote nevydelaš ani co on za rok..tak znamej ,uznavanej a oblibenej po celem svete taky nebudeš.. Takže maš pravo citit se vedle neho pod psa..
Možna by si to chtelo, vybirat realne vzory a cile..:)
Reagovat
smazaný uživatel
Chlapci, vy ste ozaj jednoduchí, bez stipky nadhladu....Stáčí jeden vtípek na Rogerovu adresu, a už mi zobete z ruky :)

Ved sa uvolnite, to sa vás tak bytostne dotýka, že hned takto prskáte?..Veď, ak by som mal byť rovnako vzpurný za každú vašu Rafovu narážku, tak nemám nič iné na práci..Porozmyslajte o tom..
Reagovat
Roger_Federer
a ja si zrovna řikal, že me jeblo z toho horka tady..
Reagovat
smazaný uživatel
forhende fandim ti. to je tak uzasnoucke, jak tady jakoze skolis druhe co do absence nadhledu pomerne trapnyma komentama a nasledne je kastujes/skatulkujes,
ale jen do chvile, nez se ukaze ze tenhle pokus o demonstraci vlastniho odstupu je jen pozou.
to kdyz prichazi na scenu tvuj oblibenec rafael a ty pak u prozivani jeho zapasu v komentarich vypadas jako male pokakane alibisticke detatko, ktere nejen, ze nadhled pochopitelne samo zadny nema, ale jeste se to evidentne dmouci se kokinko v nohavici snazi zatlacit zpatky.
porozmyslaj o tom..
Reagovat
Pe3k
:D

Palec hore!
Reagovat
smazaný uživatel
A čekals snad něco jiného? :D
Reagovat
smazaný uživatel
Já se vždycky zase bavím, když Nadal udělá poprvé po třech hodinách konečně nějaký opravdu výstavní úder a Forehand začne všechny na zdejším portále ujišťovat informací, kdo že je nejlepší hráč historie. Jakoby tomu sám nevěřil a musel si to neustále sugerovat :))
Reagovat
Matti
O tom vsugerovávání a ujišťování se o jedničce, ses trochu spletl. Tohle zaznívá v drtivé většině případu z ,, tvého ,, tábora.
Reagovat
Sonja
Heh, napadlo mě to samý;-)
Reagovat
smazaný uživatel
Forehand ja tvoje komentáre ani už vážne neberiem, ale ako vidím, ty sa tešíš z mojích reakcií, tak ti budem odpisovať naďalej :)
Trošku ti urobiť radosť, aspoň takto virtuálne ..
Reagovat
Roger_Federer
No, ja nevim, ale Novakuv zaslouženy post svetove jedničky tady uznava snad každy(až na par trotlu)..takže nevim co te napadlo..:)
No a z Forehenda, ktery kdysy zde mival vcelku normalni myšlenky a jen si stal zasvim, se stal vudce hateru Federera z urovni přizpevku, ala Pe3k, jen použiva vybranejši a zkrytejši fraze..:):)
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, tolik povyku kvůli jedné nevinné provokaci. Fakt by to chtělo trošku nadhledu, protože pak všichni působíte hodně komicky, když vyletíte jako četi z krabičky kvůli absolutní kravině. Hlavně, že Pe3k a podobně čuráčci jsou v pohodě a dokonce máte tu odvahu je srovnávat s Forehandem. Fakt nevím, o co vám jde, však se takováhle provokace díky nadpisu nabízela úplně sama. Jenom vy jste tak neuvěřitelné citlivky bez špetky humoru a nadhledu a musíte se hned urazit. Panebože, kdybych měl řešit s každým uživatelém zvlášť narážky na Murrayho, tak tady nedělám celý den nic jiného.
Reagovat
smazaný uživatel
Tome, ale toto je exemplárny príklad tunajších pomerov..Chlapci sú ako vystrihnutí z grotesky..Beriem to tak, že každý portál má svojich humornejších jedincov..
Reagovat
Heather_Fedex
to vubec neni pravda. broz, olympiada atd...ty kdyz provokuji, tak jsou samozrejme v pohode. aby ne, vzdyt kopou do nejvetsiho hamouna, jaky kdy chodil po tenisovych kurtech, vid?
ale vsak ja uz jsem si zvykla, ze na fandy rf se tady pouziva jiny metr. fanousci svycarskeho prasete by si zaslouzili byt ukrizovani.
a tech, co do rožeeera kopou, tak tech by meli vyhhlasit za svate
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, však neříkám, že je to jednostranné. Narážím jen na tuhle konkrétní diskuzi, kdy pár jedinců ukázalo své stinné stránky. Na naprosto jednoduchou provokaci tohle, musí mít fakt smutný život, jak to tak sleduju. Srovnávat Forehanda s Pe3k, olympiadou a podobnými individuy chce pořádné gule teda.

Absolutně nechápu, co vám přelítlo přes nos. Panebože, však tohodle máš v každé diskuzi na každých stránkách hafo, obyčejná, ale o to lepší provokace. A právě i cílem tohoto je vidět pak ty čertíky, jak vyskakují. Je zábavné sledovat ty reakce.
Reagovat
Heather_Fedex
ok. tak teda prijemnou zabavu preji
baj d vej, lituji lidi, kt. uznavaji takovyhle druh zabavy. ale vsak skodolibost nejlepsi radost, ze?
Reagovat
smazaný uživatel
Panebože, rýpnutí do rivala je úplně běžné. A pořád lepší, než tvoje fňukání u každého zápasu Rogera, kdy po třech gamech píšeeš pesimisticky, že to bude zlé a takové ty pindy.
Reagovat
Heather_Fedex
jenze hlavne posledni mesice byly moje obavy pokazde na miste...
pripoustim, ze to muze lezt na nervy, ale porad je to x-krat lepsi, nez fnukat, ze rožer ziskaval grandslamy lvuli tomu, ze se dokazal narodit do slabe tenisove ery a rafiiiček, andiiiček a novaaaček a ja nevim kdo jeste to stesti nemeli
Reagovat
smazaný uživatel
O to tady teď nejde. Všechno je o diskuzi, když někdo takvoý názor má a dokáže si ho obhájit, tak proč ne. Mi je v zásadě jedno, jaké má kdo názory, spíše se divím tomu, jak jsou lidi chytlaví. Jak kdyby jim někdo stoupnul na kuří oko.
Reagovat
smazaný uživatel
Myslím, že chlapci hore len ukazujú, že svoj support nemajú pod kontrolou, vsetkého vela skodí..

Veď tá poznámočka bola uplne nevinná, snad trochu trefná a možno práve to ich rozčúlilo..Namiesto toho, aby vsak odpovedali rovnakou mincou na Rafov účet, tak sa tu jeden po druhom opúšťajú..V diskusii spred pár dní tam jeden z dotyčných opisuje Rafu ako "ritoskraba", ci ho opatovne spája s dopingom..Samozrejme, bez reakcie..
Reagovat
smazaný uživatel
Netřeba rýpat do Nadala. Já myslím, že Rafovci enormně vyhlížejí zítřejší los a už teď mají stáhlé půlky, zřejmě i Rafa. :))
Reagovat
smazaný uživatel
Tak Rafovci můžou mtí strach akorát z Djokoviče, toho se musí bát, na Federera a Murrayho si můžou oprávněně věřit. Já jako FMF mám strach právě z Nadala největší.
Reagovat
smazaný uživatel
Rafa je nejvíce náchylný ze zmíněné čtyřky k tomu vypadnout v prvním týdnu, hlavně na to jsem narážel.Na turnaji s nízkým odskokem nehrál už strašně dlouho. Pro Nadala tak bude možná klíčovější los na první týden než na druhý, když už ten povrch hodně připomíná antuku a to s tebou souhlasím je jedno s kým tam bude hrát. I když si myslím, že by ho i tak Murray v SF porazil.
Reagovat
smazaný uživatel
S tím souhlasím, že je pro něj první týden nejdůležitější asi. Hrál zatím jen na antuce a v IW, etdy nejpomalejším hardu s nejvyšším odskokem.
Reagovat
Roger_Federer
a o co jde tobe?
Reagovat
Roger_Federer
Srovnani Forehenda z Pe3kem je z me strany, samozdřejme, mala nevinna provokace..
Tvoje reakce je zbytečne vztekla a neadekvatni k diskuzi..
Nekdo te vytočil?
Reagovat
smazaný uživatel
Moje reakce je spíše nářek nad nechápavostí a vaší vzteklé reakci.

Mně nejde o nic, jenom se divím, že uživatelé, kteří jsou jinak v pohodě, jenom vidí Forehanda, narážku na Rogera a mají rudo před očima.
Reagovat
smazaný uživatel
Vencape, úprimne?..Wimbledon ma necháva ľadovo chladným, Rafa vyhral RG budúci týždeň moze kludne vypadnúť a nič sa nestane..GS už z tohto roku má, Nadal i fanúškovia sú kludní..Zajtrajší žreb bude dokonca prvým po dlhšom čase, ktorý neuividím, celkovo budem turnaj sledovať s pokojom na duši..Tlak bude na iných ;)
Reagovat
Roger_Federer
Zajimal by me tvuj nazor, na to na kterych hračich bude ten tlak, když ne na Rafovi?
Z vyvoje sezony zatim jasne vyplyva, že z Djoko. spolufavoryt na Wim.
myslim, že od Federera se nečeka, že obhaji lonsky titul..vzledem k jeho špatnym vysledkum.
Reagovat
smazaný uživatel
TAdy už ale nesouhlasím, přijde mi to jako čistý alibismus. Rafa musí mít vždy ty nejvyšší cíle, splnil si sice svůj úkol, ale turnaj je pro něj důležitý i z hlediska nabrání plusových bodů. Los bude hodně důležitý.

Co se týče tlaku, tak souhlasím s Rogerem_Federerem, že právě Roger bude z té čtyřky pod nejmenším tlakem, už fakt nemá nikomu co dokazovat. Největší tlak bude zřejmě na Andyho.
Reagovat
smazaný uživatel
Oproti tlaku z RG, ktorému musí každoročne Rafa čeliť je tlak z Wimby pre Rafu brnkačka.To je to, čo sa snažím povedat..

Samozrejme ciele musí mať najvyssie, ale je v pre neho výhodnej pozícii..Najvacsi tlak bude na Andyho a Rogera, kedze obhajuje a je to turnaj, kde má zo vsetkých GS najvacsie sance..Az potom nasleduje Novak a Rafa, podla mojho názoru..Hovoríme samozrejme o tlaku, nie sanciach na vitazstvo...
Reagovat
Padme
Co to je?
Reagovat
Heather_Fedex
v tehle reklame mel jeste dlouhe vlasky....chybeji mi ;//
Reagovat
steve79
Nemůžu se dočkat pondělí. Tenis na trávě mám nejradši a nejlépe se na něj dívá. Škoda, že není více prestižních turnajů na trávě. Mám na mysli třeba masters 1000.
Reagovat
UnrealTom
přesně tak mělo by bejt o dost více turnajů na trávě bohužel nejvíc se hraje na té prašivé antuce
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist