VIDEO: Federerova vynikající obrana

30. 3. 2010, 11:37
Video dne 4
Roger Federer není zvyklý, aby při jeho podání diktoval tempo soupeř, i tehdy se s tím ale dokáže vypořádat. O jeho výborné defenzivní hře se mohl včera přesvědčit Francouz Florent Serra, kterého Švýcar nakonec porazil ve dvou tie-breacích.
Roger Federer

pva, YouTube

Komentáře

4
Přidat komentář
smazaný uživatel
Tam ked bol Serra ne sietke to by dobry hrac mal ukoncit a nie trafit Federera.
Reagovat
smazaný uživatel
meli to dat jako minelu Serry a nejako vybornou defenzivu Fedexe
Reagovat
smazaný uživatel
no měl to být winner, ale Federer dobře využil naskytnuté šance. O to přece také jde - pokud soupeř nezahraje optimálně, pak být schopen ho za to ztrestat. V této výměně to Fedexovi vyšlo krásně, ale jinak v tom zápase byla jeho výkonnost, abych použil otřepanou frázi, jako na houpačce. Ztratit dvoubreakové vedení proti Serrovi, no nevím nevím. Jistě, přispěl k tomu i Francouz, ale stejně... tak když už by měl Roger padnout, pak bych řekl: proč ne třeba s Berďou?:)) Do toho, Tome, do toho, Fedex! Na zápas se těším jak cyp:)
Reagovat
majjkaa
hmmm :))
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist